YÖZÖKLERİN EFENDİSİ FİLMİNDEKİ EN KARÃ
bak o hiç aklıma gelmemişti ama doğru ben filmi izlerken çok beyenmiştim eomer gerçekten kararlı cesur ve çok manyak savaşçı bir tarzı var daha ne olsun pehpehyehheheuheue.....Anchorite wrote:Yav, Legolas abide hiç mi erkeksi olmazsın yav. Ama ışık, saçlar, hiç bitmeyen oklar, kısaca Hollywood olayı acayip iyi gösteriyor.
yaw taktınız adama yaw kıskanmayın bu kadarhem saçları sarı ve uzun die üle gözüküo yoksa çok hoş bir tipi var demiii....
En karizma mı? Sanırsam Ã?omer..
Film boyunca ne istediğinden emin, karakterli, çelişkiler içinde kaybolmamış ve doğaüstü (ve yaratık) olmayan bir karakter.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Thundorius
- Kullanıcı

-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
Tabiiki Sauron.... Thundorius'un da dediği gibi. Filmin başında ultraheavymace ile insan ve elfleri ordan oraya savuran bir varlık. Güç yüzüğünü yarattığı sahnede de çok şaaşalı duruyo. Zaten valar arasında en güçlüsü de Saurondur. En güçlü genellikle en karizma olduğunu düğünürsek Sauron. :evillaugh:
Sonra White Gandalf dicem ama emin değilim.
Sonra Saruman.
Sonra Galadriel ve elrond.
Frodo Galadriel e kendi rızasıyla yüzüğü verirken galadriel'in kükremesi filmde hangi sahnede var sorarım size?
''Karanlıklar efendisi yerine Kraliçe olurdu.... Kraliçe kötü değil.. şafak kadar korkunç deniz kadar kaypak olurdu... Herkes sevicek ve korkucak benden!'' :schemes:
Sanırım bütün karakterlerin bi shanesi var.
Sonra White Gandalf dicem ama emin değilim.
Sonra Saruman.
Sonra Galadriel ve elrond.
Frodo Galadriel e kendi rızasıyla yüzüğü verirken galadriel'in kükremesi filmde hangi sahnede var sorarım size?
''Karanlıklar efendisi yerine Kraliçe olurdu.... Kraliçe kötü değil.. şafak kadar korkunç deniz kadar kaypak olurdu... Herkes sevicek ve korkucak benden!'' :schemes:
Sanırım bütün karakterlerin bi shanesi var.
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- hellscream666
- Kullanıcı

Arkadaşlar Eormer kimdi?
Tabi bana sorarsanız, Gimli'ye tek geçerim
Tabi bana sorarsanız, Gimli'ye tek geçerim
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury