Vay demek evi ayarladın jinakuma süper, süper. Merak etmeyiniz arkadaşlar Paşa' yı iyi bilirim, 5 sene orada kaldım uzun bir sürede oralara gidip geldim. Bana kordinat belirt jinakuma ben arkadaşları getireyim .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bakalım sevgili arkadaşlarımız yanlarında taşıdıkları, daha ne olduğunu bile bilemdikleri kutsal emaneti sahibine teslim edebilecekler mi ? (tek parça halinde kalabilecekler mi ).
Arkadaşlar yenifoçadan döndüm sonunda Allah'a binlerce kez şükürler olsun.
Salı günü dönüyorum,ona göre bişeyler ayarlayalım ben daha önce emreye demiştim toplanın diye toplanmazsanız teker teker ihbar ederim jandarmaya hatta zati jandarma olduğumdan direkt ben gelirim arama yaparım. Acayip güzel arama şekilleri varmış, denerim üzerinizde. Saygıdeğer arkadaşlarım görüşmek dileğiyle. :w00t:
Vayyyy kardeşim hoş gelmişsin . Buyur bu hafta sonu sende aramızda ol, acaba bukadar kişiyi alırmı jinakuma' nın evi . Sanırım bizi eve sokmayacak kendisi .
Benim için farketmez biliyorsunuz ben oynarım ne verirseniz. Ama önemli olan sizleri görebilmek hasret giderebilme öncelikli olarak. Muhabbetinize hasret kaldım sevgili kardeşlerim. Görüşmek dileğiyle.