Bir Wizard İçin Sizce Hangi Okul En İyisi

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
tako
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tako »

ben canjuration derim ben oraya gitmek isterdim
=[#TaKo#]=
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Ben sınırlanmayı hiç kaldıramam o yüzden okul seçmeye karşıyım. Ama illa ki birini seçmek zorunda kalırsam evocation seçerim; çünkü en çok işime yarayan büyüler o okulda mevcut.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

WizardOfQuarks wrote:Ben sınırlanmayı hiç kaldıramam o yüzden okul seçmeye karşıyım. Ama illa ki birini seçmek zorunda kalırsam evocation seçerim; çünkü en çok işime yarayan büyüler o okulda mevcut.
Yıkım büyücüsü seni gidi seni :evillaugh: .
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Conjuration. Nedeni ise conjurerlar'ın ekstra büyü ezberleme hakları var ve bu haklarını Divination gibi gereksiz bir büyü türünü (3E'DE Evocation galiba) yapamamakla ödüyorlar ayrıca iyi seviyelere ulaşmış bir conjurer çok güçlü yaratıklar celp edebiliyor ve bu yaratıkların üzerinde diğer büyücüler gibi etkisiz kalmıyor, sözünü dinletiyor ayrıca Conjurerlar'ın sahip olduğu büyüler genelde oyundaki en güçlü büyüler ve dikkat ederseniz conjurer sınıfından çok güçlü büyücüler çıkmıştır aklıma şimdi çoğunun ismi gelmiyor ama Jon Irencus Siyah Ejderha çağırmasıyla gayet iyi bir örnek hatta sadece Abdel'e o kadar işkence edip o kadar uzun süre hayatta kalması bile gücünü kanıtlıyor sonuçta Abdel Imprisoned One'ı yendi daha ne, neyse konudan sapmadan Conjuration en iyi büyü okulu bence.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Post Reply