Ejderhamızrağı serisinin üstüne ne okumak iyi
- dungeonmaster
- Kullanıcı

Ejderhamızrağı serisinin üstüne ne okumak iyi
ejderhamızrağı serisinden 13 kitap okudum ve artık başka birşeyler okumak istiyorum,neler önerirsiniz???
Belki...celeraen wrote:katılmıyorum tamamen ticari kaygılar doğrultusunda yazılmış gibiydiÖlüm kapısıda olabilir.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
son kitabı beni pek tatmin etmemişti ölümkapısının ama yinede güzel seriydi,okunabilir,drizzt okumadıysan hemen başla
ama hemen,bu yazıyı görür görmez,belirli bi süre sonra oda monotonlaşıyo gerçi,yani 10tane salvatore kitabı okuduktan sonra bir bakışta bi paragrafını okuyabiliosun,aslında daha çok tahmin ediyosnu ve yanılmıyosun tahminlerinde,yüzüklerin efendiside okuduysan silmarilion falan (orta dünyayı bitirmeni tavsiye ederim önce
) gidip bencede ölüm kapısı oku,çok eğlencelidir
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere
Raistlin Majere
Re: Ejderhamızrağı serisinin üstüne ne okumak
13 tane fantastik kitap okuduysan artık farklı türlere geçiş yapmanı tavsiye ederim. Bir süre dünya klasiklerini yada korku türünü yada x başka bir türü dene. Daha sonra fantastik kurguya devam edersin. Çok abartma fantastik kurguyu bir andadungeonmaster wrote:ejderhamızrağı serisinden 13 kitap okudum ve artık başka birşeyler okumak istiyorum,neler önerirsiniz???
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
- dungeonmaster
- Kullanıcı

-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Ben hiç ara vermeden elliye yakın fantastik kurgu okudum pek bi zararını görmedim. Bence ara verince insan kendisini boşlukta hissediyor. Bazı arkadaşlarımın dediği gibi unutulmuş diyarlar ya da David amcamızın Elenium ( adını tam hatırlamıyorum) ve TAmuli üçlemelerini okuyabilirsin.
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Dragon Lance'in üstüne ne alırsan gider...Baygınlığı atmak lazım...
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
-
Ao
- Kullanıcı

Ben fantastik edebiyattan bir serisi okuduysam ardından kesinlikle ya bir siyaset kitabı okuyorum yada güncel olaylarla ilgili kitaplar okuyorum.Fantastik Edebiyata takılıp kalma derim
Yaşlar artık ilerliyor gerçek dünya hakkındada bilgili olalım ama dimi
(İçimdeki çocuk ölüyormuşta haberim yok :evillaugh:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
coin_spinner
- Kullanıcı

Kara Elf Üçlemesi ile devam et, yada Pern serisine başla, yada biraz kafanı dağıtmak istiyorsan kısa öyküleri içeren kitapları oku, anca rahatlarsın dragonlance'ten sonra...
tavsiye ve saygılarımla...
tavsiye ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
Dragonlace serisini kim bitirmiş ki başka seriye geçebilsin :ayyyy!:
Okadar çok kitap var kiiiiii
Ama DL den sonra kesinlikle Forgat'ı öneririm. en iyi ikinci seri.
Ölüm kapısını tavsiye etmiyorum tek kelimeyle bayık. Gereksiz bölümlerle dolu bi kitap.
Elminister'ı okuyun. 2 kitap olması lazım. Tecrübe açısından önemli bi sericik.
Bide zaman çarkını mrk ediorum... Binlerce sayfalık bi seri. Aman allahım kitapta ne yazdığını çok mrk ediorum... heralde:
xxxx isimli karakter ayağa kalkıyor kapıdan çıkıyor. 3 adım sonra düşünüyor... falanca filanca şeyleri aklından geçiriyor. bi adım daha atıyor. sonra geri dönüyor çünkü yanlış ayakla evden çıkmıştır tekrar kapıdan içeri giriyor ve bu sefer evden çıkmak istemediğine karar veriyor. bu sırada karnı acıkıyor.......................
Ehehe dalga geçtim biraz kızmasın Zaman çarkı fanları
Okadar çok kitap var kiiiiii
Ama DL den sonra kesinlikle Forgat'ı öneririm. en iyi ikinci seri.
Ölüm kapısını tavsiye etmiyorum tek kelimeyle bayık. Gereksiz bölümlerle dolu bi kitap.
Elminister'ı okuyun. 2 kitap olması lazım. Tecrübe açısından önemli bi sericik.
Bide zaman çarkını mrk ediorum... Binlerce sayfalık bi seri. Aman allahım kitapta ne yazdığını çok mrk ediorum... heralde:
xxxx isimli karakter ayağa kalkıyor kapıdan çıkıyor. 3 adım sonra düşünüyor... falanca filanca şeyleri aklından geçiriyor. bi adım daha atıyor. sonra geri dönüyor çünkü yanlış ayakla evden çıkmıştır tekrar kapıdan içeri giriyor ve bu sefer evden çıkmak istemediğine karar veriyor. bu sırada karnı acıkıyor.......................
Ehehe dalga geçtim biraz kızmasın Zaman çarkı fanları
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...