Öyelerin Resimleri
Soldan sağa giydiriyorum...
Serbülent'e
Adam verdiği gibi alıyor da... Su istedik sürehi getirdi, kek dedik tepsi geldi diyorduk... Arkamı bir döndüm iki koluyla anca kavrayabildiği kadar filmi almış götürmüş dolaptan...
Yazık Yener ile Fatih'in de boynu bükük laf arasında "O kadar çok aldın ki biz alamadık senin yüzünden dediğini duydum...
DVD'lerime göz kulak ol. Onlara gözün gibi bak.
Yener'e
Yener! Olum artık saçını kes. Seni tanıdığımdan beridir saçını kestirmedin. Artık Emine Beder gibi gözükmeye başlamışsın. (Abi hakikaten o Emine Beder'in kafasındaki nedir? Uzaylı gibi gelmiyor mu size de? )
Bogus'a
At hırsızııı!! At hırsızıııı!!! şu kadar adamın arasında en derbeder sen gözüküyorsun bravo!!!
Yangından mal kaçırıyor sanki... Adam demiş 10 saniye sonra çekecek... Daha ne tıkıyorsun lokmaları ağzına??
Kolaya da kaçmışsın... dayamışsın çocuklara da pizayı... Yemedi dimi el emeği göz nuru yemek hazırlamak...
Ã?ocuklar alt tarafı iki tane film almışlar senden sanki etinden et kopartıyorlar ver be ver mezara mı götüreceksin??
Fatih'e
Marlon Brando... Daha 20 dakika önce ne dedin abicim?
"Ben tokum. Ona göre az söyleyin. Yemeyeceğim."
İki yanağa bir lokma! Bak ben sol tarafa biriktirmişim, sen iki tarafa anca sığdırmışsın ağzın kapanmıyor neredeyse...
Bir de senin yüzünden geç başladık...
Atakan'a
Atakan çok şey kaçırdın... Tam senlik baltam, kılıçlarım ve topuzum vardı... Ã?oluk çocuk oynadı fotoğraflar çekindi... Sen olsan eminim fotoğraflar da daha gerçekçi olurdu... (Kan man...)
Serbülent'e
Adam verdiği gibi alıyor da... Su istedik sürehi getirdi, kek dedik tepsi geldi diyorduk... Arkamı bir döndüm iki koluyla anca kavrayabildiği kadar filmi almış götürmüş dolaptan...
Yazık Yener ile Fatih'in de boynu bükük laf arasında "O kadar çok aldın ki biz alamadık senin yüzünden dediğini duydum...
DVD'lerime göz kulak ol. Onlara gözün gibi bak.
Yener'e
Yener! Olum artık saçını kes. Seni tanıdığımdan beridir saçını kestirmedin. Artık Emine Beder gibi gözükmeye başlamışsın. (Abi hakikaten o Emine Beder'in kafasındaki nedir? Uzaylı gibi gelmiyor mu size de? )
Bogus'a
At hırsızııı!! At hırsızıııı!!! şu kadar adamın arasında en derbeder sen gözüküyorsun bravo!!!
Yangından mal kaçırıyor sanki... Adam demiş 10 saniye sonra çekecek... Daha ne tıkıyorsun lokmaları ağzına??
Kolaya da kaçmışsın... dayamışsın çocuklara da pizayı... Yemedi dimi el emeği göz nuru yemek hazırlamak...
Ã?ocuklar alt tarafı iki tane film almışlar senden sanki etinden et kopartıyorlar ver be ver mezara mı götüreceksin??
Fatih'e
Marlon Brando... Daha 20 dakika önce ne dedin abicim?
"Ben tokum. Ona göre az söyleyin. Yemeyeceğim."
İki yanağa bir lokma! Bak ben sol tarafa biriktirmişim, sen iki tarafa anca sığdırmışsın ağzın kapanmıyor neredeyse...
Bir de senin yüzünden geç başladık...
Atakan'a
Atakan çok şey kaçırdın... Tam senlik baltam, kılıçlarım ve topuzum vardı... Ã?oluk çocuk oynadı fotoğraflar çekindi... Sen olsan eminim fotoğraflar da daha gerçekçi olurdu... (Kan man...)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
_raistlin_
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

Benim hayvani sıvı tüketen sistemimi senin verdiğin seçeneklere eklememin bir sakıncası yok heralde_raistlin_ wrote:![]()
![]()
narq bişey sorcam dikkatimi çekti. herkesin önündeki bardak dolu seninki boş neden...![]()
![]()
gizli bir mesaj mı var yoksa sana karşı uygulanan bir yıldırma politikasımı..
Sörbülentçim.Niye böyle çekingen yazılar yazıyorsun.Yoksa yayınlanmasını istemediğin bir resim mi var bende? :evillaugh: ....
''Abi bak ben kendi makara resmimi de koyacam,darılmaca yok''
Ama bu resimleri görmek için talep lazım;istek sayısı 4 ü geçerse 3 tane bomba gibi resim ekliyeceğim
şimdii devam edelim arkadaşlar

işte bu görüntüden sonra beni acile yetiştirdiler arkadaşlar.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Bu arada Serbülent bu kadar anime izledim daha öyle bir kılıç çekiş görmedim abicim... Genelde çektikten sonra ellerinde döndürüp o pozisyona getiriyorlar. Bir de o tutuş defansif bir tutuş...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
_raistlin_
- Kullanıcı

Vay biladerim Narq sözünü tutmuşsun koymuşsun fotoları
. Benim bitane bogus 'un kelleyi alırken vardı o ispanyol şovalye kılıcıyla onuda koysaydın keşke
.
Yanlız şu var o resimlerin sağ alt köşesindeki tarih ne
iki sene öncesinin, görenlerde iki sene önceki fotolarımız sanacak onları, daha geçtiğimiz pazar çektik halbuki
.
Yanlız şu var o resimlerin sağ alt köşesindeki tarih ne
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]