En Son Hangi Filmi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Severance'ı izledim. Koptum öldüm. Dünyanın en güzel filmi değil ama, bu kadar mı güzel yapılır bir film! Herkese tavsiye ederim sonuna kadar. Hele o roket atar sahnesi hakkında saatlerce konuşabilirim. Bir daha bir daha ve bir daha. :D

Ayrıca Arres'ede teşekkürü bir borç bilirim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

''Elephant'' Gus Van Sant'in Columbine hikayesini anlattığı farklı tarzda bir film zaten 2003 te Altın Palmiyede almıştı oyuncuların hepsinin amatör olması ve konuşmaların hepsini kendileri yazması filmi ilginç kılıyor.Filmin çok yawaş geçmesi insanı yer yer boğuyor ders olarak görmesem sinemada çıkarım dediğim bir film ama bitince film üzerindeki simgeler hakkında baya muhabbet edilebiliyor.

''Taxi Driver'' Martin Scorsese'nin yaptığı en iyi film ama bunla oskar kazanamadı heralde Vietnam sonrası asker psikolojisini inceleyen ve felaketi gösteren ilk büyük film olması akademinin ilgisini çekmedi(politik bir tavır) bana göre akademi bir özür gösterisi olarak ödülü en iyi yapmadığı filmde olsa ''Departed'' a verdi.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Terabithia Köprüsü'nü izledim. Ã?ocuk filmi, Türkçe dublaj. Dublaj bir felaket, konusu ise idare eder nitelikte. Aslında iyi düşünmüşler ama bunu iyi bir şekilde yansıtamamışlar vizyona. Sinemada izlenmeyecek bir film toplamda 1 saat falan sürüyor, ilk yarı 30 dk :)
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Doom 'u izledim berbat bir filmdi , bir PC oyunundan çevrilen en kötü filmlerden biriydi bence. Hele o son sahneler neydi öyle :-o son yarım saat sanki Doom 3 PC oyunu izliyordum :mad: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
hellscream666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hellscream666 »

Old boy
Azap yolu
Terminal
Lord of the ring
Ronin
Leon
Tepenin gözleri
Terminator
Alliens
Pradator
Curse of the ring
Halka
Garez
Shutter
Blade
Ölüm çıkmazı
Silent hill
Resident evil
Yapay zeka
Kungfu hustyle
Sholin futbol
Ufuk faciası
Forrest gump
İmpostor
Karanlık sırlar
Haklı intikam
Acı tatlı hayat
Silmido
Ã?öküş
Son samuray
The bodyguard
Testere
1,2,3
The thing
Beter böcek
şeytanın günü
Robocop
İndiana jones
Junassic park
Mortal kombat
k-pax
Esaretin bedeli
The punisher
Chaos
Taşıyıcı
1,2
Hayalet sesler
Beyin avcıları
Karanlık şehir
King kong
Gerçeğe çağrı
Spawn
Güneş doğarken
V for vendetta
Sihirbaz
Enfeksiyon
Click

BU FİLMLERİ İZLEYİN..
BEğENMEDİğİNİZ OLURSA BENİ BULUN :king:
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

hellscream666 wrote:Old boy
Azap yolu
Terminal
Lord of the ring
Ronin
Leon
Tepenin gözleri
Terminator
Alliens
Pradator
Curse of the ring
Halka
Garez
Shutter
Blade
Ölüm çıkmazı
Silent hill
Resident evil
Yapay zeka
Kungfu hustyle
Sholin futbol
Ufuk faciası
Forrest gump
İmpostor
Karanlık sırlar
Haklı intikam
Acı tatlı hayat
Silmido
Ã?öküş
Son samuray
The bodyguard
Testere
1,2,3
The thing
Beter böcek
şeytanın günü
Robocop
İndiana jones
Junassic park
Mortal kombat
k-pax
Esaretin bedeli
The punisher
Chaos
Taşıyıcı
1,2
Hayalet sesler
Beyin avcıları
Karanlık şehir
King kong
Gerçeğe çağrı
Spawn
Güneş doğarken
V for vendetta
Sihirbaz
Enfeksiyon
Click
Umarım en son bunların hepsini aynı anda izlemeye çalışmamışsındır :-o , bu başlık "en son hangi filmi izlediniz" idi yanlış hatırlamıyorsan, hangi filmleri izlemeliyiz değilde.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
LostButterfly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LostButterfly »

ben bu akşam üstü 300 spartalıyı izledim tek kelimeyle anlatmak istesem filmi hiç bi tabir bulamam bu yüzdenn uzunca anlatayım filmin mükemmel ötesi kaliteliğini mükemmel ötesi diye bi tabir olursa:) ama gerçektennn çoook güzel bir film kimsenin kaçırmaması gereken bi film ve kadınlara verdikleri önem bi harikaydıı bu yüzden daha çok sevdim diyebilirm:)yani 300 spartalı demişler yaa yanii gerçekten harika bir isim film gerçekten görülmeye değer hatta 2. 3. kez bile izlenmeye değer haftaya bir daha izlemeye gidecez biz yer bulursak tabi bu gün bile zar zır 2sıranın ortasında yer bulduk o kadar..herkesin izlemesini umuyorum ben son zamanlarda izlediğim en güzel filmler arasına koydum ben şahsen...herkes izlemeli...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Hehe biz de 10 kişi gittik 300 spartalı filmine. 10 kişinin arasında Calida da vardı hehe çok güzeldi film biz çok beğendik. Bazı sahnelerde tüylerim diken diken oldu gerçekten tebrik ediyorm 40 kişilik bir kadroyla ancak bu kadar güzel bir film yapılabilirdi. Beklediğime değdi. Kitapla uyşan kısımlar evet var merak edenler için söylüyorum.

Mutlaka izleyin.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

:D evet, Daeya ile yanyana oturduk hatta . film superdi ,bekledigimize degdi walla. gene olsun gene giderim..:)ama dunki ekiple hehehe
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

sinemada gosterimini kacırarak arkadaslarım arasında tarihe simdi burda soleyemiceim bi isimle gectim :D en son robert rodriguez ve frank miller yapımı sin city yi izledim tabi ki sahaneydi.Sonra sin city two da Angelina Jolie nin Ava rolunde oynayacagını ogrenince tabiki ikinci filmi de iple cekmeye basladım.Ama sonradan angelina vazgecti vee Ava Lord rolu Rachel Weisz e kaldı.(keske angelina olsaydı)nese tabiki bu durum ikinci filmi iple cekmeme engel degil :D
<strong><br></strong>
reflah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by reflah »

slm millet ben filmi iki defa izledim sinemada tarihe yön veren bi kahramanlık öyküsü filmin konusu zaten süperdi ama bence çok sığ olmuş oyuncular oldukça ii bir performans sergilemişler ama aynı şeyi yönetmen için diyemem kendi adıma .bence özellikle 300 lerin çocukluk dönemlerinde aldıkları eğitim biraz daha anlatılmalıydı izleyiciye ve çok kısa olmuş Miller in çizgi romanı değilde ateşler giçidinden uyarlansa sanki daha güzel olurdu gibi ama uzun süredir bu tarz film izlemediğim için genede hiç yoktan iğdir en azından 1962 de çekilenden haliyle çok iydi))) bide spartalılar 6 gün geçitde direnip altıncı günün gecesinde pers imparatorunun çadırına saldırıyorlar aslında film son sahnesi benim için sürpriz oldu .. herşeye rağmen süperdi.. :clap: :clap:
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

300
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

300 Spartalı filmi görsel olarak gerçekten çok zevkliydi. Hatta savaş sahneleri gayet açıktı kimin kime vurduğu açıkça belliydi :) Ama şunu söylemem gerekir ki filmi çok siyasi buldum. Pers hükümdarı ve askerleri çok kötü tanıtılmış. Bu hikayeyi konu alan Ateş Geçidi kitabı ( İsim yalnış olabilir.) Pers hükümdarı gayet mantıklı hareketler yapıyor. Birkaç da hata sezdim. Pers hükümdarının spartalılarının ayağına gitmesi çok garip kendini tanrı sanan bir adamdan beklenilmeyecek bir hareket ve hatırladığım kadarıyla kitapda da böyle bir hareket yoktu. Birde filmin başındaki olaylar yeterince açıklanmamış ( Azra Akının sakız reklamındaki hareketleri gibi olanlar :) )

Hiç mi iyi yer yoktu diye sorabilirsiniz. Olmaz mıııı derim baya gaz bir film animasyonlar gayet başarılı ve savaş taktiği açısından gayet güzledi.

Son olarak Gitmediyseniz yukarıdaki yazıyı okumayın:)
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

"the painted veil"...edward norton hayranları yine onun oyunculuğuna hayran kalıcaklardır...ama film için bi garanti veremem... ben beğendim...hatta bi ara ellerimde uyuşmalar falan oldu...(belki de çok duygusalım:( ) :D
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

300 izledim. herkesin aksine ben çok fazla beğenmedim filmi.

efekt olarak süper film olarak boş olmuş...

ayrıca o son sahnede pers kralına saplanmayan mızrak yönetmene saplansın diyorum... :D
<div>the master of past and NOW!</div>
Post Reply