Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
bence şu anda iletişimde olduğu her neyse sadece ona hizmet etmekle kalmıyor tapıyor bile olabilir...bu adamın bizi buraya getirmesi kesinlikle bir tesadüf değil ama bence onun bile hesaplamadığı bir şeyler oldu yada olacak.
bu arada içinizden birinin ölmeye yada köle olmaya niyeti varsa bunu diğerleri için yapsın birlik olamamız lazım yoksa buradan ne çıkarız nede yeni bir gün doğumu görebiliriz.
bu arada içinizden birinin ölmeye yada köle olmaya niyeti varsa bunu diğerleri için yapsın birlik olamamız lazım yoksa buradan ne çıkarız nede yeni bir gün doğumu görebiliriz.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Arkadaşlar ya kimse bu paragrafı okumadı mı? Herkes tünel yıkma işini düşünüyor; ama tünellerin ikisi zaten gitti ve geriye tek tünel kaldı. Onun da kalması gerek. Herhalde Yeminer boşu boşuna yazmamıştır bunu.yeminer wrote:Amora adama yaslanarak insanların daha yoğun olduğu biryere kadar ilerledi. Bu esnada bir anda az önce gördüğü şeyler kafasına dank etti. Anlamıştı, görülerin ne demek istediği açıktı. Adama tünellerin biri hariç çökertilmesi gerektiğini söylemekten öteye birşey yapamaması ne kadar da kötüydü.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Logan
- Kullanıcı

haldor_goraxe wrote:Bence satmak için değil. Sonucta dünya batıyor ve tek başına hiç bir şey yapamaz. En rahatıydı aslında yaptığı. İnsanları kurtar ve insanlar seni kralları yapsın yeni dünyada... Bence hikaye böyle birşeyde olabilir..
Kralı tahtan indirmesinide biliriz:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Mark
- Kullanıcı

ya öf, olmaz ya biraz ilerici olan modern olun 
yok köle devri artık ,
(emperyalizm dışında
)
şaka bi yana ehem çok ciddi konuşim
o tüneli yıkmasak ne olcak , yani Toprak Boyutunda yaşamayı falan mı düşünüyoz?
orda güneş bile yok. O tünel başka bir boyuta açılan kapıya doğru gidiyorsa, ancak işe yarar. yoksa napim ben o tüneli yani. Tek umudum açıkçası , şu yaşlı khedan. o
zaten ona ihtiyacım olmasa , suratına yumruğu yerdi. o kadar insanı çağırıp şeytanları invoke ederken adi herif
yok köle devri artık ,
şaka bi yana ehem çok ciddi konuşim
o tüneli yıkmasak ne olcak , yani Toprak Boyutunda yaşamayı falan mı düşünüyoz?
orda güneş bile yok. O tünel başka bir boyuta açılan kapıya doğru gidiyorsa, ancak işe yarar. yoksa napim ben o tüneli yani. Tek umudum açıkçası , şu yaşlı khedan. o
zaten ona ihtiyacım olmasa , suratına yumruğu yerdi. o kadar insanı çağırıp şeytanları invoke ederken adi herif
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

İndiririz canım ne demek. Yaşlı bi büyücü nede olsa....Logan wrote:Kralı tahtan indirmesinide biliriz:D
Bence köle edilecekler biz değiliz ve Khedan işin parasına bakıyor diye düşünmek saçma bence. Sonuçtaparası olsada nerde harcayacak ki parasını Dünya zaten gitti. Biz olmadanda ölmesi fazla uzun sürmez. Zeki eleman Khedan bunları düşünmüştür.
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Yeminer`in kafasından geçenleri bilmemeyiz,ancak tahmin edebiliriz.Ve ben bu khadan`ın bizi satacağını düşünüyorum
bu arada nie ölelim(yim) ki drowlar yaşayamaz mı güneş olmdan yer altında :plotting:
bu arada nie ölelim(yim) ki drowlar yaşayamaz mı güneş olmdan yer altında :plotting:
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Yeni haritamız arkadaşlar, ve tabi bundan anlaşılacağı üzre tur dönmüştür
Herkese iyi eğlenceler. Bu arada söylemedi demeyin, ben rplere cevap yazarken sizin düşüncelerinizi daha net yazıyorum. Yani Xyra'nın benden alıntı yaptığı yer benim görüşüm değil Amora'nın görüşüdür. O bir tünelin ayakta kalması gerektiğini düşünüyor ben değil. Ben düşünsem de söylemem. Yani yeminer böyle istiyo diye iş yapmayın, yaş tahtaya basmayın
Bu yanlıştır ya da doğrudur demek değildir. Sadece belirteyim dedim durumu.
Tekrar iyi eğlenceler

Tekrar iyi eğlenceler

her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Yine ilk postu ben attım.Ya benden önce birisi atmassa ne yazacağımı şaşırıyorum
Bu arada Lupus_Nigra'ya katılıyorum.Ben de asla köle olmam.
Bu arada Lupus_Nigra'ya katılıyorum.Ben de asla köle olmam.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury