Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bana msn den ulaşın arkadaşlar karakterleriniz hazır ama tabiki sizlerdende almam gereken bilgiler var.
Birde 1 gün diyip neden 10 güne uzadığınıda anlatayım ertelemenin. -> Sistem değişikliği ve benim sistemi beğenmemem sonucu generic bir sistem yapmış olmama ayrıca Sınavlarımın çok yoğun oluşunun etkiside tartışılamaz.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Ya arkadaş hadi başlayalım artık 2007 yimi bekliyoruz uğurunu üstümüze yansıtsın die...
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
Son 2 sheet kaldı onları sahipleri gelmesse yada bana yarın akşama kadar msn den ulaşmassa onlarsız başlıyacam. Birde Eldarin bana bir ulaş be yavrucum seni bekliyorum
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Başvuruyuda bilgilendirmeyide yaptığımıza göre bu başlık görevini yerine getirmiş olup emekliliği hak etmiştir.
Yorumlar için ayrı başlık açıyorum.
Locked!