Rp lerdeki hatalarınızı birbirlerinize söyleyebilirsiniz arkadaşlar, kendi aranızda dayanışma içinde olmanız beklenen birşeydir. Ama bunu uygun bi üslüpla yapmalı, açıklama yapan da uygun bi üslüpla açıklamaladır. İki arkadaşım da sanırım bunu yapmış ama durumda ikiside ufacık yanlış anlaşılma yaşamışlar.
Rp lerde hata olunca ben görmezden geliyorum. Eğer Ales inkindeki gibi bi spraki turdaki hareketi de yapıyosanız buraya da belirtmeniz iyi olur. Henüz rp leri okumadım, şimdi turu döndürmeye başlıycam. Durumu değerlendiririm.
Evlenme meselelerine gelince, ruhban kardeşimiz nikahları kıyma yetkisine sahiptir ama benim verdiğim yetkiyi belirtmezse o nikah geçersizdir :p
Evlenme işlerinde İngiltere soylu usulü geçerlidir. (ingiltere-iskoçya) :schemes: Kaçak evlenmek yasaktır. Eğer ruhban evlenecekse onun nikahını bizzat ben kıyarım :evillaugh:
Zamanın çarkları dönüyor dönüyor ve dönüyor. Hepinize kolay gelsin, iyi eğlenceler sevgili oyuncularım.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Yazılanları okuduğumda bir an yanlış rp de olduğumu sandım sanırım havaların böyle güzel olması oyuncuları etkilemiş herkez şimdiden yuva kurup mutlu mesut yaşayacağını sanmaya başlamış bile :schemes: Ama asıl suçlu yeminer bence herkesi kışkırtmayı bırakmalı... Evlenmeyi düşünen varsa bunu bence şimdi değilde olaylar biraz düzeldikten sonra yapsın tabi düzelebilirse baktınız kurtuluş yok o zaman yalan rüzgarı gibi her kez bulduğu ilk kızla evlenebilir puhahhahahaha :schemes: :evillaugh: neyse şaka bir yana oyuncu arkadaşları tebrik ederim bu kadar kalabalık olduğumuz halde iyi devam ediyorlar
Güncellenmiş harita, herkese iyi eğlenceler. Benim suçum yok bu evlenme işlerinde Bu arada canavarın bakış açısı değişti, şu anda kafası Khedan'ın olduğu tünelin önünde.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ARkaşlar birleşmemiz şart o.. bu arada yeminer duyduğuma göre çöpçatanlığa başlamışsın banada bulsana birini:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
güzel güzel yarıtık çevresinde toplanmaya başlıyoruz iyi oldu.bu arada evlenme iskoçlardakii gibiyse william wallace taktiğiyle evlenebiliriz kaçırırım kızı evden gideriz ormanlık bi arazide bi rahip bi gelinlik tamamdır
yaa haritada kuzey güney yazmıo yürüdüm ama yanlış yere gitmem inş. haritanın yukarısnı kuzey olarak baz aldım. balamirin yanından geçip inecem aşağıya.
Ya yeminer ben elonara ve diğerlerinin olduğu yöne doğru koşuyoruz die kastetmiştim sen tam zıtta koşturmuşsun yeni rp m de de xyra ve diğerlerini gördüğümü yazdım o yöne doğru koşunca göricektim yani.Ama biz tam zıttaymışız nabcas şimdi?