Kardeş helal iyi atlatmışın valla boynuz dalgası çok sakat dalga insan düşündükçe delleniyo,hatta sana duruma uygun bide şarkı söyleyeyim kendini avutursun Nejat Alp arkadaşım iyi geliyo bu boynuz davalarına,yan etkisi olarak alkolik yapıyo ama söylemedi deme.Constantine wrote:Beyler ben 2 gün önce aldatıldım/boynuzlandım artık adı herneyseçok kötü durumda değilim açıkçası ama "o" na buradan sölemek istediğim bişiy war...
Umurumda değilsin ne halt edersen et (her zaman da sana dediğim gibi)
Eski sevdiğinize söyleyecek neyiniz var?

-------------------------------------------------------------
UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Drakhan wrote:Umarım sonu hayırlı olur.Aynen öyle, ben de aynı durumdayım.Sevmenin bir kez olduğu sanıyordum.Ama karşımdaki başkalarıyla ...( ).... imiş sonrası tabii biraz karışık.yaklaşık 3 hafta dersten yemekten düştüm.3 kilo verdim.Ama sonra başka bir kız çıktı.Aslında tamamen unutmak için bahane arıyorum.İş ciddiye bindi.
Hani bir atasözü varya:Dimyat'a pirince giderken elindeki bulgurdan olmak diye
Kız bana zaten 2 kişiyle çıkıyorum, 3.'ye gerek yok, dedi.Daha doğrusu benim hakkımda benim bir arkadaşa dedi.Benim de bir sözüm var ona, ama burda öyle sözler yasak
Sagopa-Eksik Etek
Bu şarkıyı dinletcem o kıza.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sen de haklısın, söylemeyle olmuyor, bir şeyler yapmak lazımaransayes wrote:O şarkıyı dinleteceğini zaten tahmin etmiştim ama kötü şeyler söyleme, olsa ihaneti bile.
Ama napcam :schemes: :schemes:
Anlamadığım şey şu:*İhaneti bile olsa* ne demek.Ben şöyle açıklayayım.
BEN MARAş'LIYIM.Bizim orda, ihanetin cezası ölümdür, evet abartmıyorum.Birisi birisini aldatırsa, veya ihanet ederse, adam çekip vurmalıdır.Ki ben buna hak veriyorum.Namus bu, kan temizler sadece.Haberlere çıkıyor, doğuda TÃ?RE, doğu GERİ KALMIş.
Evet var mı itirazı olan, doğuda töre var.Olması da çooooooook güzel bişey.İhanet affedilebilir bir şey değildir.En azından bizim orada öyle.Töre denilen şeyi haberlere abartarak çıkartıyorlar.Oysa öyle değil.Kadın veya adam artık her kimse aldatıyor, diğeri de onu vuruyor.Kadın aldatırsa, adam vuruyor.Adam aldatırsa, kadının babası vuruyor.Bu böyle olmalı da BENCE.
not:Bunların hiç birisi şaka değil
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Tamam edmond. Sakin ol
yeni bi tartışma başlatacan sitede :plotting:
Bi kere kız 1 kişiyle değil 2 kişiyle çıkıyormuş bunuda sana doğrudan sölemiş kontenjan dolu diye. Boşver öyle kızla sen takılır mısn? Hiç olmazsa en başta haberin olmuş.
Bi kere kız 1 kişiyle değil 2 kişiyle çıkıyormuş bunuda sana doğrudan sölemiş kontenjan dolu diye. Boşver öyle kızla sen takılır mısn? Hiç olmazsa en başta haberin olmuş.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Edmond tartışma yaratmak istemiyorum ama bu yazdığını bir 10 dk düşün ve ne kadar yanlış bir şey olduğunu hesapla.Sen Maraşlıda olsan Ã?anakkalelide olsan herşeyden önce insansın ve ihanette insani bir duygu yapılan yanlışları ölümle cezalandırmak çok daha büyük bir yanlıştır.Her insanın yaşamaya hakkı vardır ve ihanet yüzünden birilerinin vurulmasıysa gaflettir.İnsanı batağa sürükler.Bu gerikalmışlıkta değildir resmen insanlık dışıdır.Evet var mı itirazı olan, doğuda töre var.Olması da çooooooook güzel bişey
Senin kız kardeşin olsa ve birine ihanet etse onu vursalar senin hoşuna gidermiydi???
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
aransayes wrote:Tamam edmond. Sakin olyeni bi tartışma başlatacan sitede :plotting:
Pardon ya
Evet, o konuda haklısın işte.En başta haberim olması iyi oldu.Doğrudan söylemedi durum biraz daha değişik
Ben kıza doğrudan çıkma teklif ettim kız kabul etti.5 saat sonra vazgeçti.Nedenini öğrenmek için arkadaşı tuttum.Arkadaş gitti sordu.Kızın verdiği cevap o.O aradaki 5 saat çok güzeldi.
Harbi, tartışmada çıkmasın olan bana olur
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Saati de geç, tek zamanlı çalışıyor kız.Aynı anda 2 kişi+3.(3. benim)
3 kişiyle 5 saat boyunca çıkıyor olmak nasıl bişi bilen var mı?
3 kişiyle 5 saat boyunca çıkıyor olmak nasıl bişi bilen var mı?
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Öldürmek değilde saglam bir sopa gerekiyomuş o kıza. aman aransayesim dikkat. ben biliyorum nasıl birşey oldugunu tamamen dengesizliktir doyumsuzluktur böyle hareketlerin sebebi. konuyuda daha dagıtmayalımda kitlemesinler başlıgı.
Ben teşekkür ederim eski sevdigime. Ama birazda kırgınım hani sevebilme yetisine sahip oldugumu farketmemi sagladıgı için. yoksa güllük gülistanlık gidiyoduk yav has ceviz agacı gibi Marangoz rüyası gibi adamdım.yontuldum
Ben teşekkür ederim eski sevdigime. Ama birazda kırgınım hani sevebilme yetisine sahip oldugumu farketmemi sagladıgı için. yoksa güllük gülistanlık gidiyoduk yav has ceviz agacı gibi Marangoz rüyası gibi adamdım.yontuldum
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
ilginç :plotting: Bana benziyormıuşsun bu konuda.Gaara of the Sand wrote:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
Sadece yapabildiğin için yapıyor olmak olamaz mı? Yada diğer cinse karşı bir nefreti olup bunu ortaya koyma yolu? Karşı cise aşırı düşkün olma? Küçüklükten beri karşı cinsin aşırı ilgisine maruz kalacak konumlarda bulunma?Gaara of the Sand wrote: ben biliyorum nasıl birşey oldugunu tamamen dengesizliktir doyumsuzluktur böyle hareketlerin sebebi.
Sizler işin bir tarafında bulunmuşsunuz, ben ise diğer tarafında. Eh bu da bakış açılarımızı zenginleştiriyor.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı