Masaüstündeki arıza..

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

İlk karakterim büyüden korkan bir savaşçıydı. Ne yazıktırki oldukça büyülü bir oyundu ve çok azılar çekmiştim.

Bir gnom karakterim teknoloji delisiydi ve tanrılaera inanmıyordu. Korkak bir yapısı vardı ama oldukça eğlenceli oyun çıkıyordu kendisiyle. Sonrasında benzerini sitedeki karakterime uyarlamıştım.

Başka bir gnom savaşçı/büyücü vardı. Oldukça aptalca davranışları ile gruptakileri şehir muhafızları ile çakıştırmıştı. Aslında zaten ne olursa olsun çakışacaklarmış ama olsun.

İyilik delisi bir elf oynatmıştım. Sürekli olarak kendisine kötülük yapanları affediyordu. Sonunda zaten yarı melek diye bir ırka dönüştürmüştü oynatıcımız. Handa başka bir Kuralcıiyi(LG) karakter ile konuşurken karmaşıktarafsız (CN) karakterimize fenalık geçirtmiştik kibarlığımızla.

Ozan vardı aşırı yakışıklı ve kızların çıldırdığı bir karakter. Ancak erkekler buna özellikle gıcık oluyordu. Oldukça gösteriş meraklısıydı ve hep sonırlarını zorluyordu. Mesela biri merdivenden ittiğinde havada parande atarak iki ayağı üstüne düşmek gibi hareketler yapıyordu. Ya kafası parçalanacak ve ölecek yada çok karizmatik görünecek olayı işte. Başarılıda oluyordu şerefsiz. Tabii çekirge bir sıçrar iki sıçrar 3. seviye bile olamadan ölür :D .

Sapık karakterim vardı. Lovercraft tarzı bir oyunumda kullanmak için. Bir bayan iki bay aynı oda da kalacaklar, benimki diyor "Yalnız ben çıplak yatarım umarım rahatsız olmazsınız bayan!". Bide bu karakteri pek tanımadığım bir kız oyuncunun yanında oynamıştım, off çok zordu çok.

Anlat anlat bitmez. Ancak hiç bir karakterimde tek kol yada bacak olmadı. O tip kusurların maceracı karakterlerde olması benim şevkimi kırar. Ancak gerçektende o tip karakteri taşıyabilecek bir grupla oynarsam alırım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

darkflarer wrote:oooohoooo sen ne diyosun Lixer, bizim chaotic evil bi arkadaş (oyunun başında o da vardı sonra ben onu öldürünce "hedi len olurmu bööle iş" deyip gitmişti") tüm halkın önünde sadece drow olduğu için good olan birine halkın ortasında, alkışlar ve bağrışmalar eşliğinde, acımasızca tecavüz etmişti, o olaydan iki gün sonra uykusunda işkence etmiştim herife dünya kaç bucakmış öğrendi. Aşırı şiddet dozunu kaçıranlara işkenceyide anlatayım, önce bayılttım sonra sıkıca her tarafından bağladım, çektim baltayı çaat bi kolu kestim :evillaugh: , üstüne işedim :evillaugh: , kolonya döktüm sonra da üzerine kızgın yağ döktüm :evillaugh: :schemes: :schemes: , sonra kanamayı durdurdum aynı işlemi kolların ve bacakların hepsine yaptım :evillaugh: (chaotic neutral'iz ya iyilikte yaparım psikopatlıkta temasını vurgulamaya çalışıom, ayrıca çişim yetmedi :cry: ) sonra hançerle gözlerini söktüm :evillaugh: ve sonra kerpetenle dişlerini kırdım :evillaugh: , zaten sonra acı içinde bağırıyodu boydan boya yağ döküp çakmak taşını çıkardım cayır cayır yaktım :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: bide artistlik olsun diye "kışta yaklaşmıştı zaten hiç değilse bu gece idare eder" dedim :evillaugh: eheuheh :schemes: :schemes: :schemes: bu ancak CE ya da NE karakterlerinin yapacağı bişi demeyin yaptım işte, tarafsız olmayı çko seviyorum :D :D
Atma Ziya atma,Dark neden durduk yere sallıyon kardeşim,ne sebep var şimdi,mutlu mesut takılıyoduk,şu Ziyalıkları yapmasan iyi adamsında valla Dark bazen illahlah dedirtiyon yani. :evillaugh: :D
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

töbe töbe DM'yimi getiriyim ya, olm bizim oyunlar saçma sapan içerikle ilerlerdi o yüzden uzun süre keyifle oynardık, sizde yapın, bizim büyücü arkadaş bi herifi bağlayıp kafasına koluna taşlar yağdırmıştı herif çığlıklar içinde parçalanarak ölmüştü :D daha neler neler var benim ki yine şey yani nasıl desem ööle işte
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

İyilik delisi bir elf oynatmıştım. Sürekli olarak kendisine kötülük yapanları affediyordu. Sonunda zaten yarı melek diye bir ırka dönüştürmüştü oynatıcımız. Handa başka bir Kuralcıiyi(LG) karakter ile konuşurken karmaşıktarafsız (CN) karakterimize fenalık geçirtmiştik kibarlığımızla.
ehueheuh süper
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Dark senin benim bi oyunumda oynasan,hızlı ölmeyle ilgili ne kadar rekor varsa alt üst edersin valla. :evillaugh:
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

ne yorum yapsam bilemedim dark en iyisi susmak
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

peeki, ööle olsun ne diyim
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Dark sana çok ciddi bişey söylücem sen kimsin birader?.şu yazdığın şeylerin hiçbirini frp bilen anlayan,yanından geçmiş bi insan yazmaz.Hakaret olsun diye değil gerçeği söylüyom,iyi makara yaptık ettik eyvallah ama,hayatımda senin kadar frp ile alakasız bi insan evladı görmedim(ilk oyunlarını oynayan frp hakkında hiçbişey bilmeyen insanlarda dahil).Benim fikrimce sen ya frpyi çok iyi bilip milleti delirtmeye gelmiş bi adamsın.Yada siz Frp diye başka bişey oynamışsınız.Ayrıca ciddi konuların tartışıldığı başlıkların içine etmen,üslubunun çirkinliği,Milletin bilgi öğrenmek için açtığı başlıklara yazdığın alakasız şeyler cabası.Bu postu daha önce atıcaktım ama belki düzelir diye bekledim.Sana kendine gelmeni şiddetle tavsiye ediyorum.Eğer makara yapıcaksan bi dünya geyik sitesi var,fakat burası bir geyik sitesi değil,bilgi paylaşımı ve karşılıklı saygı üzerine bi site.Eğer cidden bilmiyorsan insanlar sana öğretmek için elinden geleni yapacaktır.Yok eğer böyle takılmaya devam ediceksen yolun açık olsun Dark.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Bir WOD oyunu sonradan girdiğim bir oyundu.Bir nosferatuyu canlandıran arkadaşın karakteri köpekten korkuyor.Gece bir konağa gizlice giriyorlar bu sırada biz de dışarıda bekliyoruz.Gelen köpek sesleri,bağrışmalar,nosferatunun cloak of shadows yapması derken...

Sabah güneşini yüzünde bir korku ile ağacın tepesinde karşılayan bir nosferatu...
Ağaçtan dökülen küllere bir anlam veremeyen köpekler...
Beklemekten sıkılıp 10 dk sora haven e dönmüş bir brujah...
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Dark sana çok ciddi bişey söylücem sen kimsin birader?.şu yazdığın şeylerin hiçbirini frp bilen anlayan,yanından geçmiş bi insan yazmaz.Hakaret olsun diye değil gerçeği söylüyom,iyi makara yaptık ettik eyvallah ama,hayatımda senin kadar frp ile alakasız bi insan evladı görmedim(ilk oyunlarını oynayan frp hakkında hiçbişey bilmeyen insanlarda dahil).Benim fikrimce sen ya frpyi çok iyi bilip milleti delirtmeye gelmiş bi adamsın.Yada siz Frp diye başka bişey oynamışsınız.Ayrıca ciddi konuların tartışıldığı başlıkların içine etmen,üslubunun çirkinliği,Milletin bilgi öğrenmek için açtığı başlıklara yazdığın alakasız şeyler cabası.Bu postu daha önce atıcaktım ama belki düzelir diye bekledim.Sana kendine gelmeni şiddetle tavsiye ediyorum.Eğer makara yapıcaksan bi dünya geyik sitesi var,fakat burası bir geyik sitesi değil,bilgi paylaşımı ve karşılıklı saygı üzerine bi site.Eğer cidden bilmiyorsan insanlar sana öğretmek için elinden geleni yapacaktır.Yok eğer böyle takılmaya devam ediceksen yolun açık olsun Dark.
tamam makaramızı yaptık, benim anlattıklarım doğruydu ama doğrumuydu yanlışmıydı muhabbetine girmeyelim ban yeriz bence.

Doğru diyorsun makara sınırını biraz aştım, dediğin şeyleride dikkate alıyorum ki aynı uyarıyı bana Yener'de yapmıştı aklım başıma geldi uyarıyı alınca.

Benim anlattıklarımdan çok daha arıza durumları olanlar vardır ayrıca biz zaten acayip bir gruptuk takma bizi sen :D

Frp'yi hani müthiş bilmiyorum ama iyi bilirirm ama uzmanlık alanım sadece FR olduğu için hani çok müthiş diyemem FRP bilgim hakkında.

Adam gibi davranmaya başlıyorum yine, Fantastik edebiyatın içine etmiycem, ayıp millet emek veriyor sonuçta.

Ben inanıyorum ki benim işkencelerime taş çıkaracak bir sürü insan vardır :D

Uyarı yapanlar için teşekkürler, bi daha olmaz söz hocam lütfen ceza vermeyin :D ehueh (okulda sık sık kullandığım bir replik, hoca da genelde olan liseyi bitircen hala ... )
Acimasiz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Acimasiz »

ben sevmştim darkflarerın yazdklarını :( Bizm oynadığımzdan çok farklı değil. Ama benc biz biliyoruz ve öyle oynyoruz.

Benm de chaotc evil barbarım vardı tecavüzcüydfü.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ben sevmştim darkflarerın yazdklarını Bizm oynadığımzdan çok farklı değil. Ama benc biz biliyoruz ve öyle oynyoruz.

Benm de chaotc evil barbarım vardı tecavüzcüydfü.
bazılarına bunu anlatamıyoruz işte, FRP'de saçmalık sınırlarını zorlamamız gerekir, adam sen saçmalıyosun diyo.
Dark senin benim bi oyunumda oynasan,hızlı ölmeyle ilgili ne kadar rekor varsa alt üst edersin valla.
Danilo Thann'ı bilir misin? Hani herkes onu budala sanar, bak bakalım yoluna çıkan sağ kalmış kaç kişi var? Çok gaza gelme bence o konularda, sanki gördü oynadığımıda, en sinir olduğum şey bilmeden eleştirmektir.
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Birader yoktun sen ne güzel kaç zamandır ne güzel sinir sistemim rahattı,geldin gene sinirler bastı bana,bak aslan sen kimin 2. accountusun onu söyle bana ben onunla muhattap olayım hiç kasma beni.
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ya geçen gün şey oldu, kuzenim bize saldıran bir haydut grubunu web ile sıkıştırıp, iplerle bağlamıştı sonra sıra sıra karınlarına acid arrow sokup orada bırakmıştı, tırstım çocuktan bi süreliğine :)
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

Phantom wrote:Birader yoktun sen ne güzel kaç zamandır ne güzel sinir sistemim rahattı,geldin gene sinirler bastı bana,bak aslan sen kimin 2. accountusun onu söyle bana ben onunla muhattap olayım hiç kasma beni.
ben ikinci acc falan diilim ya, birim ben, tekim ben ehuehe, iyi bi daha bozmam pardon, basit bir tartışma işte
Post Reply