---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Ao wrote:Gerçekten harika yorumlardıDarkgnome wrote:Ao: Avatarın çok bilimsel. Amper ve ohm işaretleri.Bu avataradan elektrik almamak imkansız.
Bu arada avatarlarla samimi ilişkinden senin adın Ao'nun anlamını buldum. Askıntı Olurum.
(Görüntü itibariyle güzel ve seni ayırd ettiren bir avatar.)
Aslında oradaki A Alpha nın simgei O Omeganın simgesi incilden alıntı
Bu arada harbi avatarlarla ilişkime bende şaşırdım bir garip oldum heralde kız arkadaşımdan ayrılmak yaramadı bana
Bende sana bir kaç yorum yapıyım bizim marangoz Hüseyin abi var senin şekil oradan çıkma gibi onun eli değdiği belli anca o oduna böyle güzel şekil verir
(Umarım alınmamışsındır)
Di mi? Çok güzel.Ao wrote:...güzel şekil...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Ao
- Kullanıcı

Mizahtan anlıyan bir insan(bkz.Darkgnome) olunca taşlamalar içinde güzel yerleride böyle seçebiliyor
Gerçekten güzel şekil bana mirror image çekmişte clone lar çıkıyor gibi geliyor 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Buyur yapalım yalnız uyarması benden 76 kiloluk Boksörüm :schemes: şiddete eğilimlidir raporumda yanında extrası (Sitede psycho var haberiniz yok) :schemes:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ã?irkin (avatar)kızlar şu sıralar çok revaçta galiba.
darkelven: güzel bir avatar. Kuzgun sanırım o ve karaelfin yanına gelmiş, bir şeyler söylüyor gibi gibi. Kara elfler o tip yaratıkları seçmezler yandaş olarak diye düşündüğümden başka bir büyücü ona haber vermek için gelmiş bir kuş. Hani "kuşlar söyledi böyle böyle olmuş..." diye konuşan kişiler vardı ya onun gibi. Yakız arkadaşı hakında bir büyücü dostu bir şeyler söylemeye göndermiş, yani kısknç bir kara elf, yada çok dedikodu seven bir kara elf. Avatarda seni tanımladığına göre ....
darkelven: güzel bir avatar. Kuzgun sanırım o ve karaelfin yanına gelmiş, bir şeyler söylüyor gibi gibi. Kara elfler o tip yaratıkları seçmezler yandaş olarak diye düşündüğümden başka bir büyücü ona haber vermek için gelmiş bir kuş. Hani "kuşlar söyledi böyle böyle olmuş..." diye konuşan kişiler vardı ya onun gibi. Yakız arkadaşı hakında bir büyücü dostu bir şeyler söylemeye göndermiş, yani kısknç bir kara elf, yada çok dedikodu seven bir kara elf. Avatarda seni tanımladığına göre ....
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ya bilmiyorum belki yorum yapmak bana düşmez ama benim aklıma Pokémon geliyor.Pokémon çizgi filminde ki bir pokémona benzetiyorum.Adını tam hatırlamayacağım ama okunuşu sanırım gayrados idi.Onun haricinde heyt höyt keserim diyen bir yaratık var orda..Sanki önceden kanatlıymışta sonradan su ya dönmüş gibi bir histe veriyor.Benim düşüncelerim bu
Belki biraz çok salladık ama artık idare ediverin 
Ultima bırakılmaz, ara verilir