Öyelerin Resimleri
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

yav ne biçim şey bu. çizgifilm deki karakterlere benziyor. çok tatlı.
Yalnız çok acayip bakıyor. nasıl desem, biraz fazla zeki gibi
Zaten pozda vermiş, ben iyice huy kaptım bu Atos tan. içine insan ruhu girmiş olmasın. :plotting: ama şeker şeymiş.
Bu arada kutlu ya Atos un bu boyda ki hali de yeter.
Yalnız çok acayip bakıyor. nasıl desem, biraz fazla zeki gibi
Zaten pozda vermiş, ben iyice huy kaptım bu Atos tan. içine insan ruhu girmiş olmasın. :plotting: ama şeker şeymiş.
Bu arada kutlu ya Atos un bu boyda ki hali de yeter.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Yaa ağlıcam ama yaa.Ben de köpecik istiyorum.Ben de insanım(Elf değilim en azından).Ben ev hayvanı istiyorum.Gerçi kedileri nedense daha çok severim ama köpekleri de çoook severim hele hele bu resimdeki şirincik şey gibilerini
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

uzun bir süre zarfındna sonra tekrar ombuspider ve celeraen çifti olarak sizlerleyiz aşağıdaki resim efendime söyleyeyim okulda,testten kafamızı kaldırabildiğimiz yegane zamanlardan birinde çekilmiştir .

bu resim ise benim dersten çıktığım bir vakit önceden koymuş olduğum resimlerle aynı mekanda fakat 1 aylık bir zamandan sonra çekilmiştir,pek de romantiktir

şimdiki resim ise taksimin ara sokaklarının birinde tam alışveriş yapmış,birbirimizi hediyelerle döşemiş iken çekindiğimiz soğuk bir günden sıcak bir fotoğraf....

eveeeeeetttttttttttttttt bu en yanar dönerli resmimizdir efendim bakın inceleyin tahmin edebilecek misiniz nerede olduğunu bakalım :king:

bu resim ise benim dersten çıktığım bir vakit önceden koymuş olduğum resimlerle aynı mekanda fakat 1 aylık bir zamandan sonra çekilmiştir,pek de romantiktir

şimdiki resim ise taksimin ara sokaklarının birinde tam alışveriş yapmış,birbirimizi hediyelerle döşemiş iken çekindiğimiz soğuk bir günden sıcak bir fotoğraf....

eveeeeeetttttttttttttttt bu en yanar dönerli resmimizdir efendim bakın inceleyin tahmin edebilecek misiniz nerede olduğunu bakalım :king:

There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
haaaa bu arada unutmadan ombuspider ın kısa süre önce elime geçen ve okulun ilk günü bizimkilerle birlikte okuldan kovulmasından hemen sonra benim okuldan kaçmamı beklerkenki şebek ve turist hali yanındakiler ise mezmart ve ihi 

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Madem bu kadar ciddi ve güzel resimler konmuş ben de ciddiyeti düşüreyim biraz...

Dişçiye diş çektirmek için gittikten sonra dönüşüm böyle oldu. Yüzümün sol tarafını kullanamıyordum bu resim de kanıtı olsun istedim. Burnumun tek tarafını oynatabiliyordum o gün. Ã?ook komikti...

Dişçiye diş çektirmek için gittikten sonra dönüşüm böyle oldu. Yüzümün sol tarafını kullanamıyordum bu resim de kanıtı olsun istedim. Burnumun tek tarafını oynatabiliyordum o gün. Ã?ook komikti...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
ombuspider
- Kullanıcı

Artemis Entreri, teşekkür ederim. Bizim de temennimiz bu ..
Her ne kadar engeller olucak olsa da (ufak ya da büyük illa ki olucak..) biz aşmasını biliriz .. Tekrar teşekkür ediyorum ve daha fazla gevelemeden, konuyu dağıtma riskini azaltaraktan susuyorum..
Her ne kadar engeller olucak olsa da (ufak ya da büyük illa ki olucak..) biz aşmasını biliriz .. Tekrar teşekkür ediyorum ve daha fazla gevelemeden, konuyu dağıtma riskini azaltaraktan susuyorum..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
önemli olan birbirimizi görüp merakı gidermek,biraz eğlenmek falan yahuYa konserde çekildiğimiz bi foto varda insan gibi çıkmamışım orda koysammı koymasammı