Artemis Entreri ve bilinmeyenler???

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Artemis Entreri ve bilinmeyenler???

Post by entreri2 »

Artemis hakkında gerçekten benim ilgimi aşırı çeken bir karakter ve onun hakkında bir çok bilmediklerim var??Son kitaplarında açıklayacaklar ama türkçeye cevrilmedi??Okuyan varmı ingilizcelerini okuyan flaan..You tube deki bu video oldukça ilgimi çekti

Özellikle kristalin hizmetkârında Jarlaxle artemis hakkında birşeyler düşünüodu sanırm doğru :(

http://www.youtube.com/watch?v=oMaKwYqCqZM

bu arada kendi yaptığım slayt videomuda izleyin:)birşeyler yazarsanız oldukça sevinirm.. :cry: Umarım beğenirsiniz :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=PccVMlGe ... ed&search=
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Senin yaptığını izledim. Daha önce görmediğim drizzt resimleri vardı. müzikte hoşuma gitti. şahsen ben Beğendim. Güzel olmuş. Eline sağlık. :clap:
Diğer videoda da; Linkin Park fanıyım zaten, direk oradan vurdu beni :D
Videolar için saol.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

entreri tam olarak bilmek istediğin nokta nedir? Bilimeyenler demişsin de sein nereyi bilmediğini bilmediğim için birşey diyemiyorum :)
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

:) Artemis'n gecmisi diyorum.Kristalin Hizmetkârını okduysan Jarlaxle onun hakkında bazı düşünceleri oluyor.Acaba geçmişinde neler yaşadı gibisinden ve suan çıkan yeni kitaplarında bunla ilgili bilgiler olucak bence o yüzden sorduydum :| Üstetteki video da bana göre Jarlaxle'nin düşüncelerine göre yorumlanmış..

Saygılarla

Artemis Entreri 8)
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

videolar çok güzeller. Senin hazırladığında baya iyi olmuş. Ellerine sağlık :)
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Ellerine sağlık güzel olmuş.
Been there. Seen that. Got the scars.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Artemis Entreri ve bilinmeyenler???

Post by findor »

entreri2 wrote:Artemis hakkında gerçekten benim ilgimi aşırı çeken bir karakter ve onun hakkında bir çok bilmediklerim var??Son kitaplarında açıklayacaklar ama türkçeye cevrilmedi??Okuyan varmı ingilizcelerini okuyan flaan..You tube deki bu video oldukça ilgimi çekti

Özellikle kristalin hizmetkârında Jarlaxle artemis hakkında birşeyler düşünüodu sanırm doğru :(

http://www.youtube.com/watch?v=oMaKwYqCqZM

bu arada kendi yaptığım slayt videomuda izleyin:)birşeyler yazarsanız oldukça sevinirm.. :cry: Umarım beğenirsiniz :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=PccVMlGe ... ed&search=
Seninkini de izledim. Ellerine sağlık hocam..
Epica cry the moon süper gitmiş bence..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Anime tarzı çizimleri nedense beğenemiyorum bu karakterlerin, özellikle Artemis hayalimde canlandığı gibi çizememişler, yine en güzeli kitap kapaklarında çizilenler...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Yine en güzel çizimler Todd Lockwood'un. Adam bir harika canım. Yanlız fan çizimlerinde bazı hatalar dikkatimi çekti. Mesela Drizzt twinkle i sağ değil sol eliyle kullandığı halde pek çok çizimde bu bunun tersiydi.
Slayt gösterisinden Prince of Persiaları çıkarırsan daha güzel olur çünükü onun kendi hayran kitleri kültü ve hikayesi var ayrıca daha önce benimde görmediğim 1-2 çizim mevcuttu bunlarıda gördüm memnun oldum.
Anime tarzı çizimleri bende pek sevmiyorum ama drizzit in çizgi romanındaki çizimler süperdir o da ayrı mesele.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Aslında Prince of persiaları bende farkettim. Ama benzerlik olabilir diye üzerinde durmadım. Dragonfire ın dediği gibi çıkarsan daha iyi olabilirmiş gibime geliyor...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

o prince of persia yani elinde özellikle kılıç tutan o resimde artemis entreri olarak çizilmiş..Çizende yanılmıyorsam bir bayan..Ama yinede uyardığınız için teşekkür ederim sanırm bir resim öyle..

Elimde daha çok resim var yanlız bir şarkı bulursam güzel bir vide daha yapıcam o zman çocukluk resimlerini falanda koyucam :w00t:

Beğendiğiniz için teşekkür ederim bu arada :ayyyy!:
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

abi harbiden süper çok müthiş, acayip ama bi ara cozuttu entreri diye prince of persia falan çıktı ama olsun çok iyiydi bence.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şu daha çizgifilm vari lerleyeni sanırım başkları yapmış güzel olmuş. Artemisi böyle bilmezdim ben canım ne acılar çekmiş meğer. :-P

Senin videodaki görüntüleri çok beğendim. Bu kadar güzel çizimleri olduğunu bilmiyordum Drizzt'in. Artemis'in aradaki bir kaç resmi ve Jarlaxle'ın tüm resimleri oldukça dandirik geldi bana ama yine de çok güzel bir video olmuş ve benim FRP kanımı kabattı. Ara geçişlerdeki sözleride çok güzel oturtmuşsun bence. Kusura bakma ama internetteki bir yavaşlama sebebiyle senin videoya puanlama yapamadım. İnternetimdeki bu sorun kalkınca yaparım puanlamayıda.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

sağolun :) güzel müzik bulursam bi video daha yapcam yeni resimler koycam..cocukluk cizimleri dahi :angel:
feanin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feanin »

demons and wizardstan bişiler illaki çıkar :)
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"

Raistlin Majere
Post Reply