şimdiye kadar okuduğunuz en iyi kitap hangisi?

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

aransayes wrote:
milena wrote:
Ao wrote:
Drakhan wrote:
Victor Hugo - Sefiller
çok küçüktüm okuduğumda.tam hatırlamıyorum ama resmen duygu küpü bir kitaptı :D
Tabi yaw hatta benim okuduğum baskıda kitap kapağında 4 oğlan bir kız 1 çocuğa çullanıyordu baya etkilemişti veletken beni :D
küçükken okuduklarımız incecik, kısaltılmış kitaplardı, onlarda böyle etkilendiyseniz benim gibi o koca 500 sayfalık ciltleri okuduktan sonra kimbilir neler hissediceksiniz.. bulabilirseniz sahaflardan falan alın okuyun eminim çok çok daha fazla beğeniceksiniz ve etkileniceksiniz.
ooo benim gibi biri daha çıktı. Bende senin gibi o kısaltılmamış halini okudum sefillerin, son sayfalarda artık ağlamaya başlamıştım. O derece etkilemişti beni. :)
Ya çok içimden geldi, herkes böyle alıntıları içiçe dizmiş, bi tane de ben yapıyım dedim yani neden olmasın :P

Sefilliğimden olsa gerek, ben sefilleri okumadım. Chuck Palahniuk arkadaşlar. Chuck okuyun bas bas bağırıyorum bakın burda :)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Artemis Entreri wrote:
aransayes wrote:
milena wrote:
Ao wrote:
Drakhan wrote:
Victor Hugo - Sefiller
Tabi yaw hatta benim okuduğum baskıda kitap kapağında 4 oğlan bir kız 1 çocuğa çullanıyordu baya etkilemişti veletken beni :D
küçükken okuduklarımız incecik, kısaltılmış kitaplardı, onlarda böyle etkilendiyseniz benim gibi o koca 500 sayfalık ciltleri okuduktan sonra kimbilir neler hissediceksiniz.. bulabilirseniz sahaflardan falan alın okuyun eminim çok çok daha fazla beğeniceksiniz ve etkileniceksiniz.
ooo benim gibi biri daha çıktı. Bende senin gibi o kısaltılmamış halini okudum sefillerin, son sayfalarda artık ağlamaya başlamıştım. O derece etkilemişti beni. :)
Ya çok içimden geldi, herkes böyle alıntıları içiçe dizmiş, bi tane de ben yapıyım dedim yani neden olmasın :P

Sefilliğimden olsa gerek, ben sefilleri okumadım. Chuck Palahniuk arkadaşlar. Chuck okuyun bas bas bağırıyorum bakın burda :)
Sen yaparsında başkasının canı çekmez mi sandın :plotting:

Sefilleri kesin okumalısın. Farklı olayları ve karakterleri dramatik bir şekilde biraraya getirmesi çok ustaca.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

cin ali serisi hayatimin ilk serisiydi arkadaslar, o nun yeri ayridir istesemde unutamam.
cin ali okula basladi, :)
cin ali bayram kutlamasi,
cin ali bakkala gidiyor,
cin ali kizinin sacini cekiyor.
cin ali sirkde,
cin aliyi aslan kapti, :evil:
cin ali tatilde,
cin aliyi sonunda cin carpti :ayyyy!:
heyyy gidi cin ali hey cocuklugum onla gecdi nasil unutulur , hepiniz unuttu ya sizi siddetle kiniyorum :mad:
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

calida wrote:cin ali serisi hayatimin ilk serisiydi arkadaslar, o nun yeri ayridir istesemde unutamam.
cin ali okula basladi, :)
cin ali bayram kutlamasi,
cin ali bakkala gidiyor,
cin ali kizinin sacini cekiyor.
cin ali sirkde,
cin aliyi aslan kapti, :evil:
cin ali tatilde,
cin aliyi sonunda cin carpti :ayyyy!:
heyyy gidi cin ali hey cocuklugum onla gecdi nasil unutulur , hepiniz unuttu ya sizi siddetle kiniyorum :mad:
:D sayfada fazla alıntı yaptık ama :schemes:
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Wheels of time ın okuduğum 6 seriside cok manyaq güsel.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

aransayes wrote:
Artemis Entreri wrote:
aransayes wrote:
milena wrote:
Ao wrote:
Drakhan wrote:
Victor Hugo - Sefiller

Sen yaparsında başkasının canı çekmez mi sandın :plotting:

Sefilleri kesin okumalısın. Farklı olayları ve karakterleri dramatik bir şekilde biraraya getirmesi çok ustaca.
Ben de eksik kalmayayım. :D

Benim de şimdiye kadar okuduğum en güzel kitaplardan biriydi Sefiller. Ben de o 5 ciltlik kalın kitapları okuyanlardanım. Gerçekten çok etkileyici. Herkes okumalı bence. :)
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
burock000
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock000 »

:( :( benim hiç kitabım olmadı abiii :( ben hiç kitap okuyamadımm,,,, bana kitap alırmısın abi, saol abii :ayyyy!:
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

sanırım en iyisi lotr serisi ve harry potter serisiydi
Est Solarous oth Mithas!
E_A_M
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by E_A_M »

kesinlikle harry potter serisi en iyisi ..... tabi birçok güzel kitap var sefiller gibi ama ennn süperi harry potter :w00t: :D :wink:
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Lotr bende tartışılmaz 1. sıradadır..
Ondan sonra da Dragonlace serisi gelir..
Sonra da Homeros'un Destanları gelir..
Bunlardan sonra da Tom Sawyer gelir.. 6 kere falan okumuştum bu kitabı zamanında.. O derece sevmiştim..
E sonra da Stephen King "The It".. Her ne kadar son 50 sayfasında saçmalamanın haddi hesabı olmasa da..
En iyi kitap sorulmuş ama "Top 5" imi yazdım.. Fikir oluşur belki kafanızda diye..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

anayurt- R.A salvatore
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

en iyi kitap kutsal kitap (imana gelin :D ) karanlığın yolları serisini tavsiye ederim tüm karakterler kendini yeniden buluyor ve iç hesaplaşmalar gayet başarılı anlatılmış.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Sessiz Kılıç, Kristalin Hizmetkarı, Anne Kafamda Bit Var-Tarık Akan, Shannara'nın Kılıcı 1-2-3
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

lotr...

Silmarilion...

bide kimse yazmamış call of cthulhu...
reflah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by reflah »

ya ben şu k,tap diyemem ama yazar olarak h.p.lovecraft sanki adam hayal tanrısının kalemi gibi ama dayanamadım bi kaç kitap adı vereyim ONBİNLER,MOğOLKURDU,Ã?Ã? HİKAYE,DRACULA (ama Brom Stocker yazdığı)KISA HİKAYELERDE İSE PİGMEN MODELİ DUVARDAKİ FARELER VE DİRİLTİCİ DERİM ....
Post Reply