BİLİNMEYEN KÖTÖLÖK [Hakkında]
-
Possessed
- Site Çizeri
İki tane başlık açmışsın, biri yorumlar için mi? Ben buna bir seyler yazayım dedim. Hikayen guzel, anlatımın iyi. yazdıkca gelisecek bir hikaye, devamını bekleriz.
Ama konusmaları tırnak içinde göstersen, noktalama işaretlerine ve büyük harflere dikkat etsen hikayen daha anlaşılır ve kolay okunabilirolacak. Simdilik boyle diyeyim ben sana.
Not : Bir de aynı hikayenin ilk paragrafı "Kulaktan Kulağa" bolumunde var?
Ama konusmaları tırnak içinde göstersen, noktalama işaretlerine ve büyük harflere dikkat etsen hikayen daha anlaşılır ve kolay okunabilirolacak. Simdilik boyle diyeyim ben sana.
Not : Bir de aynı hikayenin ilk paragrafı "Kulaktan Kulağa" bolumunde var?
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
- hellscream666
- Kullanıcı

Ã?nce yorum başlığını ayırdığımı söyleyeyim..
şimdi gelelim yorumlara.
Benim yorumlarım genelde tavsiye şeklinde olur. Yani neler yapılırsa (bence) daha iyi olduğunu söyerim.
Noktalama işaretleri possesedin belirttiği gibi önemli. Bir de büyük harfle yazmanın daha etkileyici olacağını pek sanmam.
Okunabilirliği aryırmak açısındanparagraflar kullanmak ve paragrafların arasında bir boş satır kullanmak epey yararlı birşey.
Hikaye hakkında ise. Önemli olaylara biraz daha fazla cümle ayırmanı tavsiye ederim yani önemli birşey olduğunda bunu betimlemek için daha fazla cümle kullan ve benzetmelere yer vermek de epey işe yarar.
Hikayenin devamını ve başka hikayelerini bekliyoruz
Başarılar...
şimdi gelelim yorumlara.
Benim yorumlarım genelde tavsiye şeklinde olur. Yani neler yapılırsa (bence) daha iyi olduğunu söyerim.
Noktalama işaretleri possesedin belirttiği gibi önemli. Bir de büyük harfle yazmanın daha etkileyici olacağını pek sanmam.
Okunabilirliği aryırmak açısındanparagraflar kullanmak ve paragrafların arasında bir boş satır kullanmak epey yararlı birşey.
Hikaye hakkında ise. Önemli olaylara biraz daha fazla cümle ayırmanı tavsiye ederim yani önemli birşey olduğunda bunu betimlemek için daha fazla cümle kullan ve benzetmelere yer vermek de epey işe yarar.
Hikayenin devamını ve başka hikayelerini bekliyoruz
Başarılar...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Güzel bir hikaye olmuş, bu arada konuşmaların renklerini değiştirmek gibi ayrıt edici bir şey yaparsan daha güzel olur bence
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
- hellscream666
- Kullanıcı

- hellscream666
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Yorumları, ilgili hikayenin 'hakkında' başlığına atmaya özen gösterelim.vanaheim wrote:güzel olmuş hellscream ama su aksiyon olayını biraz abartarak anlatsaydın daha iyi olurdu biraz ihtiyacın olan hovercraftın sadede gel olayı ve robert. e howardın vur kır parcala olaylar zincirinin olması iyi olurdu ama yinede güzel sonuçta kılıç ve büyü hikayesi Alkış
Been there. Seen that. Got the scars.
Devam etmeyeceksin zannetmiştim.Hikayeyi bırakmaman güzel.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
- hellscream666
- Kullanıcı