Öyelerin Resimleri
Makinenin tarih ayarı yanlışmış maalesef.Yoksa daha geçen pazar çektik onları yahu 
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
-
_raistlin_
- Kullanıcı

_raistlin_ wrote:üNarq wrote:Makinenin tarih ayarı yanlışmış maalesef.Yoksa daha geçen pazar çektik onları yahu
walla biz bunu yemedik söyliyim...
Yalan borcummu var kardeşşşiiimmmmm..
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
-
_raistlin_
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Bu arada gnomcum resmini son resimlerini yeni gördüm gerçekten de birşey diyemiyorum. Hulk abiye fazla yaklaşmışsın. Kızar öyle şeylere, sululuk sevmez. Cadı ablam da sen ne kadar trolsen o kadar cadıya benzemiş ama güzel. Ama yine de sen fotolara sonradan eklenmiş gibi duruyosun
şaka, foto güzel ama ciddi olun sevmem öyle şeyler, höt! 
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Geçen pazarın resimleri.Ne yazık ki pilleri doldurmayı unutmuşum bu yüzden foto saysı çok az.Tarihlerde hala yanlış 
İşte haftalardır paparazilerden kaçan Can ''Bogus'' kartlarımı karıştırırken nasılda zevk alıyor.

Yener de kamerayı eline aldmı habire çekiyor kardeşim

Geçen hafta Dfunk'ın resmini çektikten sonra beni acile yetiştirdiklerini söylmiştim.Bu fotoğrafdan sonra da okmeydani hastahanesinde soluğu aldım

İşte haftalardır paparazilerden kaçan Can ''Bogus'' kartlarımı karıştırırken nasılda zevk alıyor.

Yener de kamerayı eline aldmı habire çekiyor kardeşim

Geçen hafta Dfunk'ın resmini çektikten sonra beni acile yetiştirdiklerini söylmiştim.Bu fotoğrafdan sonra da okmeydani hastahanesinde soluğu aldım

Artemis sende ne biçim resim koymuşsun. Astral alemde felan mı çekilmiş bu resim? Seni tanımasam orada ir insan olduğunu bile anlamayacağım.
Bogus ve diğerleri. Neden bogus? Ã?ünkü en çirkininiz o. Neden diğerleri çünkü daha az çirkin olanlar onlar. Neden yener? Yenerden bahsetmedim bile alakası yok buradaki konuyla. Yani kısaca sizi tanımış gibi olduğuma memnun oldum. Karakter kağıtlarınızıda beklemekteyim bende.
Bogus ve diğerleri. Neden bogus? Ã?ünkü en çirkininiz o. Neden diğerleri çünkü daha az çirkin olanlar onlar. Neden yener? Yenerden bahsetmedim bile alakası yok buradaki konuyla. Yani kısaca sizi tanımış gibi olduğuma memnun oldum. Karakter kağıtlarınızıda beklemekteyim bende.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Bir webcam klasiği:
http://img183.imageshack.us/my.php?image=2hcc6.jpg
Evet bir zamanlar yaımda bu insan duruyordu :schemes: http://img295.imageshack.us/my.php?image=saruurg8.jpg
http://img183.imageshack.us/my.php?image=2hcc6.jpg
Evet bir zamanlar yaımda bu insan duruyordu :schemes: http://img295.imageshack.us/my.php?image=saruurg8.jpg
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı