bende diablodaki bir cok esya var hatta stone of jordan bile bir suru dustu . arik normal adam kessem item dusuyordu paladin ile diablo oynamamaya yemin ettim cunku benimde 6 sene mi caldi. 6 sene bir oyun oynanir mi kardesim oynadim iste. bir ara netten oynadim dunyam bir odaya donustu
Ben bişi daha duydum.Blizzard Diablo ekibini kovmuş onlarda london gate's diye bir oyun yapacaklarmış başka bir firmayla.Ya diablo 3 olmayacak yada london gate's oyunu diablo 3 niteliğinde olacakmış...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
oyunun adı, hell gate london, kılavye sürçmesi oldu herhal.
oyunun diablo kıvamında olcaanı biliyorum, trailerleri de vardı sanırım. 2007 de çıkacak, yannız diğer bahsettiğin, blizzarddan kovulma kısmını bilmiorum.
ya ben bir dergide okumuştum,level ya da chip olabilir...
yapımcıların oyun-hikaye yazarlarıyla tekrar buluştuğundan bahsediyordu,adamlar diablonun hikayesinde bir kapı açıp oyuna tekrar girebilmeyi planlıyorlar.ama ne zaman orasını bilemem
Hellgate london FPS kıvamındada oynanabilen diablo gibin bir kes biç oyunu olmakta.Blizzardan kovulma kısmı ise o şekilde olmuyor,ayrılma şeklinde oluyor.Yoksa blizzard niye diabloyu yapan ekibi kovsun.Oyunun bir dünya trailer'ı var piyasada trailerlarda blizzarddan aşina olduğumuz o ne güzel animasyon tepkisini veriyoruz.Bir oyun içi görüntüleri mevzusuda var ayrıyetten.
diablo 3 ün haberleri sürekli çıkar ama diablo 3 bir türlü çıkmaz en son duyduğum haber diablo 2 yi yapan ekibin başına birini arıyodu blizzard firması aha bu sefer kesin çıkarcaklar yoksa niye o ekibin başına birisini arasınlar niye diablo ismini kullansınlar dedik ama yine olmadı zaten blizzard wowdan dünyanın parasını kırarken diablo 3 uzun bir süre bekleyeceğe benziyor
az önce blizzardın sitesini aradım diablo ile bir bilgi var mı diye ama yok en ufak bi haber yok ama yeni bişey buldum warcraft film olacakmış ayrıntıları çalgı parşomen sahne bölümüne yazdım