Metroseksüel Dwarf olabilir mi?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Logan wrote:
burock wrote:ferepede olmaz die bişiy yoktur.

tamamen katılsamda..

hani Yakışmaz yaa bence...
_?
ne Dersin ?
allah derim.

şimdi şöle bişiy var. masaüstü oyunnarda oynadıımız cüceler -eer tamamen cüce campaigni değilse- bir şekilde outcast olarak tabir edebileceğimiz cücelerdir. Yani normalde bir cüce, klanından ayrılmadan, dağından dışarı çıkmadan ömrünün sonuna kadar yaşar. dış dünyaymış, maceraymış, iyi halkların kardeşliğiymiş, umrunda olmaz. o nedennen, PCler tarafından oynatılan cücelerin mutlaka, cüce standartlarına göre "arıza" olarak tabir edilebilecek bir özelliği olmalıdır.

metrosesüellik de pekala bu tür bir özellik .
War, war never changes...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Metroseksüel cücenin kabuğu soyulmuş yumurtadan farkı kalacağını düşünmüyorum.Ha rp ye renk katar bol bol dalga geçersiniz ama başka bi işe yaramaz.

Not: Burock arıza karakterden bahsetme bana...
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

arıza char.lar, ferepenin özünü teşkil eder, oynaması da zewklidir.
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

pek tabi mümkün,hatta bir gün bir macera peşindeyken travesti orklar ve fatih ürek tarzında barbarla karşılaşılabilir :D
Est Solarous oth Mithas!
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

<geyik>
bırakınız karşılaşsınnar efendim, ummadık daş, baş yarar.

hem fatih ürek'in çok gizli kobra darbesini yiyenin way haline.
</geyik>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ewet:D REnk katar... Ama... Bilmiyorum düşünmek istemiyorum öle bir cüce...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

başımıza taş yağcak... :D

cüceler bakımlı ırktır.mesela sakallarına laf ettirmezler giyim kuşam iyidir.takılar falan takarlar.zırhlarını kalkanlarını parlatırlar.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

sakallalarını kesseler cillop gibi olurlar
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

WeS_DeX wrote:sakallalarını kesseler cillop gibi olurlar
birtrhight CS'deki tüm dwarflar sakalsız ya da kısa sakallıdır.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ya burak abi..:D HEr söze bir cewabın var dimi ?:D:D

Muhalefet insan:D:D

Ama yorumları Ve sözleri gerçekten Kale alınacak bir abimizdir:D

:D:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Logan wrote:Ya burak abi..:D HEr söze bir cewabın var dimi ?:D:D

Muhalefet insan:D:D

Ama yorumları Ve sözleri gerçekten Kale alınacak bir abimizdir:D

:D:D
bunnar benim değil, ileri görüşlü bazı abilerimizin/ablalarımızın, bu oyunun ilerde klişeleşmesine yol açabileceğini düşündüğü bazı noktaları görüp yerinde önlemler almalarından kaynaklanan cevaplardır. ben sadece bunları gösteriyorum.

Elçiye zeval olmaz.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

hahaha.. peki abi... :D ne diyelim artık

Ã?ekile bilirsin elçi...
Bİr gün sarayımda konakla ye iç eylen sonra yurduna döne bilirsin :D:D
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Başlığı açarken aslında aklımda başka bir soru vardı... Elfler için hep efemine yakıştırması yapılır... Sonuçta şarap içip dans ederler...

Aynı şekilde Dwarf'larda biraz daha maço tiplidirler... Bir Harley Davidson'un üstünde bir elf değil de sanki dwarf çok daha fazla yakışır değil mi?

Hobbitler çocuk gibidir, en az 5 öğün yemek yerler, işte Gnome'lar mucittir falan filan...

Bir şey dikkatimi çekti insanlar dışında bütün ırklar çok rahat bir şekilde genellenebiliyorlar. Yani aslında FRP'nin altında biraz bizim bu yaşadığımız dünyada akıllı ırklar olarak adlandırabileceğimiz tek varlık olduğumuz halde, yalnızlığımıza alternatif bir bakış açısı olarak zihnimizde, efsanelerimizde ve edebi eserlerimizde yarattığımız bu ırkları hep önyargılarımız ile basitçe açıklamaya çalışıyoruz gibi geliyor.

Demek istediğim insan ırkı üzerine genel bir ön yargımız yok değil mi? Ã?ünkü her insan farklıdır, insan özgür iradelidir ve gerekli sosyal ortamı ve kültürel motifi bulduğunda her şeyi yapabilir.

Ama işte diğer ırkların bu kadar renkli, başlarına buyruk ve tahmin edilemez olmaları pek işimize gelmemiş sanırım ki onları bu şekilde ön yargılar ile tanımlanabilecek şekilde yaratmışız. Belki de bu her şeyi kontrol etmek isteyen doğamızdan kaynaklanıyordur, belki de yaratıcılığımızın, bir an kendimizi tanrı yerine koyarak zihnimizde, hayallerimizde yarattığımız bu ırkların bize benzemelerinden korktuğumuz içindir...

Sonuç olarak ilk soruma kendi cevabımı vermek istiyorum. Bence metroseksüel dwarf olablir... Ama işte olur mu olmaz mı diye tartışmak bizim insanlığımıza mahsus bir şeydir diye düşünüyorum... Bilmem anlatabildim mi. :idea:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Arkadaşlar metroseksüel dwarf var zaten hatırlatayım.Gümüşayın leydisi Alustrielin yardımcısı olan dwarf var adını hatırlayamadım şimdi.O işte metroseksüelin allahı. :D
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Phantom wrote:Arkadaşlar metroseksüel dwarf var zaten hatırlatayım.Gümüşayın leydisi Alustrielin yardımcısı olan dwarf var adını hatırlayamadım şimdi.O işte metroseksüelin allahı. :D
Lixer bi sayfa önceki msjında wrote:
aransayes wrote:Aslında Fred vardı benim bildiğim. Drizzt serisinde adı geçen bir cüce :)
EVet aransayesin dediği gibi zaten var. Tartışmaya gerek yok var çünkü hem de Wizard of Coast`e ait bir kitap serisinde bulunan bir karakterdir Fred.

Nokta.

bi nokta da benden.
Post Reply