Sevgililer Günü Sendromu
-
Ao
- Kullanıcı

Aransayesin ne kadar kral adam olduğunu bugün anladım adam İzmire geldim ilgilendi ilgilenmekle kalmadı bugünü yalnız geçirmemizi sağladı sendromdan kurtardı hem beni hem kendini.Aransayes az çakal değilsin
yalnız geçirmiyorsun ki bugünü ne diye öle şeyler yazdın :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Logan
- Kullanıcı

14 şubatımı anlatıyım size..
ona ona gidersin ( ankarda bir cafe) Bir tane tria burger yersin ama doymasın
:D
Sonra hojlandığın kız seni arar ve buluşmak ister umutlanırsın...
Buluşursun içmeye gidersin... Keyif ( ankarada Rock bar )
O 2 tane 70 lik
ben 3 tane 70 lik 3 shut tekila
Sonra Yavaş yavaş açılmaya başlarsın...
Kız her seferinde konu değiştiri.. ( İçmemden FAydalanıyor)
Sonra çıkarsın Söğüt dalina şarap içmeye gidersin sarap içersin ...
ama Kız şarabı yudumlarken Sen tekila sanıp 2 şarabıda fondip yaparsın ordan sonra flim zaten kesik kesiktir...
Takside Giden bir tip,,,,,,,,,,,,,,,, Eve giren,,,,,,,,, yemek yerken uyuyan,,,,,,,,,,,,, Gibi gider sevgililer gününü cıkartanı ben biliyorum ... Neyse....
ona ona gidersin ( ankarda bir cafe) Bir tane tria burger yersin ama doymasın
O 2 tane 70 lik
ama Kız şarabı yudumlarken Sen tekila sanıp 2 şarabıda fondip yaparsın ordan sonra flim zaten kesik kesiktir...
Takside Giden bir tip,,,,,,,,,,,,,,,, Eve giren,,,,,,,,, yemek yerken uyuyan,,,,,,,,,,,,, Gibi gider sevgililer gününü cıkartanı ben biliyorum ... Neyse....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Valla Logan anlamadım kardeş dediklerinden bişey.Logan wrote:14 şubatımı anlatıyım size..
ona ona gidersin ( ankarda bir cafe) Bir tane tria burger yersin ama doymasın:D
O 2 tane 70 lik
Yani sevgililer günün anlamsızlığını sanatsal bir dille göstermiş ve buna sarhoşluğundan gelen akımın etkilerini serpmiş. Güzel bir çalışmı.

Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Aşık olduğum kız oldu ama sevgilim olmadı. Bir iki defa neredeyse oluyordu. Biri hariç hep kız son anda çekildi. Birinde hayatımda sorunların üst üste geldiği dönemlerden birinde ben kızla ilgilenemedim. Ancak bu yakınlaşmaların hiçbirinde de aşık değildim.
Eh sanıyorum iki defa RP içi aşık oldum. Ancak orada da pek bir şey olmadı. : ) ) )
Sonuçta hatırlayacak bir eski sevgili bile olmadan geçirdim sevgililer gününü.
Belki bir sevgilisizler günü ( halk arasındaki ismini buraya ben yazmayayım bari) olursa biz de teselli oluruz. Belki sevgilisi olmayanlar bir ortamda bir araya gelir. Sadece yalnız gelenler girebilir diye yazılar asılır buluşma ortamlarında.
Eh sanıyorum iki defa RP içi aşık oldum. Ancak orada da pek bir şey olmadı. : ) ) )
Sonuçta hatırlayacak bir eski sevgili bile olmadan geçirdim sevgililer gününü.
Belki bir sevgilisizler günü ( halk arasındaki ismini buraya ben yazmayayım bari) olursa biz de teselli oluruz. Belki sevgilisi olmayanlar bir ortamda bir araya gelir. Sadece yalnız gelenler girebilir diye yazılar asılır buluşma ortamlarında.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Drakhan da spaydırmen olmuştu boşver ((:calida wrote:walla arkadaslar bugunun bombasi benden, sevgililer gununde palyaco kiliginda milleti eglendirdim sevgililere cicek fln dagattim acaip de eglendim gerci bunun yani sira bir suru sacmalikda yasadim ama, acaipde eglendim hic bi 14 subat bu kadar geyik gecmemisti :ayyyy!:
Eelenmek ne güzel. Ben sevgililer günün de sevgilimle saatlerce vakit geçirdim = Saatlerce basketbol oynadım !
Been there. Seen that. Got the scars.