Arkadaşlar yakın çevreme sorduğum bir soruyu size de sormak istedim.. Sizce fantazi edebiyatı çıkaran yayınevleri içinde bizi en çok tatmin eden hangisi ... Bildiğim tüm yayınevlerini yazacağım ama ben daha çok çıkarttıları kitap sayısı fazla olan ithaki ile unutulmuş diyarlarla ilgili en fazla sayıda kitabı çıkaran arkabahçe arasında kaldım.. Biraz da drittz serisine duyduğum ilgi yüzünden arkabahçeyi seçtim... (galiba onların unutulmuş diyarlarla ilgili kitap sayısı da daha fazla.. Evet fikirlerinizi bekliyorum.
İthakinin shannara serisi bence muhteşemdi .. Hem büyüyü anlatışı hem olayları günümüze bağlayışı (gelecekte geçiyor) hem de ayrıntılar çok hoştu gerçekten Terry brooks nerdeyse Star Wars kalitesinde iş çıkarmış Hem de fantazi edebiyetı konusunda en çok kitap çıkarmış yayın evi olması da önemli bir şey bence o açıdan benim öncelikli tercihim ithakidir... Onun ardından arkabahçe ve Ankira geliyor..
Arkabahçe bu ay zannediyorum üç kitap birden çıkaracak Drow kızı ve Eş Ruhlardan sonra karanlığın kuşatmasını da çıkarırsa. Ankira Phoneix Artemis birer kitap çıkarıyorlar Elfşarkısı Zaman çarkı Yeryüzü çocukları. Sanıyorum şu aralar arka bahçe önde gidiyor.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
aslında bunun sebebi de birçok farklı koldan birçok farklı iş yapılması
yani bir ayda 7-8 ayrı çizgi roman çıkartılıyor (yanlış biliyor olabilirim, yani daha fazla olabilir)
iki ayda bir roman (FR DL) ve hepsi farklı serilerden
D&D oyunuyla uğraşılıyor, ama şu aralar biraz duraksadı adamların 3,5 gibi bir darbe indirmesiyle birlikte, ortalık yatışında yine yüm hızıyla devam edeceğini söylüyorlar