Yener wrote:Dragonfire o resmi nereden buldun hiç raslamamıştım o resme . Arthas undead ordularına komuta ederken tam bir şaheser, çok sanatsal bir masa üstü tebrikler .
wow un offical sitesinde fan art, art ve benzeri şeylerin olduğu galeri tadındaki bölümünde bu ve daha bir çoğu mevcut.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Wizard ın 2 masaüstüde güzel. Özellikle Linux e bir kez daha hayran oldum. Windows dan çok daha güzel. Linux kuracağım bende. Bilmem kaçıncı söleyişim ama tembellik etmezsem en yakın zamanda
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Sanırsamki BECK değilmi. Severdim bu animeyi. Müziklerini de sevmiştim ama çabuk sıkıldım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Samurai chabloyu izledim ama bunu BECKteki adama benzettim işte ne yapayım. Arkada da kocaman yazıyormuş adı oysa. Hızla yazıp kapattım zaten bilgisayarı mecburen. Yoksa daha dikkatli bakardım.
Bu kadar parlak masaüstleri göze zarar aslında. Ben o sebeple koyu tonlar tercih ederim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka