Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Arkadaşlar bu durumu fiziksel açıdan ele almalıyız bence. Toprak elektriği çeker ama oluşan şiddeti kaldırabilecek bir toprak tabakası lazım. Yani eğer Susy'nin büyüsüyle oluşan elektriğin şiddeti büyükse gönderilen toprak o yükleri nötrleştirmez.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Ben ortalama bir insanım. Yani HP'm muhtemelen 2-3 civarındadır. 5d6=30 yani yaklaşık 15-20 dmg eder ki bu benim gibi 5-7 kişiyi ardarda devirebilen bir elektrik yükü demektir. Bunun karşısında bir avuç toprağın hiç şansı yok. Kaldı ki toprağa elektrik yükünü emme özelliğini sağlayan asıl şey dünyanın elektrona olan açlığıdır. Yoksa tek başına toprağın (eskiden dünyaya bağlı olmasından dolayı olan birazcık açlığı dışında) kaydadeğer bir elektron açlığı yoktur.
Özetle Xardas'ın çabası muhaldir. Ama şu da var, Susy de bu elektrikle taştan bir duvarı yıkmaya çalışıyor. Efem bu duvar dünyaya da bağlı. Yüksek gerilim hattı kopup toprağa düştüğünde yerde kocaman kocaman kraterler açtığını gördünüz mü hiç ? Sanmam, neden ? Ã?ünkü dünya negatif enejiyi çeker efem.
Konu hakkında benim görüşlerim bunlar. Ha illa aksini idda ederseniz bir fizikçi var aramızda, o da söylesin görüşünü ama aksini söyleyeceğini pek sanmam.
Hemm, devam sayın oyuncularım
Başaracaksınız, size güveniyorum 
İyi eğlenceler efem
Özetle Xardas'ın çabası muhaldir. Ama şu da var, Susy de bu elektrikle taştan bir duvarı yıkmaya çalışıyor. Efem bu duvar dünyaya da bağlı. Yüksek gerilim hattı kopup toprağa düştüğünde yerde kocaman kocaman kraterler açtığını gördünüz mü hiç ? Sanmam, neden ? Ã?ünkü dünya negatif enejiyi çeker efem.
Konu hakkında benim görüşlerim bunlar. Ha illa aksini idda ederseniz bir fizikçi var aramızda, o da söylesin görüşünü ama aksini söyleyeceğini pek sanmam.
Hemm, devam sayın oyuncularım
İyi eğlenceler efem
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Çok belli etmiyor di mi.Önemli olan ruhun genc olması.Ben ruhumu yansıttım.
Evet yaa, yeni bir tane daha bulcam
Evet yaa, yeni bir tane daha bulcam
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı