walla sizi bilmem ama buradan ilk tüymek isteyen olarak bu benim aklımı kurcaladı. size ne yapıcaz? bende tünellerden birisi açık kalmalı, hiç deilse deneme babında...
Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
bişey sorucam tamam güzel tünel girişleri yıkılo ama tüneller yıkıldıında biz nereye gidecez? gerimizde ne war? yoksa sussy nin deiği gibi tavana mı çıkacaz
walla sizi bilmem ama buradan ilk tüymek isteyen olarak bu benim aklımı kurcaladı. size ne yapıcaz? bende tünellerden birisi açık kalmalı, hiç deilse deneme babında...

Ben birini gidip kendim yıkcam.Amora yani Esen yapma ya.Ölcem mi harbiden.Olsun, kadere can kurban.
KURTARIN BENİİ
KURTARIN BENİİ
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
arkadaşlar birincisi zaten başta belirttik biri haricinde diğer tünellerin yıkılması gerektiğini bunu insanlara duyurmaya çalıştık ama bazıları duymadı yaşlı büyücüde kendisi bir tüneli yıkmaya gittik dolayısıyla üzgünüm edmond ama seninde bildiğin gibi büyü yapmaya konsantre olduğunda kendini koruyamazsın eh malum etrafta düşman dediğimiz küçükte olsa kuvvetli bir düşman var senin öldüğünü görmedim kanlar içinde yerde yattığını ama dikkatli okuduşsan seni korumak için arkandan geliyorum ne pahasına olursa olsun seni koruyacam
oldumu korkmana gerek yok 
esen wrote:arkadaşlar birincisi zaten başta belirttik biri haricinde diğer tünellerin yıkılması gerektiğini bunu insanlara duyurmaya çalıştık ama bazıları duymadı yaşlı büyücüde kendisi bir tüneli yıkmaya gittik dolayısıyla üzgünüm edmond ama seninde bildiğin gibi büyü yapmaya konsantre olduğunda kendini koruyamazsın eh malum etrafta düşman dediğimiz küçükte olsa kuvvetli bir düşman var senin öldüğünü görmedim kanlar içinde yerde yattığını ama dikkatli okuduysan seni korumak için arkandan geliyorum ne pahasına olursa olsun seni koruyacamoldumu korkmana gerek yok
-
Logan
- Kullanıcı

ARkaşlar hangi arkaşımız... Ben tünelin içindeykentüneli yıkıyor... tamam beni sevmiyor ola bilirsiniz ama bu kadar da belli etmeyin yahu... =?:)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Aarkadaslar tünelleri yıkalım evet te içimden bi ses yanlış tüneli yıkıyormuşuz gibi geliyor bakın en kuzeyde ağızı kapalı bir tünel daha var. Neden o tünelin ağızını kapatmışlar bir düşünmek lazım.
Akla gelen ilk şey ordan kimsenin gitmesini istemiyorlar demekki
Akla gelen ilk şey ordan kimsenin gitmesini istemiyorlar demekki
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı