Öyelerin Resimleri
-
_raistlin_
- Kullanıcı

-
_raistlin_
- Kullanıcı

-
_raistlin_
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
_raistlin_
- Kullanıcı

şOK şOK şOK! Benim varlığını unuttuğum annemin fotoğraf makinesinde kalmış resimler. Görünce sizinle paylaşayım dedim.

İşte burda bir arkadaşımı görmüş el sallıyorum. Arkada da bizim kanka. şerefsiz el hareketlerini çok seviyor diğeriyle anlaşmış bana arkadan yaklaşmış. şaka yapacakya. Acaip iyi Cinnetçi oynuyor. Kızınca felan çok komik oluyor damarları felan çıkıyor, kabarıyor.

Burada da cadı ile birlikteyiz. İnsan gibi resim çekelim dedim, insanlıktan anlamıyormuş. Yalnız o ne kadar cadıya benziyorsa bande o kadar trole benziyorum. Trolleri severim yeterki burunları benimki kadar büyük olmasın.
Illyra: Gerçektende avatarını andırıyorsun. Ama çok ta abartı bir benzerlik değil. _Raistlin_'e güvenme. O da avatarına benziyor olabilir. Benzemiyorsa ispatlasın.

İşte burda bir arkadaşımı görmüş el sallıyorum. Arkada da bizim kanka. şerefsiz el hareketlerini çok seviyor diğeriyle anlaşmış bana arkadan yaklaşmış. şaka yapacakya. Acaip iyi Cinnetçi oynuyor. Kızınca felan çok komik oluyor damarları felan çıkıyor, kabarıyor.

Burada da cadı ile birlikteyiz. İnsan gibi resim çekelim dedim, insanlıktan anlamıyormuş. Yalnız o ne kadar cadıya benziyorsa bande o kadar trole benziyorum. Trolleri severim yeterki burunları benimki kadar büyük olmasın.
Illyra: Gerçektende avatarını andırıyorsun. Ama çok ta abartı bir benzerlik değil. _Raistlin_'e güvenme. O da avatarına benziyor olabilir. Benzemiyorsa ispatlasın.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
_raistlin_
- Kullanıcı

yaw ben ispatladım yaDarkgnome wrote:

bu arada hulk la aranın pek iyi olduğunu sanmıyorum. cadıyla sanki daha iyi bir ilişki kurmuşsun gibi. yada kronolojik sıraya göre hulk cadıyı kıskanıyo olabilir.
ama bir gerçek var sen kesin karadenizlisin
<div>the master of past and NOW!</div>
Ooooo benim kuzenle tanismissiniz. Delikanli cocuktur ama kerata arada boyle muziplikler de yapar el kol hareketleri filanDarkgnome wrote:
İşte burda bir arkadaşımı görmüş el sallıyorum. Arkada da bizim kanka. şerefsiz el hareketlerini çok seviyor diğeriyle anlaşmış bana arkadan yaklaşmış. şaka yapacakya. Acaip iyi Cinnetçi oynuyor. Kızınca felan çok komik oluyor damarları felan çıkıyor, kabarıyor.![]()
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
_raistlin_
- Kullanıcı

Demek bu senin kuzeninde. Aramızda ne çok ortak nokta varmış. İkimizde erkeğiz; ikimizinde sakalı var; ikimizinde iki gözü, bir burnu var; aynı siteye üyeyiz ve şimdide ortak bir tanıdık.Raistlin wrote:Ooooo benim kuzenle tanismissiniz. Delikanli cocuktur ama kerata arada boyle muziplikler de yapar el kol hareketleri filan
Illyra ve _raistlin_: Harbidende benzemiyor. Avatarı daha yakışıklı. :p Ya ben raistlinle bu yapıyı bağdaştıramıyorum. Neden uzun boylu iri yapılı adamlar raistlin gibi bi cılızın adını takma isimleri olarak kullanıyorlarki?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka