hırsızsız olur mu

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Aslında durum,olay ve şartlara göre değişir bence. Hiçbir zaman olmazsa olmaz değildir. Olursa faydası çok fazla olur (duruma göre) . Olmazsa fazla eksiğinin çekileceğini sanmıyorum.

Diğer bir husus bütün oyunların dungeon larda geçecek diye bir kayde yok. Zaten Anchorite ında belirttiği gibi Dm ona göre ayar çekmeli bence.

Bence o kadar önemi yoktur.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Squan wrote:Aslında durum,olay ve şartlara göre değişir bence. Hiçbir zaman olmazsa olmaz değildir. Olursa faydası çok fazla olur (duruma göre) . Olmazsa fazla eksiğinin çekileceğini sanmıyorum.

Diğer bir husus bütün oyunların dungeon larda geçecek diye bir kayde yok. Zaten Anchorite ında belirttiği gibi Dm ona göre ayar çekmeli bence.

Bence o kadar önemi yoktur.
Squan 'a katılmamak mümkün değil :) . Ayrıca şunuda belirtmek isterim bir fighter oynarkende tutupta openlock ' a yönelmek ne derece doğru olur sonuçta bir fighter 'ın kuş kadar olan skill point 'ini openlock 'a harcamak ne derece mantıklı olur ki open lock için vereceğin her 1 puan 0.5 olarak yazılacak class skill olmadığından. Aynı şey rogue ve bard dışındaki diğer sınıflar içinde geçerli (player's hand book daki sınıflar için konuştum).

Görkem son zamanlarda sana çok katılıyorum kızmıyorsun değil mi ? :D
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply