Metal Müzik Türünde En Çok Dinlenilen Gurup Sizce
- hellscream666
- Kullanıcı

Metal Müzik Türünde En Çok Dinlenilen Gurup Sizce
ICED EARTH
BLİND GUARDİAN
İN FLAMES
PANTERA
METALLİCA
RAMSTEİN
CRADLE OF FİLTH
ORPHANED LAND
ALMORA
PENTAGRAM
MONOVAR
IRON MAIDEN
ARCH ENEMY
LORDİ
SLİPKNOT
SİZCE HANGİSİ?
BLİND GUARDİAN
İN FLAMES
PANTERA
METALLİCA
RAMSTEİN
CRADLE OF FİLTH
ORPHANED LAND
ALMORA
PENTAGRAM
MONOVAR
IRON MAIDEN
ARCH ENEMY
LORDİ
SLİPKNOT
SİZCE HANGİSİ?
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak...
- Lithaldoren
- Kullanıcı

Benim açımdan sanırım blind guardian
ZAman zaman iron maigen nightwish haggard rhapsody iced earth olabiliryor ama geneli bu.
Amaa en çok dinlenen derseniz. SAnırım metallica'dan daha fazla dinlenmiş bi metal grubu yok. İron maiden yarışır sanıyorum.
ZAman zaman iron maigen nightwish haggard rhapsody iced earth olabiliryor ama geneli bu.
Amaa en çok dinlenen derseniz. SAnırım metallica'dan daha fazla dinlenmiş bi metal grubu yok. İron maiden yarışır sanıyorum.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Ao
- Kullanıcı

Kesinlikle en çok dinlenen ve en popüler olan Metallica.Yoldan arabesk müzik tarzını benimsemiş birini çevirin ona sorun o bile Metallica nın ne olduğunu bilir.(Yanlış anlaşılmasın amacım kesinlikle o türü dinleyenleri aşağılamak değil)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Bizim hacı bakkal amca bile dinliyorsa..''gerçekten hacı''
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
- darkflarer
- Kullanıcı

Ya ama şimdi baktığında ikisi biraz farklı gibi ya..Adam giyecek birşey bulamamıştır vb. nedenlerle giymiş olabilir..Artık zaten 70 inden sonra adam efendi gibi giyinmesine bakıcak ..darkflarer wrote: noolmuşki ben iced earth t-shirt'i giyen 70 yaşlarında bi amca gördüm hatta t-shirt'ün üstüne ceket giymişti![]()
ciddiyim harbiden
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Ao
- Kullanıcı

Yaw yapmayın arkadaşlar tamam Iced Earth ve Slipknot da ünlü gruplar(Hatta bende dinliyorum) ama kesinlikle en popüler ve en çok dinlenen Metallica dır.Metallica her metalci için bir basamaktır.Metal dinleyenler arasında belki Slipknot veya Iced Earth dinlemeyenler olabilir ama Metallica yın en az 1 kere dinlemişliği vardır insanların.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
- hellscream666
- Kullanıcı