Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
Ya kusura bakma ama ben ene bir hata ettim.Rp'mde fireball attığım yazıyor.Ama o herkese zarar veririmiş.Ben bunu yeni öğrendim.şimdi istersen bana büyüyü yaptırtma.
Ya da onu Lightning Bolt olarak alırsan daha iyi olur
şeklinde bir mesaj attım.Lightning Bolt'dan vazgeçmem ona göre

Ya da onu Lightning Bolt olarak alırsan daha iyi olur
şeklinde bir mesaj attım.Lightning Bolt'dan vazgeçmem ona göre
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
logan cım yanına gelirim gelmesinede ben ölee kendimi canavarların yaratıkların önüne atamayacak tipte birisiyim eee ne derler tedbir tedbirdir.. yani uzaktan takip etsem daha ii, tehlikeler geçinde yanınıza yanaşırım. ehehe :schemes:
bu arada dagger almayı unutmuşum sende dagger varmıydı? varsada kılıcına odaklan dagger i boş verr
benim daha çok işime yarar.
şaka bi yana ne zaman toplancaz. ben çok tek kaldım yukarıda.. karakterim gereği ortalığı karıştırmam ve bu karışıklıkta bişiler yürütmem lasım

bu arada dagger almayı unutmuşum sende dagger varmıydı? varsada kılıcına odaklan dagger i boş verr
şaka bi yana ne zaman toplancaz. ben çok tek kaldım yukarıda.. karakterim gereği ortalığı karıştırmam ve bu karışıklıkta bişiler yürütmem lasım

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Argay wrote:hmmm yeterki iste biz üreriz :evillaugh: :evillaugh:
şaka bi yana ölmezsek bi düşünelim şu işi(herşey daha insanlık için)![]()
Susy'nin başı bağlı. Kimse elleşmesin
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Ya abicim ne yatımn sen.Büyüyü yaptığımı nerden çıkardın.Büyük ihtimalle büyü geçersiz olcak.ki ben de öyle istiyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Logan
- Kullanıcı

Illyra wrote:logan cım yanına gelirim gelmesinede ben ölee kendimi canavarların yaratıkların önüne atamayacak tipte birisiyim eee ne derler tedbir tedbirdir.. yani uzaktan takip etsem daha ii, tehlikeler geçinde yanınıza yanaşırım. ehehe :schemes:
bu arada dagger almayı unutmuşum sende dagger varmıydı? varsada kılıcına odaklan dagger i boş verr![]()
benim daha çok işime yarar.
şaka bi yana ne zaman toplancaz. ben çok tek kaldım yukarıda.. karakterim gereği ortalığı karıştırmam ve bu karışıklıkta bişiler yürütmem lasım![]()
ben bir savaşçıyım... en küçük bir iğne bile benim işime yararıya bilir...
boş ver SEn dageri... Ben seni korurum teyyyyyyyyy..
Yada korumam bilmiyorum..: hahah :schemes:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF