OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
Arkadaşlar emanetimi bugün gönderdim,içim biraz buruk birazda gülüyor.Oyun dolu pazar günlerine tekrar açıldım.
Ã?ğrendiğim kadarı ile yeni haltlar karıştırmaya başlamışınız,ee fatihsiz bir halt karıştırılırmı?karıştırılmaz tabi..Bu pazar günü saat sabah 6'da Holy simitçide nöbet tutacağım.
Heppinizle görüşmek üzere...
Ã?ğrendiğim kadarı ile yeni haltlar karıştırmaya başlamışınız,ee fatihsiz bir halt karıştırılırmı?karıştırılmaz tabi..Bu pazar günü saat sabah 6'da Holy simitçide nöbet tutacağım.
Heppinizle görüşmek üzere...
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Kusura bakmayın rahatsız ettim galiba Serbülent bey.Siz devam edin o zaman o oyuna..bozmayalım oyununuzu.dfunk wrote:Fatih geri dönüyordiğer oyuna davam o zaman.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Fatih bu dünyada stealthy karakterler yıllar önceki kocaman bir engizisyonda diri diri yakılmışlar... O yüzden sen healer olacaksın :evillaugh:
Vallahi sen healer olursan tam bir grup oluyoruz...
Ben controller,
Serbülent Scrapper,
Atakan Tanker,
Sen Healer,
Bir de Blaster'ımız var.
Yani: Tank, One-on-one, Area damage, Healer ve Buffer/Controller
Vallahi sen healer olursan tam bir grup oluyoruz...
Ben controller,
Serbülent Scrapper,
Atakan Tanker,
Sen Healer,
Bir de Blaster'ımız var.
Yani: Tank, One-on-one, Area damage, Healer ve Buffer/Controller
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
- mr_sandman
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
Arkadaşlar yapacak bir şey yok daha iyi bir yer bulduğunuz zaman bende gitmeye hazırım. Hiçbirimizin kendine ayit bir evi yokki her oyunumuzu mis gibi ev ortamında oynayalım. Bu yola hep beraber baş koyduk bu oyunu simitçi köşelerinde falan oynicaz artık yapacak bir şey yok, taki daha iyi bir yer bulunana kadar yada biri her hafta oynayabileceğimiz bir ev ortamı ayarlayanakadar.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
İsterseniz çingene cafeye gidelim.Kola 5Ytl, su 3Ytl, kahve 4 ytl..Burak ile Yener veriyormuş bugünün hesapları