Yeni Ankara buluşması

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

O zaman ben önümüze alternatifler koyayım ona göre karar verelim derim.

1. Armada (Eskişehir yolu üstü)
2. Kızılay (Ankaranın Merkezi)
____2.1 Karamürsel'in girişindeki portakalcı
____2.2 Gima postahane önü
____2.3 Beğendik (Kocatepe camii)
3. Atakule (Ã?ankaya, Ayrancı yakını)
4. Aklıma olabilecek başka yer gelmiyor ama sizde söyleyin. Kendi merkzinizi belirtinki ona göre bir orta yol bulalım.

Benim için üçüde olabilir ama en yakını armada. Orada da yapacak çok bir şey bulamayız. Gerçi kızılayda da bulabileceğimizi sanmıyorum. Topu size atıyorum benden bu kadar.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
DamnedLord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DamnedLord »

benim için yer çok önemli değil ama bir kafe falan belirlersek daha kolay olur buluşmak diye düşünüyorum. Geç gelen insanlar diğerlerini bulmakta zorluk çekmezler, erken gelenler üşümezler.

Benim önerim Orta Dünya, müzikler güzel, yemkler iyi (reklam oldu biraz galiba) ama son sözü ben söylemeyim, çünkü diğer seçeneklere de bahanem yok.

Saate gelince bana en uygun saat 2-3 civarı. bu akşam dışarda içeceğim için anca kalkarım ve daha geç olursa da muhabbet yarım kalabilir, akşam bir arkadaşımın yanına gitmek zorundayım. (akşam derken 9-10'a kadar sarkabilir merak etmeyin erken satmam :) )

Cevaplarınızı bekliyorum, yarın görüşürüz...
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

maalesef yarın bana uygun olamıyo :( kusura bakmayın arkadaslar...
<strong><br></strong>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Vaaay daha 4. mesajında bize satış koydu Ferilien. :-P :D

Olsun ne yapalım orta boy Ankara buluşmasını o zaman ortadünya cafede yapacağız. Saat olarakta 14:00-14:30 diyelim. (Logan senide saydım ona göre!)

Oraya geldiğimizde gölgeler içine saklanmış 1 tane bile FRPWORLD'lü kullanıcı görürsem yaşayacak, ancak dışarıda işsiz güçsüz dolaşırken bir frpworld'lü görürsem... :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Keşke ben de gelebilseydim. Eskişehir'den o kadar çok sıkıldım ki tahmin bile edemezsiniz. Ã?devleri bir günlüğüne asıp gelebilirdim ama Ankara'yı hiç bilmiyorum. Neyse size iyi eğlenceler. :cry:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Özülme Wizard arkadaşım. Sadece Ferlien değil Lognda bize satışı koydu ama çok güzel bir buluşmaydı. 2 kişi+1 kalp olarak orsda bulunduk ve Damnedlord "yakışıklı olmasa da sempatik" bir kişilik (yakışıklıda diyebilirdim ama hakkımda yanlış düşünenler çıkmasından korkardım) olsa da yanında b,ir kavanoz içinde gerçekten kanlı ve eskiden canlı bir kalp getirdiği hafif tırstırdı beni. Kendisinin şu bilgece sözünü sizinle paylaşmak istiyorum.

"Ã?yle siteden tanıştığın herkesle buluşmayacaksın"

Ancak hayatımda hiç duymadığım sistemlerin ve kurulumların isim ve mantıklarını duyduğum, mage the accession'ı hem yanlış yorumlayıp hemde yanlış okuduğum (ama benim düşündüğüm sistem çok daah güzelmiş) hemde ünlü game show ve FRP&Magic ahalisnin hala yaşadığını kendisinden öğrendiğim için öylesine dolu bir buluşma olduki FRP açısından iyiki başka kimse gel... yanipardon iyiki buluşmaya gitmişim dedim. Tabii FRP dışında başka şeylerde konuştuk

İşin en komik tarafı o Bilkentte ben ODTÃ?deyken kızılayda buluştuk. Bu konuda Logan'a da selamlarımı yolluyorum. Bundan sonra buluşursak, ODTÃ?de buluşuruz artık.
Eskisi ka
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Ferilienin buluşamama sebebi benim.Yazın buluşma ayarlarsanız seve seve geliriz :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

O kalp bendim... Ama Damned Lord sağ olsun beni sirkeye yatırmış ve leş gibi kokutmuşum ortalığı...

Bu arda Darkgnome; DamnedLord'dan korkmana gerek yok ama gerçekten de bazı insanlar onun korkunç birisi olduğunu düşünürler. Halbuki o bir çocuk kalbine sahiptir... :schemes: :-P

Bu arada bir konuya dikkat çekmişsin... Belki de sitede sistemler üzerinde daha fazla tartışabileceğimiz yeni başlıklar açmakta fayda var. Herkes eksiklerini buradan tamamlayabilir... Elbette sistem roleplay'in önüne geçmemeli ama bahsettiğim kuralların ezberlenmesi değil, mantıklarının anlaşılması.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ao wrote:Ferilienin buluşamama sebebi benim.Yazın buluşma ayarlarsanız seve seve geliriz :king:
E tabii ben uyku mahmurluğuyla :-P 'ları koymayı unutursam olacağı budur. Orada bir sebebi olduğunu anladım canım yoksa 2 gün önce gelmek isteyn kişi neden gelmesin. Üstüne bir de zaten burada haber verdi görüşme gününden önce. Oysa Logan kardeşten bir haber bile gelmedi.

Hadi o zaman hep beraber Logan'a bir "yuh!" çekelim.

1... 2... 3...

YUUUUUUUUUUUUH! :D :-P

Bu aada bogus' a katılıyorum. Değişik sistemlerde görülmeli ve özellikle yeni kurulumlar hakkında bilgi edinilip hayal gücü daarcığımız genişletilmelidir. Belki ALTadmin'lerimizden bazıları bize bu konuda yardım eder.
Eskisi ka
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Yazın fazlası ile gelicez :) Gelirken cebimden Aransayesle Ferilienide çıkarıcam :angel: Birde Artemis ten alacağım bir nargile var Ankarada.Elim mahkum yoksa üzerine yatacak :) Umarım sende o zaman oralarda olursun Darkgnome.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

ewet bizler Ao nun cebine sıgıcak kadar kucumen insanlarız hatta hobbit kıvamındayız :) aransayes Ao ve Feri olaraktan gelmeyi cok isteriz(yani ben kendim sahsen cok isterim aransayesle Ao yu da gerekirse surukleriiim)Ayrıca darkgnome su satanistlik olayına son noktayı koymussun yani gercekten farklı anlamlarda kullanılabildigini gayet deli anlatmıssın.Saygılarımı sunarım efendim..
<strong><br></strong>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Cebimde biri daha varmış tırmalıyor içerden WizardOfQuarks :king: Kız kardeşim olmadan olmaz oda abisini kırmaz gelir artık :angel:
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

darkgnome sen kasındın biz toplaşıp gelioruz walla :D
<strong><br></strong>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Ne? Ben kimsenin cebine girmem. Bana ne. Ama seve seve gelirim tabi sizinle. :evil:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ama ben size hiç bir şey ısmarlamamda, kendiniz alır yer içersiniz. Ayrıca size Ankara turu felanda yapmam daha geçen ortadünya cafeye giderken kayboldum zaten. :(

Ferilien sende başka başlıklardan sızdırmalar yapma. Git o başlıkta yaz sonra başlıkların saflığını bozacaksın. :D
Eskisi ka
Post Reply