Yeni Ankara buluşması
Yok arkadaşlar gelmeyeceklerde yazsn. Yok öyle kaçmalar yerine göre davranırımcılıklar.
Ayrıca arkadaşlar tecrübeli DM Efla gelen herkese oyun oynatacakmış. (Böyle de satarım yerinde
) Ayrıca bulunduğumuz yerde ucuza kitap satışı da olacakmış arkadaşlar. Yarı fiyatına kitaplar. Bide kurra sonucunda kazanan kişiler bir sonraki derbi için bedava bilet alacaklarmış. Hatta buluşmada herkese, daha sinemalara gelmemiş, spiderman 3 ve 300 Divx'i. Ayrıca Heroes'un ilk 16 bölümü, avatarın ilk iki sezonu full DVD.
Daha ne sallayayım... yani diyeyim gelin işte.(
)
Ayrıca arkadaşlar tecrübeli DM Efla gelen herkese oyun oynatacakmış. (Böyle de satarım yerinde
Daha ne sallayayım... yani diyeyim gelin işte.(
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Kitaplar yarı fiyatına falan bunlar görüşülebilir. Bilet işini de hallederiz belki. Dvdler de ayarlanır sorun değil (ööaaah nası sıktım
)
Ama ben tecrübeli dm (yoq canım) herkese oyun oynatcam. Bu kısmını abartmayalım :p
Bu arada ben gelcek gelemeyecek yazsın demedim yanlış alaşılmış. şu zamanlarda gelemem değil. şu zamanalrda gelebilirim şeklinde yazalım. En kötü ihtimal. şu tarih dışında hergün uygun falan...
Ama ben tecrübeli dm (yoq canım) herkese oyun oynatcam. Bu kısmını abartmayalım :p
Bu arada ben gelcek gelemeyecek yazsın demedim yanlış alaşılmış. şu zamanlarda gelemem değil. şu zamanalrda gelebilirim şeklinde yazalım. En kötü ihtimal. şu tarih dışında hergün uygun falan...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
- dungeonmaster
- Kullanıcı

-
DamnedLord
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

EWet arkaşlar.. hadi bir karara varalım...
Eyer yeterli düzeyde Kişi olursa... Ve kitaplarıda temin ederseniz ben size söz oyun oynatacağım bu konuda da cidiyim...
Eyer yeterli düzeyde Kişi olursa... Ve kitaplarıda temin ederseniz ben size söz oyun oynatacağım bu konuda da cidiyim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Valla arkadaşlar anlıyorum sizi ama enim düzenlediğim ankette bile 1 çekimser 1 gelecek hafta felan çıktı. Biri giriyor hadi olsun diyor ama bir türlü destek alamıyor. Ankarada ki kişilerin birbirini tanımamasının büyük katkısı var sanırım.
İlk önce küçük buluşmalar ile millet birbirini tanısın o zaman. Sonra büyütürüz olayı.
İlk önce küçük buluşmalar ile millet birbirini tanısın o zaman. Sonra büyütürüz olayı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
DamnedLord
- Kullanıcı

(Hımm olabilir mi acaba! Bu kadar muhtaç ve zor durumda olabilir mi? Sorayım ve öğreneyim)DamnedLord wrote:Ben gelmeye hazırım, ben de lazım olabilecek her kitap var (DnD 2nd, 3rd, 3.5th?, WoD, nWoD) ayrıca ev de var istenirse ve sadece frp için buluşulacaksa oyun olabilir.
Bunun dışında bir buluşmaya da gelirim.
Peki Anlatıcılıkta yapar mısın? (
Nım nım nım! (korkutucu arka fon müziği)
Yok artıkın benim çokta canım çekmiyor oyunu felan, zaten ve çünkü şimdi benim karşıma koysanız rol bile yapamam.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
DamnedLord
- Kullanıcı

Aaaa saco, post kasıyorsun bakıyorum! Sen böyle şeylerde değer veriyordun demek.
Ayrıyetten benim baykuşum yok, karakterimin vardı. Ben gerçekçi ve hayal gücünden yoksun bir kişiliğim zati. Seninde satir olamdığını biliyorum sacocum, alelade bir insansın kandırmaya çalışma insanları. Sonra pantolunun altında keçi ayağı varmış gibi yürümende beni kandıramaz.
Ayrıyetten evet ben içiki içmem, içenlerde beni sevmez zaten. 1 içtimmi çakırkey, iki içtimmi sarhoş, 3 içtimmi çekilmez olurum. Hatta içmesemde çekilmez olurum. Mutlumusun saco bey efendi.
Ayrıca Damnedcim senin "yeterince istemeniz lazım" sözünün altında herhangi bir kinaye aramamıza gerek yok değilmi. Yani sen sadece buluşalımda zarlarda benden, oynatıcılıkta demek istiyorsun değilmi.
Ayrıyetten benim baykuşum yok, karakterimin vardı. Ben gerçekçi ve hayal gücünden yoksun bir kişiliğim zati. Seninde satir olamdığını biliyorum sacocum, alelade bir insansın kandırmaya çalışma insanları. Sonra pantolunun altında keçi ayağı varmış gibi yürümende beni kandıramaz.
Ayrıyetten evet ben içiki içmem, içenlerde beni sevmez zaten. 1 içtimmi çakırkey, iki içtimmi sarhoş, 3 içtimmi çekilmez olurum. Hatta içmesemde çekilmez olurum. Mutlumusun saco bey efendi.
Ayrıca Damnedcim senin "yeterince istemeniz lazım" sözünün altında herhangi bir kinaye aramamıza gerek yok değilmi. Yani sen sadece buluşalımda zarlarda benden, oynatıcılıkta demek istiyorsun değilmi.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Aa lütfen kendine yalan söyleme. Ã?ncelikle gerçekçi değilsin sölim yani, hayal gücü konusuna bir şey dememe gerek yok sanırım. Ayrıca belli ki kanmışsın, pantolonumun altında gerçekten de keçi ayağı var 
bi de ben ne zaman post kastım canım, bu başlık gayet beni de ilgilendiren bi başlık

bi de ben ne zaman post kastım canım, bu başlık gayet beni de ilgilendiren bi başlık
And i still wonder if you ever wonder the same!...