Öyelerin Resimleri

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Narq wrote:Bu böyle olmuyor ''Kutsal Emanet'' oyuncuları.
Bizim neyimiz eksik..fazlamız var.Bu pazar ki oyunda bende çekeyim bizim grup üyelerinide bu forumu sallayalım.
Narq'cım... Sevgili arkadaşım. İyi niyetine hayranım. Ancak bizim resimler biraz altın günü havası verebilir. Zira Serbülent'in evinde çekilen resimler daha çok konken partisi, kına gecesi ve çay partisi kıvamında olacaktır.

(Bu arada birisi benim telefonumla sehpanın altından Yener'in deniz kızı Eftalya gibi yatmış sırıtırken ki fotosunu çekmiş. Ã?ekildği açıdan bakılınca ya Narq, ya da Atakan...)

Ha birde önce şu Avatar sorununu çözeyim, resim de akabinde olur inşallah.

(Acaba şu çarpı benim Avatar'ım mı olsa?... :) )
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Raistlin wrote:Hain planlarim bir kez daha ise yaradi ve Wizard'in da resmini ele gecirdik :plotting: :evil: .
Demek hain planlar... Hmmmm... :plotting:

Görüşücezzzzzzz... :schemes:
Darkgnome wrote:Darkgnome says:
Selam. Nasılsın.
Kendimi MSN'de gibi hissettim yahu. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

Ramonia wrote:ben buraya yeni resimleimi koyarsam yıkılır bu site :)
bu site 9.8 şiddetinde depreme dayanıklıdır. gönül rahatlığı ile koyabilirsin... :)
<div>the master of past and NOW!</div>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Ramonia hadi ama gözümüz yollarda kaldı nerde fotolar. :cry: .
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Phantom sana yolladığım fotoyu koysana buraya bakalım sağlam kalıyormu burası :schemes:
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Amanda aman Wizardların en güzeli en şekeri çok güzel çıkmış fotorafın varmı bu sitede daha güzeli be canım arkadaşım benim. :)
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Phantom wrote:Amanda aman Wizardların en güzeli en şekeri çok güzel çıkmış fotorafın varmı bu sitede daha güzeli be canım arkadaşım benim. :)
Bunu üzerime alıyorum bak. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bogus wrote:
Narq wrote:Bu böyle olmuyor ''Kutsal Emanet'' oyuncuları.
Bizim neyimiz eksik..fazlamız var.Bu pazar ki oyunda bende çekeyim bizim grup üyelerinide bu forumu sallayalım.
Narq'cım... Sevgili arkadaşım. İyi niyetine hayranım. Ancak bizim resimler biraz altın günü havası verebilir. Zira Serbülent'in evinde çekilen resimler daha çok konken partisi, kına gecesi ve çay partisi kıvamında olacaktır.
)
Valla ona izleyiciler karar verecek.Her ne kadar konken partisi gibi gözüksekte orda accayip entrikalar dönmektedir. :evil:

Bu arada resmi ben çektim.
''Çok önemli bir not:Daha yenimi farkettin.Yuh :| ''
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Ramonia wrote:ben buraya yeni resimleimi koyarsam yıkılır bu site :)
Aferin demek geldi içimden..Hatta aferin..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Narq wrote:Bu arada resmi ben çektim.
Hangi resmi? Ne resmi? :???:
Narq wrote:ben buraya yeni resimleimi koyarsam yıkılır bu site :)
Bu site ne badireler atlattı. Bir resimle yıkılmaz. Korkma. Son resminle site yıkılır derken sitedekilerin hayallerimi yıkılır diyorsun. Son zamanlarda çok kilo aldında 150 kilo felanmı oldu. Yüzün gözün şişti kurbağayamı döndün. Neden yıkılalım. Direniriz canım, biz seni öyle de kabul ederiz. Bak böyle bile kabul ettik. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Darkgnome bizim grubun resimlerini koysak harbiden yıkılır burası numune gibiyiz hepimiz. :D
Last edited by dfunk on Fri Mar 30, 2007 6:36 pm, edited 1 time in total.
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

Darkgnome wrote:
Narq wrote:Bu arada resmi ben çektim.
Hangi resmi? Ne resmi? :???:
Narq wrote:ben buraya yeni resimleimi koyarsam yıkılır bu site :)
Bu site ne badireler atlattı. Bir resimle yıkılmaz. Korkma. Son resminle site yıkılır derken sitedekilerin hayallerimi yıkılır diyorsun. Son zamanlarda çok kilo aldında 150 kilo felanmı oldu. Yüzün gözün şişti kurbağayamı döndün. Neden yıkılalım. Direniriz canım, biz seni öyle de kabul ederiz. Bak böyle bile kabul ettik. :D
:D :D :D

hatta ben gard ımı aldım bekliyorum... :)
<div>the master of past and NOW!</div>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

ahh yanlışlıkla Narq demiş diye çıkarttırmışım. Ramonia demişti benim resimler çıkarsa yıkılırı felan. Kusura bakma Narq.

dfunk: O zaman gönderde göreyim. Pis sakallı, jöle saçlı, imirzalı oğlu bakışlı, pembe gömleğe lacivert ceket yada kedi kesici değilseniz sizi kabul edebilirim. İşlemlerin başlaması için önce Darknome'nin sempatisini kazanma belgelerini doldurmalısınız. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bu pazar oyunumuz var orada çektiğimiz resimleri atarız artık ne kadar temiz yüzlü insanlar olduğumuzu görürsün Darkgnome yalnız belgeler nerede bulamadım ben sitede link versene :schemes:
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Fena şok oldum Darkgnome.Bende ulan harbiden böyle bir şey yazdımmı diye tırsmaya başladım :D

Ama harbi bu site yıkılır. :embarrass: :-P
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Post Reply