yakın çağda frp
yakın çağda frp
genellikle RP senaryolarında orta çağ teknolojisi ve silahları kullanılıyor. bizde bi değişilik yapalım senaryomuzu yakın çağda yazlım dedik. ölçüyü kaçırmadan oynadığınızda süper oluyo.
normal insanlardan gizli büyü yetiştiren okullar, uyuşturucu ticareti yapan thiefler, iş adamı öldüren assasinle falan.
sanki bu teknoloji sadece insanlar tarafındab değilde tüm ırklar tarafından yapılmış bir ortak mirasmış gibi düşünüyosunuz.
eğer ilginizi çekerse sitede bu tarz bir RP açılabilir nedersiniz?
normal insanlardan gizli büyü yetiştiren okullar, uyuşturucu ticareti yapan thiefler, iş adamı öldüren assasinle falan.
sanki bu teknoloji sadece insanlar tarafındab değilde tüm ırklar tarafından yapılmış bir ortak mirasmış gibi düşünüyosunuz.
eğer ilginizi çekerse sitede bu tarz bir RP açılabilir nedersiniz?
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
-
Possessed
- Site Çizeri
siliterin, çok guzel bir noktaya deginmişsin. Bunu ben de cok istedim. Evet, hep orta çağ teması hakim FRPlere. Halbuki FRP adı ustunde, aklina gelen olabilmeli. Zaten benim oynadigim ilk FRP 2100lerde geçiyordu, mutantlar, uzaylılar vs vs.. Çok guzeldi. Daha sonları boyle oynamak istedim de kimse oynamıyor. Gunumuzde geçen bir tema da süper olur bence, oyle bir oyunda oynamak isterdim de ne oynayan ne de oynatan var..
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Zaten WOD oyunalrı da genellikle bunu tema alıyor. Günümüzde taşadığı varsayılan kurtadamlar vampirler büyücüler hatta mumyalar.
Tabi hiçbirşeye bağlanmak gerekmez siz kendi sisteminizi oluşturmuşsunuz o ayrı bir keyifli olur. Eminim epey zevkli olmuştur. Yakın çağa ve günümüz çağına uyarlanmış sistemler de mevcuttur yani
Tabi hiçbirşeye bağlanmak gerekmez siz kendi sisteminizi oluşturmuşsunuz o ayrı bir keyifli olur. Eminim epey zevkli olmuştur. Yakın çağa ve günümüz çağına uyarlanmış sistemler de mevcuttur yani
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Aha buldum buraya bir bakis atin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Shadowrun
http://www.shadowrunrpg.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Shadowrun
http://www.shadowrunrpg.com/
BElki şöyle bir senaryo da oluşturulabilir:3.000 küsürlü artık ''yeni'' insanların yılları saymayı bıraktığı birçağda.Nükleer holocoust sonucu kumlar ve karlar v.s. altına gömülmüş günümüz dünyasının ve biraz daha ilerisinin(2050-2090) şehirleri,taşıtları,silahlarının üstünde evrim geçirerek elf benzeri insanlar,telepatik güçleri olan ve yer üstünde yaşayan veya ayı gibi kaslı ama salak yeraltında mağaralarda,hatta metrolarda
yaşayan ilkel neandertal benzeri adamlar.Ama elflerde ilkel.Tüm insanlar ilk çağa dönmüş.Bunun dışında belli birgrup işte o zaman dan bu yana(kıyamet denebilir,afet denebilir) hayatta kalmış ve unutulmuş bir kıtanın tüm bu doğal afetler sonucu tekrar su yüzüne çıkması.(atlantis,iyice abarttım mı ne?
) sonucunda oraya yerleşip işte günümüz icatlarını tekrar bulmaları yer altında sonra tüm ırklara savaş açmları.Bu sırada işin içine ortalıkta dolaşıp kelle avcılığı yapan biyonik robotlarda olabilir uzaylıların gönderdiği
Uzattıysam affola
Uzattıysam affola
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
ben denemiştim birinde.insanlar denizin ve toprağın altına gömülmüş atlantisi buluyolar ve teknolojisine hayran kalıyolar.ama dünya ortadan kalkmak üzere.atlantiste bulunan teknoloji sayesinde dünyadan çok uzaktaki gezegenlere gidebileceklerini farkediyolar. karakterlerde o gezegenlerde yaşam bulunan birine gitmek için yola çıkmış bi araştırma ekibiydi.
fena değildi
fena değildi
her fikre saygı duymak lazım tabi. bu arada bilim kurgu olayını bende sevmem mutantlar filen ilgimi çekmiyo.Raistt wrote:bence frp dediğin eski bir zamanda geçmeli ki fantastik olsun.bilim kurgu hiç sevmedim frpyi cok sevmeme ragmen bana da saçma geldi hep teknolojik frpler
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Bu tarz bir oyun dünyası var zaten teknolojinin var olduğu hatta günümüz teknolojisinin olduğu. Polis Half_Orc 'lar, motorcu dwarflar, hippi elfler falan
. Bu setting 'in adı d20 modern. Yapımcısı ve yayıncısı wizard of the coast. Ölkemizde bu setting 'de oyun oynayana hiç rastlamadım.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
D20 Modern ve D20 Future. İnceleyin. Mafya babası dragonlar. Uyuşturucu kaçakcısı tieflingler, çete adamı orc ve troller ve daha nicesi ^^.
//yenerin mesajını anlamışım.
Biz oynuyorduk vakti zamanında. Çok eğlencelidir tavsiye edilir. En güzelide bildiğiniz alanları kullanmanız.
//yenerin mesajını anlamışım.
Biz oynuyorduk vakti zamanında. Çok eğlencelidir tavsiye edilir. En güzelide bildiğiniz alanları kullanmanız.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."