Bİlmiyorum. Ben film olmasını isterdim. Sonuçta nerdeyse yüzüklerin efendisi kadar fanları var. Hasılatı karşılardı bence ve yüzüklerin ef. kalitesinde olması güzel olurdu. Ama nasılsa animasyon olacakmış. Burda film olsa daha iyi olurdu diyerek klavye eskiteceğimize, animasyonu güzel olsa diye temenni etmek daha iyi.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ben annamadim walla, cizimleri cok tutmadim, bole bari renklendirmeleri fln ii olsa da bisiye yarasa, cizimler sey gibi olmus, zamanin he-man ve she-ra si gibi bumu yani uzuldum bak kalbim kirildi, incindim,yiprandim, vah vah vahhh hey gidi kocaaaaa DL hey
japonlara verselerdi anime türünde bişey çıkardı güsel olurdu. ama bu japonların ne yapacağı belli olmaz, katana taşıyan bi caramon görebiliriz neyse geyiği bırakalım da cidden çizimleri o kadar beğenmedim.
ya ben animasyon severimde ne biliyim animasyon komik ve neşeli şeyler olunca zevkli oluyo ama ne biliyim Dl nin animasyonu güzel olmuycak kim akıl etmiş Dl animasyon olsun diye kutluyorum o zihniyeti
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
kesinlikle animasyon değil film olmalıydı. özellikle lotr in başarısından sonra bu seriye de esaslı 3 film yapmak yakışırdı. çünkü çok daha geniş bir dünya ve bence çok daha fazla hayranı var.
düşünsenize narnia günlükleri bile film yapıldı ve hasılatı çok çok iyiydi(beklenenin üzerindeydi) buda kesinlikle film olmalıydı...
:ayyyy!: super olmus ya. cidden. ama iyi bisiye benzese bari ya. gerci sanmiom ben , dedigim gibi bu cizimlerle olmas ya. bildigin he-man len she-ra yaaaa acaba bole milleti kandiriyolarmi bu cizimlerle, hani yoksa bunlar cakma cizimmi ? gercekleri gizli bi kasada fln mi tutuluyo??
hmm belki olabilir bak