Frp'nin ne olduğunu daha yeni öğrendiğim zamanlarda bir oyuna başladık.Ben Paladine oldum büyük bir heyecanla.Ama Paladin nedir tek aklımda kalan şey diablo deki pala.Haliyle rp'si nasıl olur bilmiyorum.Dm herkesin özelliklerini açıkladıktan sonra bana "detech evil" özelliğiin olduğunu,Bu özellikle etrafımızda kötü varlıkları hissedebileceğimi söyledi.Ama ben bunu sürekli yapılabilecek bir büyü olarak algıladım.
Varan 1:Grup ormanda (her zamanki gibi) ilerlemektedir.Uzun zamandan beri combat olmamıştır ve grubun güvenliğinden sorumlu olan korkusuz paladin olarak ben bu sakinlik karşısında paranoyak olmuştum.
DM:Yola devam edecekmisiniz.
Pala (ben): Abi ben ne olur ne olmaz bi detech evil atıyom
DM:Ne yapıyon???
Pala:Detech evil atıyom
DM:Nereye atıyon ?!?!?!?
Pala:şu çalıların oraya atıyom,Kıllandım oradan ne olur ne olmaz
DM:Ufak atta civcivler yesin
Bunun ardından oyun durur ve "Detech Evil"ın tutup atılan bir şey olmadığı izah edilir.
Varan 2: Beklenen Düşmanlar gelmişler ve bir güzel grup tarafından kesilmişlerdir.
Paladin: Ben ölülerin üzerini araştırıyom.Belki altın filan çıkar.Ama önce hepsinin kafalarını kesiyom öldüklerinden emin olmak için.
DM + Grup:

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?
Oyun yine durur ve Paladin'in para pul ile işi olmayan kendini tanrısına ve kurallara adamış bir karakter olduğu hatırlatılır.
Varan 3 : Güçlü bir büyücü ile mücadeleye girilmiştir ama büyücü kesilmiştir.Fakat grupta özellikle paladin çok ağır yaralanmıştır.şansa biraz ilerlediklerinde birkaç tane tanıdık paladine rastlarlar.
DM:size doğru yüksek rütbeli olduğunu hissettiğiniz bir paladin yaklaşıyor.Kendini tanıttıktan sonra grubun durumunu soruyor.
Cesur Paladin (ben)

hemen devreye girip şunları söylüyorum : Abi be temin acayip yaralandım , sol kola ve bacağa bi baksana bide ağaçlara fırlatılmıştım sırtımı vurdum.Heal please.
DM artık dayanamadı ve neredeyse bütün özelliklere eksi verdi.
Bende bu oyundan sonra bir daha paladinin yanından geçmedim.Bana yakışan en doğru karakter olarak Barbarla yola devam ediyorum.

Nothing Can Be Explained.