---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
evet Ao hislerime tercuman olmus millet gay sanmaya basladı yok metrosexual yok gay yok ... daha fazla cekemicem wizardofquarks a burdan sesleniyorum kurtarın beni bu bataktan alın beni de kızlar birligine
Demek ki neymis Ao da olmasaymıs ferilien hiç ispatlayamazmıs gay olmadıgını 
<strong><br></strong>
Bende ilk mesajımdan sonra farkettim dişlerini ama kendime yediremediğimden hata yaptığımı çaktırmadım. saol arres sende foyamızı ortaya çıkarttın. Belkide kendini vempir sanan biridir. Ağzında da kan olduğuna göre kendini vampir sanan bir kadın da olabilir.
Neyse işte üzülmesin kızcağız. Vampir olarak kalsın, kurcuklamayalım fazla.
Neyse işte üzülmesin kızcağız. Vampir olarak kalsın, kurcuklamayalım fazla.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Ramonia
- Kullanıcı

zuaauahah =)
aman çok üzüldüm valla sizler böyle şeyler yazınca anlatamam
kahroldum verem oldum kanser oldum
aransayes in avatarına gelince... kocaman dişleri olan buna rağmen fırçalamayı ihmal etmeyen bir lağım faresini andırıyor.
sarı gözleri ona bi kurt havası katsada başka bir atraksiyonu yok
aman çok üzüldüm valla sizler böyle şeyler yazınca anlatamam
kahroldum verem oldum kanser oldum
aransayes in avatarına gelince... kocaman dişleri olan buna rağmen fırçalamayı ihmal etmeyen bir lağım faresini andırıyor.
sarı gözleri ona bi kurt havası katsada başka bir atraksiyonu yok
ferepe , repege , layv ekşın rol piley felan yapıyorum.
gençliğimi yaşıyorum...
bir göz kırparım 3 altın alırım...
gençliğimi yaşıyorum...
bir göz kırparım 3 altın alırım...
Aşk olsun Ramonia!: Bizde sen alınasın diye o kadar kasmış, toplantılar düzenlemiş, çetrefilli planlar yapmıştık. Gerçekten de şimdi bizi madara ettin. 
Ancak bu dirençli yapın bizi yıldıramayacak.
Bu arada Meleğin gay'i yoktur. Meleklerin cinsiyeti yoktur. Melekler saf karizmadan oluşur. (Yeterki metroseksüel olmasınlar
) Değiştirme avatarını Ferilien.
Arkadaş bu avatarı hüsrana uğratma sakın.
Tanı düşün onu çizen büyük çizeri.
Sen daha neler görecen bu alemde.
Silme onca lafı yesen de bu cennet varlığını.
Ancak bu dirençli yapın bizi yıldıramayacak.
Bu arada Meleğin gay'i yoktur. Meleklerin cinsiyeti yoktur. Melekler saf karizmadan oluşur. (Yeterki metroseksüel olmasınlar
Arkadaş bu avatarı hüsrana uğratma sakın.
Tanı düşün onu çizen büyük çizeri.
Sen daha neler görecen bu alemde.
Silme onca lafı yesen de bu cennet varlığını.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
ya şu ferilien'in gay olma meselesi benim bayaa bi canımı sıktı ablası olarak biz onu bugünlere kadar yetiştirdik büyüttük besledik tuttu gay oldu hayır biz o okucak büyük adam olcak diye heveslenirken gay oldu hayır ne ki şimdi napıcaz biz bi bilen bize akıl versin ailecek yastayız hastayız
aransayes valla avatarını hiç sevmiyorum tabii sebebi var birincisi ben kedi sevmeeeeemmm ikinciside bunu bilirmiş gibi bana pis pis sırıtıyo uyuz oldum uyuuuuzzz
darkgnome senin avatarın içinse söylenecek tek şey var tuttum ben bu avatarı :ayyyy!:
hepinize saygılar efenimm....
aransayes valla avatarını hiç sevmiyorum tabii sebebi var birincisi ben kedi sevmeeeeemmm ikinciside bunu bilirmiş gibi bana pis pis sırıtıyo uyuz oldum uyuuuuzzz
darkgnome senin avatarın içinse söylenecek tek şey var tuttum ben bu avatarı :ayyyy!:
hepinize saygılar efenimm....
Offf ya.... Milletin avatarlarına bak... Kedi, Stephen King'in IT'inden fırlamış palyaço, melekler karizma hatunlar, erkekler !, arada derede olanlar.. peh peh peh...
Ne yalan söyleyeyim.. Ben de bir avatar bulsam fena olmaz diyordum. 5. mesajımda...
Sonra bir baktım 50 mesaj atmışım. Hala avatar yok. Gecenin köründe yarı sarhoş bir şeyler buldum.. koyayım dedim. Bu çarpı çıktı...
Sonra Ober üşendiğim için aman bir gün karşıma işte budur diyeceğim bir şey çıkarsa zaten o zaman koyarım. Eğer bir şey koymuyorsam şu anda zaten bir şey beğenmediğim içindir dedim.
Yani arkadaşlar yüzküsürüncü mesajımda kesin kararımı verdim. Avatarım aha işte bu çarpıdır. Hem Bogus'un ingilizcedeki kelime anlamı ile de biraz uyumlu...

Ne yalan söyleyeyim.. Ben de bir avatar bulsam fena olmaz diyordum. 5. mesajımda...
Sonra bir baktım 50 mesaj atmışım. Hala avatar yok. Gecenin köründe yarı sarhoş bir şeyler buldum.. koyayım dedim. Bu çarpı çıktı...
Sonra Ober üşendiğim için aman bir gün karşıma işte budur diyeceğim bir şey çıkarsa zaten o zaman koyarım. Eğer bir şey koymuyorsam şu anda zaten bir şey beğenmediğim içindir dedim.
Yani arkadaşlar yüzküsürüncü mesajımda kesin kararımı verdim. Avatarım aha işte bu çarpıdır. Hem Bogus'un ingilizcedeki kelime anlamı ile de biraz uyumlu...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Ao
- Kullanıcı

Allah akıl versin ailecek size arada banada versinlarien wrote:ya şu ferilien'in gay olma meselesi benim bayaa bi canımı sıktı ablası olarak biz onu bugünlere kadar yetiştirdik büyüttük besledik tuttu gay oldu hayır biz o okucak büyük adam olcak diye heveslenirken gay oldu hayır ne ki şimdi napıcaz biz bi bilen bize akıl versin ailecek yastayız hastayız![]()
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ferilien'in avatarı metroseksüel bir melektir arkadaşlar karıştırmayın. Ayrıca güzel bir avatardır. Ferilien ve larien. Yani böyle görsem kardeşmisiniz diye soracaktım ama sormadan söyleniş zaten.
Bu arada rezalet. İstiklal marşının iki kıtasını birleştirmişim simbiyoz oluşturmuşum. Ama owlbear gibi ne idüğü belirsiz olmuş.
Bu arada rezalet. İstiklal marşının iki kıtasını birleştirmişim simbiyoz oluşturmuşum. Ama owlbear gibi ne idüğü belirsiz olmuş.
Eskisi ka
Eskisi ka