Sevgililer Günü Sendromu

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Argay bu benimde başıma sıkça gelen bir durum.İşin ilginç yanı bunu yapanlarda benim şimdiyekadar ikili ilişkiye girmediğimide bilmeleri :-o .Ve buna rağmen bana gelenlerin tüm sorunlarını çözebiliyorum.Yani şunu derim ben "Teori süper, pratik sıfır" :D .Demek ki ikili ilişkilere girsem partnerimden mutlusu olmaz :D :D
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

Murdoc wrote:Argay bu benimde başıma sıkça gelen bir durum.İşin ilginç yanı bunu yapanlarda benim şimdiyekadar ikili ilişkiye girmediğimide bilmeleri :-o .Ve buna rağmen bana gelenlerin tüm sorunlarını çözebiliyorum.Yani şunu derim ben "Teori süper, pratik sıfır" :D .Demek ki ikili ilişkilere girsem partnerimden mutlusu olmaz :D :D
benimkiler bilmiyolarda zavallılar.valla boynumda "danışma ücretlidir"yazan tabelayla gezicem. :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Peki en kötüsü hangisi olurdu sizce;

- Sevgililer gününe yalnız girmek
- Sevgililer gününü unutmak
- Sevgililer gününe değer vermek ama sevgilinin değer vermemesi/unutması
- Sevgililer gününe sevgilinin çok değer vermesi ama senin işinin olması, uzakta olman, felan falan
- Sevgililer gününe önceden hazırlık yapmış olmak ve sevgilinin yeterli bulmaması

Kabus kategorisi: Bunları ayrı yazdımki üsttekiler güme gitmesin. Üsttekilerden de seçin
- Sevgililer gününde yada bir kaç gün önce sevgilinin seni terk etmesi
- Sevgililer gününde hala sevdiğin sevgilini başkası ile birlikte görmek
- Sevgililer gününde, o kadar emek harcayarak yarattığın wow/UO/(vb.) karakterinin silindiğini görmek :D

Aklıma daha kötü senaryolarda geliyor ama onları buraya yazmaya gönlüm el vermiyor. Hatta düşünmesi bile çok korkunç, rencide edici, yıkıcı, bunaltıcı. Siz bu iki kategoriden seçin. (Kişilik testi gibi oldu)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

-sevgililer gününe yanlız girmek

-sevgililer gününde, o kadar emek harcayarak yarattığın wow/UO/(vb.) karakterinin silindiğini görmek :D :D :D :D :D
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Argay wrote:-sevgililer gününe yanlız girmek

-sevgililer gününde, o kadar emek harcayarak yarattığın wow/UO/(vb.) karakterinin silindiğini görmek :D :D :D :D :D

bence.. en kötüsü bu...:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply