OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ozaman cumartesi taksimde buluşalım biraz takılırız oradan da evlere dağılırız, pazar günüde saat 1 de serbolarda oluruz.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu gidişle biz yine simitçiye talimiz sanırım :D. Hep plansızlıktan aynı şeyleri yaşıyoruz :D.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bogus wrote:Bir de Narq... 350 kiloyu nasıl hesapladın açıklarsan sevinirim. (Açıklanamayacağından değil, kime ne kadar dağıttın onu merak ediyorum... :evillaugh: )
şimdi şöyle açıklıyayım..Bir kere siz Yenerin kedi gibi adamı delen gözlerine bakmaktan göbek tarafına hiç bakmıyorsunuz.Yener dedim rahat 85 var.

Yenerlerden çıktıktan sonra gittiğimiz lahmacuncudaki performansını karşılıklı oturmamımız dolayısıyla iyi izleme şansım oldu(Yenerin yanı senin karşın sayılır :D Can dedim rahat 80 var. ''Bütün yuttuğun çiğ köfteler hala rüyalarıma giriyor :-P''

Serbülen tam karşımda oturuyordu.Siz onun böyle kalın montlarla çantalarla yaptığı kamuflajlara aldanmayın.O hazinesini saklıyor öyle.Serbülent dedim rahat 85 var

Ben ise sadece :-P çok ufak adetlerde :-P 3 tane bol içli lahmacun yedim mis gibi koktum ve bel taraflarıma hava yastığı çektim.Benim kilom zaten belli 72

:idea:

85+80+85+72=322

322+28=350

28'i ise Allah bilir diyerek geçiştiriyorum

Conclusion is always behind me :evil:
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Cumartesi günü takılırda bir yerde içersek pazarın oyunu bozulur.Bunu daha öncede yaşadık.O yüzden cumartesi gecesini erken bitirelim.Pazar günü taksimde buluşup ''Canın arabasına tıkışarak'' Serbülentlere doğru harekete geçelim
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bir kere ben 77 kiloyum. Bir yıl önce ben de 72 idim... Bir gün tekrar 72 olacağım. (Askerde.)

Bir de abicim neler diyorsun sen? Yener'in kedi gibi insanı delen gözleri ne demek abi öyle ya? :| Ama tanıştığımızdan bu yana biraz şişmanladı sanki...

Mırnav! Açıklama bekliyoruz senden... Bence Yener 85 falan olamaz. 75-80 arası diyorum onun için.

Serbülent 85 den fazla olabilir derim...

Gelelim Cumartesiye. Ben cumartesi içerim abicim... Bu böyle biline. Taksim'de içmezsem gider evde içerim. Ama yarın oyun var diyip adabıyla içerim. Ben her oyun öncesinde zaten içiyorum, Yener ile sapıttığımız gecenin dışında oyuna leyla geldiğimi gördünüz mü hiç?

Son söz olarak, bu hafta sonu yine simitçiye tıkılırsak öyle bir rezalet çıkartırım ki bir daha bizi kapısından içeri sokmazlar. :evil:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Yenerin gözleri harbiden çok keskin.Ben bildim bileli yenerin bakışları böyle çok pis derindir.

İyi abicim için bende içicem ama sapıtmadan adabında içelimki yarın ki oyunu bozmayalım.

Cancım illa ki M.Ã? M.S gibi C.Ã? C.S (candan önce,candan sonra) diye ayırmak mı lazım anlattıklarımı.Biz sen gruba katılmadan önce yaşadık o yüzden söylüyorum :)

Sen o Simitçide olay çıkarırısan orda bir garson var..çay istesen dalacak tipte..öyle pis dalarki..Serbülentin eve koşarak gideriz,o yokuşu da koşa koşa çıkarız :D
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Narq wrote:
Cancım illa ki M.Ã? M.S gibi C.Ã? C.S (candan önce,candan sonra) diye ayırmak mı lazım anlattıklarımı.Biz sen gruba katılmadan önce yaşadık o yüzden söylüyorum :)
şu dediğinden hiç bir şey anlamadım...

Yenerin bakışları konusunu da artık kapatalım. :wink: :D (Yener! İnşaat, kedi, bakışlar... Bu makus talihe bir son ver artık :-P ) (Bu inşaat lafı da eski olaymış zaten bütün büyüsünü kaybetti... ben de serbülent buldu sanmıştım :( )

Ben de zaten o garsona güvenerek bir daha bizi kapıdan içeri almazlar diyorum... :plotting:

Sonuç olarak nedir son durum ona karar verelim artık. :embarrass:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bir gün ortalıklarda görünmedik dağıtmışlar gene bendeyiz pazar günü gelen gelsin ben gelmiyorum başka bir yere haberiniz olsun (madem kilolusunuz kekler börekler iptal) sağlıcakla kalın :schemes:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Oha yani ohaaa adamların yaptıkları muhabbetlere bak, millet artık bizim oyun falan oynamadığımızı düşünmeye başlayacak.

Oyun bilgilendirme :

OYUN YERİ : BAKIRKÃ?Y SİMİTÃ?İ

OYUN SAATİ : 13 : 00

OYUN GÃ?NÃ? : PAZAR

OYUN ADI : KUTSAL EMANET...
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

İyi de Yener bu hep böyledir... DM bakmıyorken oyuncular kendi aralarında fısıldaşarak işi geyiğe vurur...
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Alla Alla ....Yine simitçiye mi kaldık...ben çiğ gofte alacağıdım size :cry:

Yauuuu Yeneer..Serbülent çağıryo işte
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Yener Serbülent çağırmış daha ne simitçisi?

Komisyon mu alıyorsun?
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bogus wrote:Komisyon mu alıyorsun?
Çok hoş bir noktaya değindin Bogus :clap: :-P
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Yener mesajları copy paste yöntemi ile gönderdiğinden simitçi diye yazmış pazara bizdeyiz halloldu o iş .
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yener wrote:

Oyun bilgilendirme :

OYUN YERİ : BAKIRKÃ?Y SİMİTÃ?İ

OYUN SAATİ : 13 : 00

Voheee ulan yeminle yeni farkediyorum bende :-o , yine Bakırköy simitçi yazmışım yanlışlıkla alışkanlık oldu.

Herneyse düzeltelim :

OYUN YERİ : Ser' in ev.

OYUN SAATİ : 13 : 00 (taksimde buluşma saati 12 : 00)

şimdi tamamdır.

Bu arada oyuna erken başlayıp erken bitirmemiz daha hayırlı olacaktır benim 21 : 00 'dan önce evde olmam lazım, pazar günü heroes var cnbc-e de :wink: .
Post Reply