Bak ama nasıl hemen al biletleri diyor...Almıyorum bilet falan hıh..O değil de Burak lütfen moral bozma bak şom şom konuşma. İptal olur bir de kimse alamaz seni elimden o zaman görürsün..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
ben olmıcak dedim mi olmaz. ankarada olur ist.te olur, e.şehirde bilem olur da gene izmirde olmaz. sen de bişiy yapaman. boşuna bilet falan da almayın, aldıysanız bana verin, org.da tanıdıklar var alırım paranızı geri.
Ben zaten bilet alamam şimdi. Konserlerin olacağı şehirlerde yaşamıyorum malesef. Eskişehir'de olacağını da zannetmiyorum. Nereye gideceğim bile belli değil. Belki birileri davet eder de ona göre giderim.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Blind gurdian geliyor simdi gitmemek olmaz bu kez diger konser gibi yapmazlar insallah cok beklettiler ardından gidip gidip geldiler sahneye. bu kez bize o zevkli yasatirlar umarim.
SAhne önü 84 mü :s
iyi de bikere Anakrada SAklıkentte sahne önü diye bişey yok yani var da orada bilet kontrolü nası yapıcaklar. SAhne düzenini değiştirmeden yalan olur walla. Vermeem 84 falan. Blind Guardian en zevdiğim grup tamam da para yoksa canımı mı alcaklar
Neden bu kadar pahalı acaba. Neyse mayıs ola hayrola. Bütçeyi ayarlayıp gitmek lazım. Ama pahalı olduğu için çk giden olmayabilir. Sonra (Türkiyeden kimse gelmiyo bidaha turnede oraya gitmeyelim) Gibi bi düşünceye kapılmazlar umarım...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Efla wrote:SAhne önü 84 mü :s
iyi de bikere Anakrada SAklıkentte sahne önü diye bişey yok yani var da orada bilet kontrolü nası yapıcaklar. SAhne düzenini değiştirmeden yalan olur walla. Vermeem 84 falan. Blind Guardian en zevdiğim grup tamam da para yoksa canımı mı alcaklar
Neden bu kadar pahalı acaba. Neyse mayıs ola hayrola. Bütçeyi ayarlayıp gitmek lazım. Ama pahalı olduğu için çk giden olmayabilir. Sonra (Türkiyeden kimse gelmiyo bidaha turnede oraya gitmeyelim) Gibi bi düşünceye kapılmazlar umarım...
dediin gibi, sahne önü yaratmak için mekanda deişiklik yapıyolar. araya bariyer felan koyuyolar, o şekil.