---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

dfunk: Yav resim bana Protoss'ları anımsattı. Küçük olduğundan pek seçemedim ama öyle mi? Protoss High Templar gibi geldi.

Lixer: Bildim bileli bu avatarı kullanıyorsun. Ben de bildim bileli bir enteresanlık arıyorum. Gerçi enteresanlık aramamın bir gereği de yok, illa her avatar enteresan mı olacak? :D

SacoKhan: O elemanın gözüne takıldım. Tuhaf bir şey olmuş. Hayır Arcane Sight desem, Arcane Sight değil. O ne ya? :mrgreen:

Daeya: Eski avatarına alışmıştım hani, ama bu avatar nedir öyle be. İnsanın göz zevkine epey hitap ediyor. :tongue: :mrgreen:

Galathiniol: Son zamanlarda en hoşuma giden avatarlardan birisi. Söze pek gerek yok, her şey ortada. Hatta biraz daha ileri gidiyorum: O resmi bana en kısa zamanda ulaştırabilirsen sevinirim. :)

Darkgnome: Dantalion'u bağlamış bir Binder derim ben bu resme.

Phantom: Torm sembolü. Helm'inkisi daha güzel ya. En azından bir de göz eklenmiş o ele. Daha karizmatik. :mrgreen:

Edmond: Yüz ifadesi gayet halim selim gibi duruyor ama kıyafetleri ve arka plan bana pek hayırlı gelmedi. :plotting:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Phantom-Edmond-Daeya en kötü avatarlar arasına aldım.

Lord Necros unkide siteye üye olduğumdan beri var herhalde.Güzel bir avatar nedense hep aklıma necromancer geliyor baktıkça.

Darkgnome ınkide çok güzel
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

İyi o zaman bende seninkini beğendim Galathiniol! :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

darkgnome değiştir artık şu avatarı yetti be! hep aynı...
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

3 yorumu tek mesajda yazıyorum hayırlı olsun.

dfunk; güzel avatar bana Transformers'ı hatırlattı.
Lixer; çok psikopat bir havası var.Gözündeki işaretler hoşuma gitti, kabile sembolü gibi.
Daeya;fazlasıyla seksi bir avatar.elindeki "lightsaber" benzeri kılıçta ayrı bir karizma katmış.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

murdoc transformers değil o görebileceğin en iyi starcraft zealot çizimi isteyene atabilirim :)
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

dfunk ın avatarı baya güzel. pradatörden daha güzel duruyor bence.

Bu ara necros senin avatarı hiç beğenmedim ne o!Rezil herif seni :D
Büyücü dediğin daha heybetli olur :)
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Sqan sen de değiştir artık şu avatarını ama.dfunk avatarın Spiderman'deki o adını unuttuğum sırtından falan böyle senin avatrdakine benzer şeyler çıkıyordu ona benzemiş.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Lord Necros wrote:dfunk: Yav resim bana Protoss'ları anımsattı. Küçük olduğundan pek seçemedim ama öyle mi? Protoss High Templar gibi geldi.
dfunk wrote:murdoc transformers değil o görebileceğin en iyi starcraft zealot çizimi isteyene atabilirim :)
Ben demiştim! :mrgreen: Tam tutturamamışım ama olsun. :mrgreen: Evet, ben kesinlikle istiyorum o resmi. :wink:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

necroc senin avatar deyince aklıma bleach geliyor doğrumudur?
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Yeni avatarım budur arkadaşlar. Nasıl buldunuz? :|
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bu çok şuh bi abla oldu... :plotting:
And i still wonder if you ever wonder the same!...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bir drow un olmayacağı kadar masum bakıyor :D drowlar hakkında ki ön yargımı ortadan kaldıracak nerdeyse :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Bu drow tutkusu nereye kadar? Niye bütün hatunlarda zorlama derecesinde güzel hatunların olduğu avatarlar var? Ayrıca neden sürekli bu avatarlar değişiyor? :idea:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Wizard'cığım avatarın güzel gerçekten. Masumluktan çok bir tutku ile bakıyor bence.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply