---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Yeminerin avatarı çok güzel.Her zaman mavi ve tonlarını sevmişimdir.

Arresinki berbat...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

WizardOfQuarksın avatarı bence son haliyle daha güzel olmuş 8)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

simdi azcikda ben degerlendiriyim
Ao : avatari bence cok hos , ismine cuk oturmus :D
galathiniol: hayvanlari cok severim ozellikle buyuk kedicikleri, canim cok sirin bi resim ya gidip sevesim geldi valla.. :)
lostbutterfly: kelebelekleri bunyesine oturtmus bi ablamiz, kelebeklerle butunlesmis cok gusel bole kelebekler ucusuyo etrafinda huzunlu biraz aslinda ya, ama genede gusel hani kelebeklerin omurleri kisadir ya ondan mu huzunlendirio insani nedir?
wizard of quarks: herseyi gecdim saclara bittim ben ya, ablanin durusu fln saclarin dagilisi , dolunay fln harbi gusel, ablaya hurmetler derim baska bisi diyemem benim kisa sacli avatarim kiskanir ama ya :D
aransayes: bu avatarin otekinden bin kat daha iyi oteki neydi ya odumuz kopuyodu, bu gene daha bi bole gizemli, ama dedim ya eksik
:-P
arres: senin avatara solencek sey yok, o ne kas, o ne goz, o ne bakis, allah ozenerek yaratmis ne diyim , masallah , masallah :D
darkgnome:aransayesin ilk avatarindan sona korktugum 2. avatar, o suratlar ahsapdan fln mi ? tahta gibi duruyo sanki hani bole biri eliyle yontmus gibi, senin avatari her gorusumde i see death people moduna giriorum

bu yazdiklarimdan kimse kirilmasin gucenmesin arkadaslar maksat muhabbet olsun eglenelim
saygilar, hurmetler efenim :D
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

calida wrote:wizard of quarks: herseyi gecdim saclara bittim ben ya, ablanin durusu fln saclarin dagilisi , dolunay fln harbi gusel, ablaya hurmetler derim baska bisi diyemem benim kisa sacli avatarim kiskanir ama ya :D
Çok sağol canım. Senin avatarın da harika. O bakış, o saçlar, o surat ifadesi mükemmel. Hiç benim avatarımı kıskanacak hali yok bence.
calida wrote:aransayes: bu avatarin otekinden bin kat daha iyi oteki neydi ya odumuz kopuyodu, bu gene daha bi bole gizemli, ama dedim ya eksik
:-P
Buna ben de katılıyorum. Eksik. :schemes:
calida wrote:darkgnome:aransayesin ilk avatarindan sona korktugum 2. avatar, o suratlar ahsapdan fln mi ? tahta gibi duruyo sanki hani bole biri eliyle yontmus gibi, senin avatari her gorusumde i see death people moduna giriorum

Süpersin canım valla hiç gülesim yoktu. O kadar iyi anlatmışsın ki. :evil:

Bu arada Ao sana da teşekkür ederim. Senin avatarını beğendiğimi biliyorsun zaten ama buraya da yazayım. Çok karizmatik olmuş.

Ve Galathiniol senin avatarını da beğenmemek elde değil. Özellikle yavru kedicik çok tatlı. :)
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

calida wrote:darkgnome:aransayesin ilk avatarindan sona korktugum 2. avatar, o suratlar ahsapdan fln mi ? tahta gibi duruyo sanki hani bole biri eliyle yontmus gibi, senin avatari her gorusumde i see death people moduna giriorum
Avatarımın hiç korkunç olduğunu düşünmemiştim. Aslında oldukça sade ve göreceli olarakta basit bir avatar olduğunu düşünüyordum. Son yazdığın kısımda sadece eğlence amacıyla yazdım diye yazmışsın ama, gerçekten dediğin gibi rahatsız oluyorsan değiştirmem doğru olacaktır. Başka rahatsız olan; benim göremediğim bir sorun varsa; lütfen bana özelden yazsın. Siteye her girişinizde benim avatarımdan rahatsız olunmasını istemem.

Bazı insanlarda keşke benim kadar düşünceli olsa. :D :-P :schemes:

Bu arad evet ahşaptan oyma sanat işi bir maskeydi sanırım bu. Aldığım yeri tam olarak hatırlamıyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Bence Aransayes in avatarı harika eksik falanda değil sanki karakteri tanımadığınız için öyle demişsiniz gibi geldi :-P (Avatarı ben yolladığım için böyle demedim :evillaugh: )
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

şimdi arkadaşlar işimize dönelim değilmi konu sapmasın :) avatarları tahlile devam edelim :plotting: .

Sorarım size hangi baba yiğit benim avatarımı tahlil edecek ?
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Vallaha Yener ne yalan atam çirkin avatarın.Hannibal Lecterın dişleri gibi dişler var,geriside kapkara zati. :-o
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Phantom wrote:Vallaha Yener ne yalan atam çirkin avatarın.Hannibal Lecterın dişleri gibi dişler var,geriside kapkara zati. :-o
Vay be güzelim spawn avatarına he :-o .

Hemen yorumliyim avatarını Phantom :D .

Yorum: İçerik çok kötü, derin anlamlar ve sonsuzluk içerdiği düşünülebilir ama yoook hepsi boş, çok kötü bir avatar çok :schemes: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Avatarda bir zorlanma sesiyorum..kabız bir insanın tuvaletteki yüz şeklinin aynısı diyebilirim :-P

şaka şaka...ciddi olalım :evil:

Belirsiz yüz şeklinin;arkasındaki karanlık boşlukla bir olmuş.Yok olmamak için son çırpınışlarını veren fakat sahip olduğu tek ve değerli şey olan göz yaşlarını kaybetmesini görüyorum
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

aransayes wrote:Boşver Darkgnome. rahatsız değiller zaten korkuyorlar sadece :schemes:
Zati hiç kimseden bir haber gelmedi. Demekki senin dediğin gibi hiç kimse rahatsız olmuyormuş. Bende araştırmaya başladım, insanları rahatsız edecek bir avatar bulacağım. :-P

Senin avaarın çenesinin en alt kısmı eksik. Boyundan bir miktar alarak kesseymişsiniz keşke. Bu şekilde eksikmiş gibi bir hava veriyor bana da. Bu arada hiç içinde bir istek varmı paladinlerin başında durduğu bir yere gireceğin sırada seni durdurmaları ve senin sadece bakışlarınla onları acılar içinde kıvrandırman ve sonra bir bakışınla kapıyı parçalarına ayırarakl içeriye girmek gibi. Senden öyle bir hava alıyorum sanki. :D

Aha yeni bir avatar gelmiş.

Narq: Ölümünü görüp göz bebekleri büyüyen adam. Hareketli olması dikkat dağıtıyor, yazılarının güzelliğini aşağıya çekiyor. Konusun çabuk eleveriyor ve konusuda çok basit olduğu için sıkıyor. Büyülü bir tarafı yok yani bu avataraın. Hareketsiz olsaymış ve son gözlerin içinde kuru kafa olsaymış sadece daha da iyi olacakmış.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben Darkgnome'un avatarına bakınca korkmuyorum aklıma hep tiyatro sahnesi geliyor ne zaman görsem. Gülen ve ağlayan suratlar falan :) Bir de mistik bir havası var atelyenin o havasını tamamen yansıtmış bence..Ã?ık sanatsal buldum. Ama tabi işin içinde biraz da gizem var o yüzden korkutucu gelmesi normal.

Narq'ın avatarını açıklayayım. Karşısında bir kuru kafa görmüş çok korkmuş gözbebekleri heyecandan büyüyüp büyüyüp küçülmüş..

Yener avatarındaki dişler çok uzun be..Ã?arpık çurpuk hem kötü örnek oluyor bence diş sağlığı açısından.. :-P
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

calida wrote: Ao : avatari bence cok hos , ismine cuk oturmus :D
Sağolun Efem.Sizin avatarınızın yeni halide bence güzel hatta biran acaba eşim olan drow bayanı bırakıp bu yeni avatardaki bayanımı arasam dedim ama bu planı şimdilik rafa kaldırıyorum :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ao: Avatarın çok bilimsel. Amper ve ohm işaretleri. :D Bu avataradan elektrik almamak imkansız. :-P Bu arada avatarlarla samimi ilişkinden senin adın Ao'nun anlamını buldum. Askıntı Olurum. :-P (Görüntü itibariyle güzel ve seni ayırd ettiren bir avatar.)
Eskisi ka
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Darkgnome wrote:Ao: Avatarın çok bilimsel. Amper ve ohm işaretleri. :D Bu avataradan elektrik almamak imkansız. :-P Bu arada avatarlarla samimi ilişkinden senin adın Ao'nun anlamını buldum. Askıntı Olurum. :-P (Görüntü itibariyle güzel ve seni ayırd ettiren bir avatar.)
Gerçekten harika yorumlardı :D Aslında oradaki A Alpha nın simgei O Omeganın simgesi incilden alıntı :) Bu arada harbi avatarlarla ilişkime bende şaşırdım bir garip oldum heralde kız arkadaşımdan ayrılmak yaramadı bana :D Bende sana bir kaç yorum yapıyım bizim marangoz Hüseyin abi var senin şekil oradan çıkma gibi onun eli değdiği belli anca o oduna böyle güzel şekil verir :D (Umarım alınmamışsındır) :D
Post Reply