Aşk Büyüsü
özür dilerim arkadaşım sana böle bi yazı yazmak istemezdim.
b.. deyince anlatmak istediğin şeyin daha seviyeli bi hal aldığını mı düşünüyosun anlamadım. eğer öyleyse kendini kandırma almıyor. yine aynı seviyesiz söz arkadaşım. sana 100 kez söylemişimdir sanırım kendi aramızda bu şekilde konuşuyor olabiliriz ama bu senin foruma bu tür yazılar yazmanı haklı göstermez. önemli olan kelimeler değil içerdikleri manalardır. ve kastettiğin mana açıkça anlaşılıyor. daha düzeyli yazılar yazman dileğiyle arkadaşım.
yine hatırlatıyorum. forum ile özel mesajları karıştırmayalım. tepkim çok daha farklı olabilir.
saygılarımla.
b.. deyince anlatmak istediğin şeyin daha seviyeli bi hal aldığını mı düşünüyosun anlamadım. eğer öyleyse kendini kandırma almıyor. yine aynı seviyesiz söz arkadaşım. sana 100 kez söylemişimdir sanırım kendi aramızda bu şekilde konuşuyor olabiliriz ama bu senin foruma bu tür yazılar yazmanı haklı göstermez. önemli olan kelimeler değil içerdikleri manalardır. ve kastettiğin mana açıkça anlaşılıyor. daha düzeyli yazılar yazman dileğiyle arkadaşım.
yine hatırlatıyorum. forum ile özel mesajları karıştırmayalım. tepkim çok daha farklı olabilir.
saygılarımla.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Peki o zaman aşk büyüsüne geri dönelim...
Bence aşk büyüsünü yaptırmayı düşünen kişi kendine güvenini kaybetmiş (hayatta da kaybetmiş) ve çaresiz kalmış bir zavallıdan daha fazlası olamaz.
Bu büyü basit bir ego tatmininden ileri gidemez...
Bence aşk büyüsünü yaptırmayı düşünen kişi kendine güvenini kaybetmiş (hayatta da kaybetmiş) ve çaresiz kalmış bir zavallıdan daha fazlası olamaz.
Bu büyü basit bir ego tatmininden ileri gidemez...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Aşk için ırklar çatıştı.
Aşk için insanlar öldü tarih değişti ve senelerdir bu tekrarladı.
Aşk için en yakınlar düşman ,düşmanlar bütün oldu.
Bu nasıl bir büyüdür ki bizleri bu hale sokabiliyor...
Aşk için insanlar öldü tarih değişti ve senelerdir bu tekrarladı.
Aşk için en yakınlar düşman ,düşmanlar bütün oldu.
Bu nasıl bir büyüdür ki bizleri bu hale sokabiliyor...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı