BLIND GUARDIAN ICIN INDIRIMLI BILET ISTEYEN!!!

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

BLIND GUARDIAN ICIN INDIRIMLI BILET ISTEYEN!!!

Post by Sylvius »

Evet arkadaslar Bahcesehir universitesi Bilim kurgu ve FRP kulubu, BUFRP olarak 6 mayıstaki BG konseri icin siz frp severlere indirim ayarladık. normal fiyatların 10 YTL altında olacaktır satıs rakamı. Ancak ne yazık ki Universite ogrencisi olmanız gerekmektedir. Aksi halde produksiyon sirketi problem cıkarabilir? bu gibi bir durumda sorumluluk kabul etmiyoruz.

Fiyatlar soyle:

sahne onu: 80 YTL

normal:38 YTL

isteyenler bana,

thearchmageofrealms@yahoo.com mail ya da
0505 650 81 61 nolu telefondan ulasabilirler.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Tesekkurler frpworld, bu sitede bundan once de bircok girisimde ve duyuruda bulundum. ancak en azından bu biraz ilgi gorur diye bekliyordum . artık baska birsey demiyorum. Benden pes. hayır cıkarım falan olsa gam yemeyecegim. artık arkadaslara veririm biletleri...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Sylvius yeni gördüm mesajnı arkadaşım harikasın seve seve alırım bağlantı kurarız... Eminim ki daha 2 ay var diye kimse bağlantı kurmamıştır. Emeğiniz için teşekkürler. Bu sefer ki konser nerede olacak biliyor musun peki? İlki Bostancı Gösteri merkezindeydi, 2. Balanstaydı sanırım şimdi ki nerede acaba?
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Refresh the venue de olacak gecen seneki gibi,

Ancak ben haftaya cumaya kadar elimdeki biletleri bitirip kalanları destekcimiz olan VERA produksiyona teslim edecegim. İsteyenler bana ulasabilir.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: BLIND GUARDIAN ICIN INDIRIMLI BILET ISTEYEN!!!

Post by Yener »

Sylvius wrote:Evet arkadaslar Bahcesehir universitesi Bilim kurgu ve FRP kulubu, BUFRP olarak 6 mayıstaki BG konseri icin siz frp severlere indirim ayarladık. normal fiyatların 10 YTL altında olacaktır satıs rakamı. Ancak ne yazık ki Universite ogrencisi olmanız gerekmektedir. Aksi halde produksiyon sirketi problem cıkarabilir? bu gibi bir durumda sorumluluk kabul etmiyoruz.

Fiyatlar soyle:

sahne onu: 80 YTL

normal:38 YTL

isteyenler bana,

thearchmageofrealms@yahoo.com mail ya da
0505 650 81 61 nolu telefondan ulasabilirler.
Sylvius iyi diyorsunda ya girişte Bahçeşehir Ã?niveristesi kimliğinizi gösterin diye kıllık çıkarırlarsa, bunun garantisinin verememen insanları düşündürdü bence.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Sylvius ben konuyla ilgili sana bir mail attım çaban için teşekkürler. Eminim başlığı gören arkadaşlar ilgileniyorlardır sen kişisel olarak algılama (: Tekrar sağol.
Been there. Seen that. Got the scars.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Yener dusunen insanı severim ama gercekten dusunuyorsa sorgular degil mi? sonucta arkadaslara o kadar iletisim vermisim sorsalarmıs keske. Orada da acıkca yazmısım sanırım sadece bizim okulun degil tum üniversite öğrencilerinin kullanımına acık bir olaydı. Ayrıca beni burada herkes tanır, garantisi benim :) ...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sylvius wrote:Yener dusunen insanı severim ama gercekten dusunuyorsa sorgular degil mi? sonucta arkadaslara o kadar iletisim vermisim sorsalarmıs keske. Orada da acıkca yazmısım sanırım sadece bizim okulun degil tum üniversite öğrencilerinin kullanımına acık bir olaydı. Ayrıca beni burada herkes tanır, garantisi benim :) ...
Kesin tanıyordur herkes ona şüphe yok :). Demek ki Blind Guardian konseri artık eskisi gibi ilgi çekmiyor :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

Sylvius kardes cok saol cok guzel birsey yaptigin ama daha konsere var 2 ay ayrica insanlar tak diye 38 ytl cikaramiyor.Bende konsere gitmek istiyorum ama su maddi durum musait degil. nisan ayinin ortalarina dogru bence talep artar. Eger nisanin sonlarina dogru bu kampanya devaam ederse senle iletişim kurmaktan memnun olurum
I will show you the fear in a handful of dust
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

arkadaslar ne yazık ki haftaya bugun bitecek sanırım kampanyamız. zaten ugrasılacak sey degil. kusura bakmayın daha cıkarmak zorunda oldugumuz bir convention var...
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

Neyse sagllık olsun o zaman sylvius kardes.İşbankasının bir kampanyası varmış galiba artık onu araştırmak gerekiyor
I will show you the fear in a handful of dust
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Sylvius ben büyük olasılıkla alacaktım ama bedava sahne arkası buldum :schemes: 4 köşe oldum sağolasın emeklerin için diğer konserler için falanda olursa bu tarz bir çalışmanız lütfen belirtirsen çok seviniriz
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Lenethinia_Rosetta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lenethinia_Rosetta »

gercekten cok guzel bi fırsatmış, ama ben ne yazikki çıktığı anda yemeği içmeyi bırakıp para biriktrdm ve hemen koşup aldım bileti. biraz pahalıydı ama olay blind guardian olunca gozum dondu cunku gecen senekini kacırmıştm. zaten uni. ogrencisi olmadıgım icin istesemde yararlanamazdm. neyse sylvius cok tesekkurler yinede umarım benim kadar blind seven baska insanların eline gecer o biletler...
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
Espramour
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Espramour »

hasstr şimdi gördüm :S izmir içinde verirmiydin yaa :S ben izmir konserini kaçırıdm :(
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EddardStark »

bende üniversite örencisi deilim ama blind guardian hastasıyım almak istiyorum ama ya almazlarsa?
sistemde sorun olduğu için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacağım ^^<br>
Post Reply