filmyardım

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: filmyardım

Post by Darkgnome »

izetassky wrote:fantastik ne filmleri bilioruz arkadaşlar..
eski yeni farketmez..
pek yok heralde piyasa da bilinmedik filmler..
Ama görüldüğü gibi arkadaş fantastik filmleri sormuş. Giderek bilim kurgulara dönmeye başladık dikkat. :D

Soruda çok genel, aslında bilim kurguların bir kısmı ile fantastikleri ayırmakta o kadar zorki.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
fealin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fealin »

herkesin bildiği Lord of the rings (1 2 3) serisi
dungeons and dragons (1 2 )
starwars serisi bir bilimkurgu filminden daha çok fantastik filme yakındır o nedenle onlarıda bu gurupta sayıyorum
sonra kull the conqueror (başrolünde kevin sorbo oynuyordu sanırım)
curse of the ring (tolkien in bu efsaneden esinlendiği söylenir)
harry potter seriside
eragon
chronicles of narnia
bide çok eskiden bir film çekilmişti ben izlediğimde çok küçüktüm asıl adı masters of the universe ama halk arasında bilinen adı he-man
izetassky
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by izetassky »

fantastik deyince baya geniş bi tanım olmuş heralde, yada biz mi uçtuk ne?
starwars falan çıkmış ortaya ben, zindan ve ejderha tarzı filmlerden bahsettim ama,
frp oyunlarımızda yer alan karakterlerle geliştirilmiş filmler..

bunların hepsini biliorum da bunları kastedmemiştim.
(film beğendiremioruz demeyin..)

cüneyt arkın yazcakmışsınız nerdeyse(:
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

pan' labirynt' i izledim nihayetinde va buraya çok güzel uyacak bi film...savaş da var filmde ama daha çok fantastik bi film...
ayrıca bir de "erdem savaşçıları" vardı fantastik...diğerlerini zaten yazmışsınız arkadaşlar...aklıma geldikçe ben de yazmaya devam ederim..:)
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

bir de yazılanlar arasında göremediğim(gözümden kaçmış da olabilir),"hiç bitmeyen hikaye(the neverending story)" serisi de var...çocukluğumun en sevdiğim filmlerindendi...hala da çok seviyorum tabi...ne güzeldi ama,dimi? :roll:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu güzel filmi bana hatırlattığın için, teşekkür ederim Arres. Yine olsa yine izleyeceğim bir film. Doğru görmüşsün ayrıca, hiç kimse yazmamış bu filmi. Nasılda unutmuşuz. Benim de sana tavsiyem "Labirent"i sevecek olursan hiç bitmeyen hikayeye göz atman şeklinde.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply