En Son Hangi Filmi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bende ghost rider filmini izleme gafletinde bulundum orjinali hakkında çok az fikir sahibi olsamda film çizgiroman kalitesinden çok uzak tamam fazla birşey beklememek gerekirde bir filme göre de çok az şey sığdırılmış.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

şimdi tekrar kralın dönüşü nü izledim.
allahım abvartısız 100. izleyişimdir ve halada sıkmadı film ya inanılmaz bi olay!
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
hellscream666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hellscream666 »

SANIRIM BURADAKİ ARKADAşLARIMIN HİÃ?BBİRİ (OLD BOY) U İZLEMEMİş...

1.KORE YAPIMIDIR(CHAN-WOOK PARK)YÃ?NETMENİDİR..HOLLYWOOD A TEK BAşINA KAFA TUTAN ADAMDIR...

2.GERİLİM,DRAM,AşK VE GELMş GEÃ?Mİş EN Yİ İNTİKAM FİLMİDİR...

3.OYUNCULUK MÃ?KEMMEL ZİRA NEREDESE FİLM İÃ?ERİSİNDEKİ OYUNCULARIN ROL ALDIğI İLK FİLMDİR.

4KORKARIM HOLYWOOD FİLMİN HAKLARINI SATIN ALMIş VE BAşROL OYUNCUSU NİCOLAS GAGE OLMAK ÖZERE FİLM TEKRAR Ã?EKİLECEKMİş...

NOT: BU FİLMİ KİME İZLETTİYSEM GÃ?NLERCE ETKİSİNDEN Ã?IKAMADILAR VE KOşARAK FİLMİN ORJİNALİNİ SATIN ALDILAR...

http://www.beyazperde.com/film/2206

YORUMLARI OKUYUN VE DÃ?şÃƒ?NÃ?N "BEN BU FİLMİ NASIL İZLEMEDİM"
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak...
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

hayır hellscream666,yanılıyorsun..ben izleyeli nerdeyse 1 sene oluyor..ayrıca o film bir intikam üçlemesinin 2. halkasıdır...filmler birbirinden bağımsızdır ama üçüde intikam filmleridir...ayrıca gerçekten müthiş bi filmdir ve sonu da çok sarsıcıdır...diğer iki filmi de mutlaka izleyin,şiddetle tavsiye ederim...ama buraya en son izlediğimiz filmleri yazıyoruz,değil mi?... :)
en son" little miss sunshine"'ı izledim...çok keyifle izledim hem de...tavsiye ediyorum ve filme 10 üzerinden 8,5 veriyorum:)
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Old Boy gerçekten kaçırılmaması gerekn bir film. Bende izledikten 2 gün sonra etkisinden çıkabildim. Sevgiliyle izlenecek bir film değil zira film bittikten sonra eskisi gibi olmayabilirsiniz :D Senaristinide ayrıca tebrik ederim çok güzel kurgulamış.

Dün Sihirbazı izledim. Prestijle kıyaslamam çünkü ikisi sihirbazlıkla alakalı olsa da verdikleri tatlar çok farklı. Edward Norton un oyunculuğu yeter.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

dfunk wrote:Yener ghost rider ın kaç çizgi romanını okudunki garip karşıladın filmi allah aşkına söylermisin ing. bile gelmiyor Türkiyeye olsa benim haberim olur.
Elimizin altında internet diye bir teknoloji var dfunk cığım 8) . Netten indirdim pdf olarak ve bayadır okuyorum.

dfunk wrote:Bende ghost rider filmini izleme gafletinde bulundum orjinali hakkında çok az fikir sahibi olsamda film çizgiroman kalitesinden çok uzak tamam fazla birşey beklememek gerekirde bir filme göre de çok az şey sığdırılmış.

Bu kararı sende bir takım çizgi roman bilgilerine dayanarak verdin işte :) .

Herneyse sanırım hiç bir marvel kahramanları filminden, çizgi romanlarındaki tadı alamayacağız.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

oh bee...:) pan's labirynt de bitti az önce...çok mutlu oldum,çok rahatladım... :D fantastik,korku,savaş,gerilim,dram,masal...hepsi vardı filmde...çok güzeldi işte...izleyin,izleyin... :w00t: :ayyyy!:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

aransayes wrote:Old Boy gerçekten kaçırılmaması gerekn bir film. Bende izledikten 2 gün sonra etkisinden çıkabildim. Sevgiliyle izlenecek bir film değil zira film bittikten sonra eskisi gibi olmayabilirsiniz :D Senaristinide ayrıca tebrik ederim çok güzel kurgulamış.

Dün Sihirbazı izledim. Prestijle kıyaslamam çünkü ikisi sihirbazlıkla alakalı olsa da verdikleri tatlar çok farklı. Edward Norton un oyunculuğu yeter.
Kesinlikle katılıyorum ve günlerdir kafamda cevabını aradığım bir soruyu sonuca kavuşturduğun için teşekkür ediyorum sana aransayes. Hangisi daha güzel? Prestij mi? İlizyonist mi? Yok bunun cevabı, aranmamalı.

Ama prestij gibi sanki.. :plotting: ufff
Been there. Seen that. Got the scars.
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

ben kesinlikle prestij diyorum...hiç bitmesini istememiştim filmin...ama kıyaslamak doğru olmaz bence de..çok farklı filmler değilmi? :plotting:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bencede farklı filmler. İzlemeyenler için aynı görünebilr ama bana verdikleri tatlar farklıydı. Bir tarafta Edward Norton un oyunculuğu yüz ifadeleri, filmin sonunda ki şaşırtıcı sonuç bölümü diğer tarafta sevdiğim aktörler; Hugh Jackman ve C. Bale ve filmin kurgusu. İkiside kaçırılmaması gereken bir film.
Artemis Entreri wrote:
aransayes wrote:Old Boy gerçekten kaçırılmaması gerekn bir film. Bende izledikten 2 gün sonra etkisinden çıkabildim. Sevgiliyle izlenecek bir film değil zira film bittikten sonra eskisi gibi olmayabilirsiniz :D Senaristinide ayrıca tebrik ederim çok güzel kurgulamış.

Kesinlikle katılıyorum ve günlerdir kafamda cevabını aradığım bir soruyu sonuca kavuşturduğun için teşekkür ediyorum sana aransayes. Hangisi daha güzel? Prestij mi? İlizyonist mi? Yok bunun cevabı, aranmamalı.

Ama prestij gibi sanki.. :plotting: ufff

Hangi sorunu çözüme kavuşturdum merak ettim şimdi :) sevgiliyle izlemek konusu mu yoksa. Neyse önemli değil :)

//Daeya: Mesajınız birleştirilmiştir.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
hellscream666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hellscream666 »

Arkadaşlar prestij hoş bir film ancak belirli bir aşamadan sonra sıkılmaya başlıyorsunuz oysa sihirbaz filminde insanın içinde büyük bir merak duygusu alevleniyor ve beklenmedik bir sonla şok oluyorsunuz adeta...

ve dikkatinizi çekerim EDWARD NORTON performansı tartışılmaz...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ölüm çıkmazı'nı izledim.Güzel bir gerilim filmi.Tavsiye ederim
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
hellscream666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hellscream666 »

Evet ölüm çıkmazı gerçekten mükemmel bir film...
özellikle ja-kop rolünde oynayan aktör müthiş bir performans sergielemiş.

filmin başı diğer klasik amerikan filmlerinie benziyor ama ilerleyen vakitlerde filmin nekadar çekici olduğunu anlıyorsunuz..
izlenmesi gereken bir film..tabi mideniz sağlamsa...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

hellscream666 wrote:Arkadaşlar prestij hoş bir film ancak belirli bir aşamadan sonra sıkılmaya başlıyorsunuz oysa sihirbaz filminde insanın içinde büyük bir merak duygusu alevleniyor ve beklenmedik bir sonla şok oluyorsunuz adeta...

ve dikkatinizi çekerim EDWARD NORTON performansı tartışılmaz...
Edward Norton benim en beğendiğim oyuncudur. Ancak ne yazıkki sihirbaz filmini benim için bu kadar önemli olan da Edward'ın oyunculuğudur. Onun dışında filmin sonu da çok güzeldi ama tekrar tekrar kafamda tarttıktan sonra prestij filminin daha güzel olduğuna karar verdim kendi kafamda. Seni bilmem ama ben Prestij de hiç bir aşamada sıkıldığımı hatırlamıyorum. Senaryo desen inanılmaz, oyuncular desen hepsi edward'ın İlüzyonist filmindeki performansı kadar iyi bir performans sergilemiş. Sonu desen, en az ilüzyonistte ki kadar şaşırtıcı. Bir de Christian Bale yani, adam inanılmaz oynamış.

SPOİLER

"Live for both of us..." diyişini asla unutamıyacağım sanırım.Ahh ah..

Bu film çok etkilemiş beni belli ki.
Been there. Seen that. Got the scars.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Number 23'ü izledim. Jim Carry farklı bir rolde karşımıza çıkmış ve rolünü layıkıyla oynamış. Film abartı güzellikte değil ama sürükleyici, bulmacalar var ve sonunu iyi bitirmişler.

Konusunu merak ediyorsanız kısaca söyleyeyim, olay 23 sayısında..Jim Carry'in hayatı hep 23 sayısı üzerine kurulu olmuş, evlilik tarihinin toplamı, ehliyetini aldığı tarihin, oturduğu caddenin, doğum gününün sayılarının toplamı hep 23 ve bu 23'ün sırrı araştırılıyor. Bu 23 paradoksuna da Jim Carry'in eşi rolündeki kadının aldığı bir kitapla başlanıyor ama o kitabın alınmasının da bir nedeni oluyor tabii.. Filmi anlatmıyorum daha fazla gerçekten çok hoş izleyin derim.
Last edited by Daeya on Mon Mar 05, 2007 7:41 am, edited 1 time in total.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply