Öyelerin Resimleri
Tamamda bu resimler kafam kadar. Ekrana sığmadı mübarekler. Hatta saçlarım kabarık olduğundan anlaşılmasa da kafam oldukça küçüktür ve bu resimler kafamdan bile büyük diyebiliriz. (Bazı kişiler kafam küçük olduğu için burnumun büyük olduğunu düşünürler. Aslında benim burnum normal boyutlardadır.
) Neyseki son resim vardı tam anlamıyla algılayabildim yüzü.
Lütfen atmadan önce boyutuyla oynayın resimlerin.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
_raistlin_
- Kullanıcı

ya yok o değilde benim pc de bu kadar büyük değildi resimler. demekki onlarında bir piskolojisi var. ortalık mekana çıkınca kendilerini göstermek istiyorlar. onlarda bir can kıymyalım onlara...Darkgnome wrote:Tamamda bu resimler kafam kadar. Ekrana sığmadı mübarekler. Hatta saçlarım kabarık olduğundan anlaşılmasa da kafam oldukça küçüktür ve bu resimler kafamdan bile büyük diyebiliriz. (Bazı kişiler kafam küçük olduğu için burnumun büyük olduğunu düşünürler. Aslında benim burnum normal boyutlardadır.) Neyseki son resim vardı tam anlamıyla algılayabildim yüzü.
obür taraftan benimde kafamdan büyükler...
<div>the master of past and NOW!</div>
Doğru söylüyorsun benim küçük kafalı kardeşim. Bir anda seni kendime çok yakın hissettim.
Resimleri atmadan önce üstlerine sağ ile tıklayıp özellikler kısmından boyutlarını görebilirsiiz. Yada herhangi bir resim programı ile açtıktan sonra görüntüden gerçek boyut özelliğine basarsanız gerçek boyutunu görürsünüz.
Resimleri atmadan önce küçültmenize gerek yok. Zaten imageshack bunu yapıp yapmamayı soruyor. Birde göndermeden önce ön izleme ile bir kere kontrol edebilirsiniz.
Resimlerin bağlantılarını buraya kopyaladıktan sonra tüm bağlantıyı seçip cevap ekranının üst kısmında suran [ımg] tarzı olan ibareye basarsanız resimleriniz forumda görünür olacaktır.
Ã?oğunuzun bildiğini hatta pek çoğunuzun bundan daha fazlasını ve benden de daha çoğunu biliyorum, ama arada bir azınlıklara da çalışmak lazım değil mi?
Resimleri atmadan önce küçültmenize gerek yok. Zaten imageshack bunu yapıp yapmamayı soruyor. Birde göndermeden önce ön izleme ile bir kere kontrol edebilirsiniz.
Resimlerin bağlantılarını buraya kopyaladıktan sonra tüm bağlantıyı seçip cevap ekranının üst kısmında suran [ımg] tarzı olan ibareye basarsanız resimleriniz forumda görünür olacaktır.
Ã?oğunuzun bildiğini hatta pek çoğunuzun bundan daha fazlasını ve benden de daha çoğunu biliyorum, ama arada bir azınlıklara da çalışmak lazım değil mi?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
_raistlin_
- Kullanıcı

Darkgnome wrote:Doğru söylüyorsun benim küçük kafalı kardeşim. Bir anda seni kendime çok yakın hissettim.Resimleri atmadan önce üstlerine sağ ile tıklayıp özellikler kısmından boyutlarını görebilirsiiz. Yada herhangi bir resim programı ile açtıktan sonra görüntüden gerçek boyut özelliğine basarsanız gerçek boyutunu görürsünüz.
yok ya hata bende önce bir photofiltrede bakmam lazımdı boyutuna. bide 666kb kullanınca resmi atmak için hepten çuvalladık.(ama çok daha hızlı bir site ne yapayım) neyse kusuruma bakmayın bu seferlik bir dahakine olmaz artık...
bu arda küçük kafalı kardeşim lafına koptum...
<div>the master of past and NOW!</div>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

buyrun bir foto sa benden....... tahminimce edebiyat dersinde bir arkadaş tarafından çekilmiş olan benim pek bir cadı gibi çıktığım (saçlarıma verin efendim,aşağıdan çekilinde ne kadar zaptedilemez olduklarını belli etmişler) öylesine bir fotoğraf 

There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Bu böyle olmuyor ''Kutsal Emanet'' oyuncuları.
Bizim neyimiz eksik..fazlamız var.Bu pazar ki oyunda bende çekeyim bizim grup üyelerinide bu forumu sallayalım.
Bizim neyimiz eksik..fazlamız var.Bu pazar ki oyunda bende çekeyim bizim grup üyelerinide bu forumu sallayalım.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Madem o kadar iddialıyız görelim dicektim sonra vazgeçtim malum adam akıllı bir tane sitemiz var sağlam yerinde dursunRamonia wrote:ben buraya yeni resimleimi koyarsam yıkılır bu site
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık