En Son Hangi Filmi İzlediniz?
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Aslında bende sana çıkışırken biraz önyargılıydım çünkü Vizontele, Gora, Sınav gibi çok izlenmiş filmlerin yönetmeni olan Ã?mer Faruk Sorak bizim sağlam bir aile dostumuz ve benim çok sevdiğim ve çalışmalarını takdir ettiğim bir şahıstır. Böyle bir insanı tanıyıp, yaptığı işleri görüp, çalışmalarına katılmak, harcadığı emeği 1.gözden seyretmek, ona karşı söyleyebilinecek tüm kötü eleştirileri bir anda yok ediyor. Bu insanlar gerçekten çok çalışıyorlar ve kendilerini geliştiriyorlar. Bizlerinde bu insanlara her açıdan destek vermemiz gerekiyor.arres wrote:fakat yönetmen ve yapımcılar konusunda sıkıntılarımız olduğunu düşünüyorum.ben de dilerim daha iyi bir türk sineması olsun,daha iyiye gidelim bu konuda.ancak sömürülen bazı durumlar var kanımca.
Yani tabi beğenmeyebilirsin türk filmlerini ama en azından yok türk filminede gidilmez ki, sizin gibiler gittikçe bu adamlar daha çok sömürcek gibi deyimler kullanmak hiç hoş değil. Tabi bu sektörün gelişmesini hepimiz arzuluyorsak. Neyse bende tartışma taraftarı değilim, ama tartışma devam ederse bu konuyla ilgili yeni bir başlık da açabiliriz.
Requiemdeki o kol sahnesi ( hangi sahneden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz
Deja vu'yu izledim gayet de başarılı buldum. Kötü yorum yapanlara kulak asmayın belli ki anlamamışlar filmi
şaka bir yana tabi ki zevkler renkler tartışılmaz ama eminim herkes beğenecektir. Çok güzel bir kurgusu var. Nasıl bağlayacaklar dediğiniz zaman öyle bir sahneyle karşılaşıyorsunuz ki film sizin için gerçekte anlamlı bir hal alıyor. Tavsiye ediyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
- hellscream666
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Blood Diamond'ı izledim. Aldı Oscar'ı her türlü..Kesinlikle izleyin.Oyunculuk süperhikaye, kurgu süper, yönetmen iyi. Film 2,5 saat sürüyor ama hissettirmiyor. Müzikler de iyi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
az önce izledim "the prestige" i...ve izlemek de ne kadar geç kaldığımı üzülerek farkettim...keşke daha önce izleseydim...ne diyim,film çok güzeldi...çok beğendim..."christian bale" yine çok karizmatik,çok yakışıklı,çok başarılı,çok yetenekli,çok etkileyici...vs. idi...sanırım ona olan hayranlığımı fazlası ile belli ediyorum...ama filmin de etkisi çok büyük onun oyunculuğunda...izleyin ve görün...filme 9 veriyorum ben...çok güzeldi ama mükemmel değildi... :schemes:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
-
Possessed
- Site Çizeri
Ben de en son Kanlı Elmas'ı izledim, tek kelimeyle muhteşem, Daeya kısaca soylemiş bir guzelDaeya wrote:Blood Diamond'ı izledim. Aldı Oscar'ı her türlü..Kesinlikle izleyin.Oyunculuk süperhikaye, kurgu süper, yönetmen iyi. Film 2,5 saat sürüyor ama hissettirmiyor. Müzikler de iyi.
Ben de sunu ekleyeyim, cok saglam bir film, bu filmi izlemeden gocmeyin bu dunyadan!
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Film Adı: Cannibal Holocaust
Yönetmen: Ruggero Deodato
1980 yapımı film 4 tane belegesel yapımcısının, yamyamlar diye nitelendirilen yerlilerin yaşadığı gidilmedik topraklara gitme kararı ile başlıyor. Uzun süre onlardan haber alamayan kanal sahipleri gençleri aramak için bir profesörlerle anlaşıyorlar. Profesörün oraya gidip elde ettiği bilgiler ise gerçekten çarpıcı...
Film içerdiği vahşet nedeniyle 18 ülkede yasaklanmıştır. Filmde öldürülen hayvanlar gerçekten öldürülmüştür. Bu hayvanlar arasında sıçan maymun domuz ve kaplumbağa yer alıyor. Kişisel olarak 6-7 yaşında bir çocuk büyüklüğünde bir kaplumbağanın kafasının kesilip, kabuğunun açılıp iç organlarının pişirilip yenmesine hiç şahit olmamış biri olarak filmden değişik şeyler öğrendiğimi belirtebilirim. Özellikle hayvanlara karşı çok duyarlı olan ve tecavüz sahnelerine aşırı hassas olanların izlememesini öneririm. Film hakkında hayvanların yanında insanlara da zarar verildiği konusunda şüphe olduğu için bir sürü dava açılmış.
Bunca değişik yönünü söyledikten sonra şu kadarını söyleyebilirim, konusu çok çok iyi, eğer midem kaldırır diyorsanız izleyin derim…
Not: 10 üzerinden 8.5
Hangimiz yamyam???
görüş ve saygılarımla…
Yönetmen: Ruggero Deodato
1980 yapımı film 4 tane belegesel yapımcısının, yamyamlar diye nitelendirilen yerlilerin yaşadığı gidilmedik topraklara gitme kararı ile başlıyor. Uzun süre onlardan haber alamayan kanal sahipleri gençleri aramak için bir profesörlerle anlaşıyorlar. Profesörün oraya gidip elde ettiği bilgiler ise gerçekten çarpıcı...
Film içerdiği vahşet nedeniyle 18 ülkede yasaklanmıştır. Filmde öldürülen hayvanlar gerçekten öldürülmüştür. Bu hayvanlar arasında sıçan maymun domuz ve kaplumbağa yer alıyor. Kişisel olarak 6-7 yaşında bir çocuk büyüklüğünde bir kaplumbağanın kafasının kesilip, kabuğunun açılıp iç organlarının pişirilip yenmesine hiç şahit olmamış biri olarak filmden değişik şeyler öğrendiğimi belirtebilirim. Özellikle hayvanlara karşı çok duyarlı olan ve tecavüz sahnelerine aşırı hassas olanların izlememesini öneririm. Film hakkında hayvanların yanında insanlara da zarar verildiği konusunda şüphe olduğu için bir sürü dava açılmış.
Bunca değişik yönünü söyledikten sonra şu kadarını söyleyebilirim, konusu çok çok iyi, eğer midem kaldırır diyorsanız izleyin derim…
Not: 10 üzerinden 8.5
Hangimiz yamyam???
görüş ve saygılarımla…
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Polis'i izledim ve tek kelimeyle harikaydı. En bilindik hikayeyi alıp evirip çevirip süper bi senaryoyla birleştirip çok lezzetli bir film yapmışlar. Zaten Haluk Bilginer başrolde, dolayısıyla filmin kötü olması beklenemez. Açıkçası Babam ve Oğlum'la beraber izlediğim en iyi türk filmiydi. Bununla beraber yerli, yabancı izlediğim en güzel filmlerden biriydi. şiddetle tavsiye ediyorum (:
Chosen, dediğin filmi biliyorum ve hakkında pek çok yorum ve yazı okudum... ancak şu ana kadar filmi herhangi bir yerde bulamadım... Sen de bir kopyası var ise nasıl bulduğunu söylersen sevinirim...
Hayır hayııır ben manyak değilim sadece çok merak ediyorum
:schemes:
Hayır hayııır ben manyak değilim sadece çok merak ediyorum
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>