Paintball , iyidir hoştur da tecrübesiz olanlar var .. Ben..
Ayrıca semt neresi ? Bildiğim kadarıyla İstanbul'un ücra köşelerinde oluyo , eksik biliyorumdur, bilgilendirirseniz güzel olur..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Merak etmeyin kimse usta değil bu işte bende daha önce hiç oynamadım. İstanbul' da Taksim' den teşvikiye' ye inerken bir tane vardı diye hatırlıyorum. Neyse meraklanmaya gerek yok katılımcı sayısı yeterli olunca dfunk bizi yer konusunda bilgilendirecek, eminimki herkesin ulaşabileceği bir yer seçecektir .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Tecrübeli olmanın önemi yok bu oyunda zaten, bildiğiniz bir taktik ve savaş oyunu işte. O boya tabancalarını kullanmakta kimsenin zorluk yaşayacağını sanmıyorum .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
beyler bayanlar pintball başlığı altına atarsanız mesajlarınızı ona göre bir liste çıkarıp yer ve zaman belirteceğim başlık başlık dolaştırıp siteden adam toplatmayın bana
Ama bu başlığı direk paintball başlığına çevirmeyelim yahu, oynamak isteyen var istemeyen var. Yani gönül ister herkes istesin ama sadece insanlarla tanışıp oturmak isteyenler de olabilir. Bence bu başlık aynen devam etsin, yener zaten iki eleman kaptı bu başlıktan Zaman zaman biz paintball için burda adam avına çıkarız. Ama normal bir buluşma da yapalım bence.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Buluşma ne zaman yapılır bilemem ama bizim gelebilmemiz için, şubatın 25'i veya ondan 2 hafta sonrasındaki pazar günü olması lazım. Celeraen ile benim gelebileceğimiz uygun günler sadece 25 şubattan itibaren olan, 2 haftada bir ikimizin de sabahçı oldugu pazar günleri.. Falan..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
ehehe bu baslık acıldıgında ben "ocak sonu İstanbula gelecegim, o zaman bulusmayı yapalım" diyordum. Simdi de "haziranda gelecegim o zaman yapalım" diyeyim
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..