Grup şöyledir; halfling rogue(ben), human fighter, dwarf cleric, elf ranger, half-dragon fighter.
Halfling millet devamlı bunu ezdiği için bir olaydan sonra artık patlar ve ortalığı karıştırır. Kavga çıkarınca saflar belli olur ve rangerla ittifak oluşturur. halfling human fightera, elf de half-dragon'a saldırır. Arada kalan dwarf ise milleti durdurmak için sound burst gibi bir büyü atar. Half-dragon da bir daha yapma herkesi yaraladın diye dwarfu durdurmak için şöylesine vurim der, amacı öldürmek değil yani. 20 gelir; 52 damage...
Dwarf cleric olan arkadaş bir daha frp oynamaz...
DM Laneti
-
DamnedLord
- Kullanıcı

o oyunu hatırlıyorum saco. Unutabilirmiyim
hatta o arkadaş 2. kez geldiğinde oyuna (bu olaydan çok sonra) çektiği bir kart sonucu imprisiment olmuştu. Ondan sonra arkadaş daha oyunlara katılmadı.
Ama senin anlattığın oyunda elimden zor kurtuldunuz. şimdi olsa canınıza okurdum o da ayrı bir konu. Acemilik diyelim
Ama senin anlattığın oyunda elimden zor kurtuldunuz. şimdi olsa canınıza okurdum o da ayrı bir konu. Acemilik diyelim
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Bizm oynda da uzaktan hep o mor solcan var ya onu göryoduk, yaklastkça yer sarsliyo gittikçe sonra karşmıza çıktı böyle yerden foş dye
biz atladk sağa sola erdem atlamıyom abi dedi napıyomuş? o dokunnca ışk yapan büyü var ya onu zırhna yapıyomuş çünkü mor solucann gözleri kamaşacakmş. Mor solucan bunu bi kaptı biz gülmkten yerlerdeiz
:schemes:
bide bzim eski diyem bütün büyü malzmelerini istiyodu çok kuralcıydı her şeyi aynn kitptaki gib yapıyodu dayanamadık kovduk oyundan. Çok sıkt napalım
bide bzim eski diyem bütün büyü malzmelerini istiyodu çok kuralcıydı her şeyi aynn kitptaki gib yapıyodu dayanamadık kovduk oyundan. Çok sıkt napalım
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı