Order of the Stick (Karikatür)

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Order of the Stick (Karikatür)

Post by Bunises »

Bu mükemmel karikatüre tekrar tekrar bakarken, aklıma paylaşmak geldi. İngilizcedir (büyücü hariç diğerlerinin ingilizcesini anlamak basit, normal bir ingilizce seviyesi olan için). Alltaki linkten indirip, kahkahalarla günü süsleyebilirsiniz.

Bende yemek hazırlayayım.

http://rapidshare.com/files/5571262/Stick__.rar.html
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Bu order of the Stick bana biryerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım. Neyse bakim neymiş
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

verilmişti daha önceden ama o başlık hala varmıdır,varsa nerdedir onu bilmiyorum,bakmamış olanlara şiddetle tavsiye ederim.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Rapidshare'a bir daha gönderebilirsen sevinirim eksik yada hatalı dosya diyor... Bakan varmı linkten acaba bende mi bir sorun var?...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

evet bende bir sorun yaşadım.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Gwydion The Quick
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gwydion The Quick »

Order of the Stick'in orjinal sayfası : http://www.giantitp.com/comics/oots0001.html
Önemli olan yolun sonunda ışığın olup olmadığı değil, ışığın olduğuna inanmak ve ona ulaşmayı istemektir.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Duydum ve çok hoşuma gitti. Bir karikatürcü bulursak site dergisinde de belki bazı site RPlerinin karikatürlerini koyabiliriz. Kuralların zayıf yanlarını belirtmek bazen hoş oluyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Evet gayet güzel kurallarla çok dalga geçiyorlar...ben çok sevdim şahsen
And i still wonder if you ever wonder the same!...
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

süper ya, kuralları çok güzel kafaya almışlar
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

ordaki lichin bağazı lafları insanı gülmekten yerlere yuvarlıyo "I just had an EVİLGASM!"
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bu zaten çok bilinen bir karikatür.D&D kurallarıyla nasıl maceralara atılır ondan bahsediyor.Yanılmıyorsam bu karikatür 3-4 senelik.Daha fazla bile olabilir
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

2 haftada 5 karikatür çıkartıyorlar en azından. 52 haftada o zaman 130 karükatür çıkıyor. 390. karikatüre yaklaştıklarına göre 3. senelerini daha doldurmamışlar. Bende yaklaşık 1.5 sene önce başladığımda 180. de felan gibi bir şeylerdeydiler demek ki hesabım doğru.

Tabii ilk çıktıklarında daha yavaş ilerlemiş olabilirler. Dolgu çizimler felanda desek hesap değişir ama aşağı yukarı 3 sene. :)

Benim asıl merakım Dungeoncrawl'un ne kadar zamandan beri devam ettiği. 2 hafatada 1 ancak bir çizim çıkartıyorlar ve yanlıoş hatırlamıyorsam 300. karükatüre oldukça yaklaştılar. İlk başında baldursgate'ten yararlandıkları için belki hızlı ilerlediler. Bilgisi olan var mı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Darkgnome wrote:2 haftada 5 karikatür çıkartıyorlar en azından. 52 haftada o zaman 130 karükatür çıkıyor. 390. karikatüre yaklaştıklarına göre 3. senelerini daha doldurmamışlar. Bende yaklaşık 1.5 sene önce başladığımda 180. de felan gibi bir şeylerdeydiler demek ki hesabım doğru.

Tabii ilk çıktıklarında daha yavaş ilerlemiş olabilirler. Dolgu çizimler felanda desek hesap değişir ama aşağı yukarı 3 sene. :)
Vay anasını ben sadece tahmin etmiştim.Fena değilim ama :D
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Post Reply